UX Akronim

UX

UX teh akronim pikeun Garapan pamaké.

Saban interaksi palanggan sareng merek anjeun salami prosés ngagaleuh. Pangalaman palanggan mangaruhan persepsi pembeli ngeunaan merek anjeun. Pangalaman anu positip ngarobih calon pembeli janten palanggan sareng ngajaga para nasabah anu ayeuna satia.