WOM Akronim

KOMAS

WOM nyaéta akronim pikeun Kecap-Moal.

Word-Of-Mouth nyaéta nalika konsumen atanapi bisnis promosi merek sanés sacara sukarela dina paguneman hiji-ka-hiji atanapi sacara umum ngalangkungan média sosial atanapi situs online anu sanés. WOM sacara konsistén mangrupikeun panggerak penjualan sabab asalna tina sumber anu dipercaya anu (biasana) henteu diganjar pikeun nyebarkeun kecap.