SSO Akronim

SSO

SSO nyaéta akronim pikeun Tanda Saatos.

Métode auténtikasi anu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngadaptar atanapi log in kana platform pihak katilu kalayan hiji login tina salah sahiji sababaraha platform utama kaasup Google atanapi Microsoft.