USSD Acronyms

USSD

USSD is the acronym for Data Layanan Suplemén henteu terstruktur.

Protokol komunikasi anu dianggo ku telepon sélulér pikeun komunikasi sareng komputer operator jaringan sélulér. Kalawan USSD, pamaké mobile berinteraksi langsung ku nyieun selections tina ménu. Beda sareng pesen SMS, pesen USSD nyiptakeun sambungan waktos nyata sareng unggal sési, ngamungkinkeun komunikasi dua arah inpormasi.