UVP Akronim

UVP

UVP nyaéta akronim pikeun Dalil Nilai Unik.

Strategi pamasaran dikembangkeun sareng dilaksanakeun pikeun nginpokeun ka prospek sareng konsumén ngeunaan diferensiasi merek, produk, atanapi jasa sorangan tina pesaingna. Ogé kawanoh salaku titik jual unik, Atawa dalil jual unik (USP).