TXT Akronim

TXT

TXT teh akronim pikeun Rékam téks.

Rékam TXT mangrupikeun jinis rékaman Sistem Ngaran Domain (DNS) anu ngandung inpormasi téks pikeun sumber di luar domain anjeun. Anjeun nambahkeun rékaman ieu kana setélan domain Anjeun. Aranjeunna sering dianggo pikeun ngesahkeun kapamilikan domain sareng nyetél rékaman auténtikasi email.