SQL Akronim

SQL

SQL nyaéta akronim pikeun Penjualan Mumpuni Mumpuni.

A prospektif customer anu geus dipindahkeun ngaliwatan pipa jualan - ti kalungguhan pamasaran-mumpuni ngaliwatan kalungguhan jualan-ditampa - ka posisi dimana tim jualan ayeuna tiasa dianggo dina ngarobah kana hiji customer aktip.

sumber: Gartner

SQL

SQL nyaéta akronim pikeun Bahasa Permintaan terstruktur.

Basa anu dianggo dina program sareng dirancang pikeun ngatur data anu diayakeun dina sistem manajemen database relational, atanapi pikeun ngolah aliran dina sistem manajemen aliran data relational. Sintaksis sareng perpustakaan fungsi anu aya hubunganana tiasa bénten antara platform database.