SSP Akronim

SSP

SSP nyaéta akronim pikeun Supply-Sisi Platform.

platform ngajual-sisi, hiji SSP mangrupakeun platform nu nyandak penerbit pikeun ngatur inventory iklan maranéhanana, eusian eta kalawan Iklan, respon lagu, sarta nampa panghasilan.