Akronim TCPA

TCPA

TCPA teh akronim pikeun UU Perlindungan Konsumén Telepon.

Peraturan Amérika Serikat ieu disalurkeun dina 1991 sareng ngabatesan pamakean sistem telepon otomatis, pesen sora jieunan atanapi dirékam sateuacana, pesen téks SMS, sareng mesin fax. Éta ogé netepkeun sababaraha sarat téknis pikeun mesin fax, autodialer, sareng sistem olahtalatah sora—utamana kalayan sarat anu meryogikeun idéntifikasi sareng inpormasi kontak éntitas anu nganggo alat anu aya dina suratna.