WYSIWYG Akronim

WYSIWYG

WYSIWYG nyaéta akronim pikeun Naon Anu Anjeun Ningali Anu Anjeun Kengingkeun.

Hiji sistem dimana parangkat lunak ngedit ngamungkinkeun eusi pikeun diédit dina wangun anu nyarupaan penampilanna nalika dicitak atanapi dipintonkeun salaku produk rengse, sapertos dokumen anu dicitak, halaman wéb, atanapi presentasi slide.