SOV Akronim

SOV

SOV nyaéta akronim pikeun Bagikeun Sora.

Model pangukuran dina pamasaran sareng iklan. Pangsa sora ngukur persentase belanja média ku perusahaan dibandingkeun sareng total pengeluaran média pikeun produk, jasa, atanapi kategori di pasar.