Akronim UTM

UTM

UTM teh akronim pikeun Modul Ngalacak Urchin.

Parameter UTM (kadangkala katelah kodeu UTM) nyaéta snippét data dina pasangan ngaran/nilai nu bisa ditambahkeun kana tungtung URL pikeun ngalacak informasi ngeunaan nu datang anjog ka ramatloka anjeun dina Google Analytics. Google Analytics mimitina dipiboga ku perusahaan anu disebut Urchin, ku kituna nami.