Akronim USP

USP

USP teh akronim pikeun Unik dalil ngajual.

Strategi pamasaran dikembangkeun sareng dilaksanakeun pikeun nginpokeun ka prospek sareng konsumén ngeunaan diferensiasi merek, produk, atanapi jasa sorangan tina pesaingna. Ogé kawanoh salaku titik jual unik, Atawa nilai unik dalil (UVP).