SPF Akronim

SPF

SPF nyaéta akronim pikeun Kerangka Kawijakan Pangirim.

Kerangka Kabijakan Pangirim mangrupikeun protokol auténtikasi email anu dirancang pikeun ngadeteksi ngajalin domain ngirim tina jasa ngirim atanapi alamat IP anu henteu sah salami pangiriman email.