URI Acronyms

URI

URI nyaéta akronim pikeun Identifier Sumberdaya Universal.

Anggota tina set universal ngaran dina spasi ngaran kadaptar jeung alamat ngarujuk kana protokol kadaptar atawa spasi ngaran. Mindeng dipaké silih tukeur jeung Universal Resource Locator (URL), nu mangrupakeun wangun URI.