Akronim pamasaran sareng singgetan Glosarium

Sigana unggal minggu, kuring ningali atanapi diajar akronim anu sanés. Abdi badé nyimpen daptar aktip di dieu! Ngarasa Luncat ngaliwatan alfabét pikeun akronim jualan, akronim pamasaran, atawa penjualan sareng téknologi pamasaran akronim anjeun milari:

Angka A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (Angka)

  • 2FA - Dua-Factor auténtikasi: lapisan panyalindungan tambahan anu dianggo pikeun mastikeun kaamanan akun online saluareun ngan ukur nami pangguna sareng kecap akses. Pangguna ngalebetkeun kecap konci teras diperyogikeun pikeun nuliskeun tingkat kadua auténtikasi, sakapeung ngaréspon kalayan kode anu dikirimkeun ku pesen téks, email, atanapi ngalangkungan aplikasi auténtikasi.
  • 4P - Produk, Harga, Tempat, Promosi: modél pamasaran 4P ngalangkungan produk atanapi jasa anu anjeun jual, sabaraha anjeun ngecas sareng nilaina, dimana anjeun kedah ngamajukeunana, sareng kumaha anjeun ngamajukeunana.

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (A)

  • ABC - Salawasna Janten Tutup: Ieu mangrupikeun anu mimiti tina akronim penjualan anu anjeun kedah pelajari salaku wakil penjualan anu ngora! Éta lumayan seueur cara jalanna. Janten salesperson anu épéktip hartosna anjeun kedah ka ABC.
  • ABM - Marketing Dumasar Akun: ogé katelah pamasaran akun konci, ABM mangrupikeun pendekatan strategis di mana organisasi koordinasi komunikasi komunikasi komunikasi sareng penjualan sareng udagan iklan kana prospek anu tos ditangtoskeun atanapi akun pelanggan.
  • ACoS - Pariwara Biaya Penjualan: métrik anu dianggo pikeun ngukur kinerja kampanye Produk disponsoran Amazon. ACoS nunjukkeun babandingan méakkeun iklan kana penjualan sasar sareng diitung ku rumus ieu: ACoS = iklan méakkeun ÷ penjualan.
  • ACV - Rata Nilai Palanggan: Ngajaga sareng ngajual nasabah anu ayeuna teras-terasan langkung mirah tibatan kéngingkeun kapercayaan anu anyar. Kana waktosna, perusahaan ngawaskeun sabaraha rata-rata pendapatan per klién anu aranjeunna kéngingkeun sareng katingalina ningkatkeun éta. Wakil akun sering diimbangkeun dumasarkeun kamampuanna pikeun ningkatkeun ACV.
  • AE - Eksekutif akun: Ieu mangrupikeun anggota tim penjualan anu nutup transaksi kalayan kasempetan mumpuni penjualan. Aranjeunna umum mangrupikeun anggota tim akun anu ditunjuk salaku salesperson utama pikeun akun éta.
  • AI - Kacerdasan buatan: Cabang élmu komputer anu lega sareng paduli ngawangun mesin pinter anu sanggup ngalaksanakeun tugas anu biasana meryogikeun kapinteran manusa. Kamajuan di learning mesin sareng diajar jero nyiptakeun pergeseran paradigma dina ampir unggal séktor industri téknologi.
  • AIDA - Perhatian, Minat, Kahayang, Peta: Ieu mangrupikeun metode motivasi anu dirancang pikeun memotivasi jalma-jalma pikeun ngagaleuh ku narik perhatian, minat, kahoyong pikeun produk, teras mereun aranjeunna nyandak tindakan. AIDI mangrupikeun cara anu épéktip pikeun nelepon tiis sareng iklan langsung.
  • AM - Ménéjer Akunting: AM mangrupikeun salesperson anu tanggung jawab ngatur akun pelanggan anu ageung atanapi sakumpulan akun ageung.
  • API - Interface Programming Aplikasi: Hiji cara pikeun sistem anu béda pikeun silih nyarios. Pamundut sareng réspon diformat supados tiasa saling komunikasi. Sakumaha pangotéktak ngadamel pamundut HTTP sareng mulihkeun HTML, API dipénta ku pamundut HTTP sareng balikkeun XML atanapi JSON.
  • AR - Augmented kanyataanana: téknologi anu superimposes pangalaman virtual anu dihasilkeun komputer dina pandangan pangguna dina dunya nyata, sahingga nyayogikeun pandangan komposit.
  • ARPA - Rata-rata MRR (panghasilan ulang bulanan) Per Akun - Ieu mangrupikeun inohong anu ngempelkeun jumlah rata-rata pendapatan bulanan dina sadaya akun
  • ARR - Penghasilan Ngulang Tahunan: Dipaké dina kaseueuran usaha anu ngahasilkeun kontrak taunan. ARR = 12 X MRR
  • ASA - Laju Rata-rata Pikeun Ngajawab: mangrupikeun indikator kinerja konci layanan palanggan anu ngukur sabaraha lami palanggan ngantosan sateuacan aranjeunna tiasa nyarios sareng wawakil layanan palanggan.
  • ASO - Optimasi App Store: gabungan tina strategi, alat, prosedur, sareng téhnik anu dikaluarkeun pikeun ngabantosan aplikasi mobile anjeun langkung saé sareng ngawaskeun peringkat na dina hasil pamilarian App Store.
  • ASR - Apangakuan Biantara utomatik: kamampuan sistem pikeun maham sareng ngolah biantara alami. Sistem ASR dianggo dina asistén sora, chatbots, tarjamahan mesin, sareng seueur deui.
  • AT - Mantuan Téknologi: téknologi naon waé anu digunakeun ku jalma cacad pikeun ningkatkeun, ngajaga, atanapi ningkatkeun kamampuan fungsina. 
  • ATT - App Transparansi: Kerangka dina alat Apple ios anu nyayogikeun pangguna nganggo kamampuan pikeun ngapikeun sareng ningali kumaha data pangguna na dilacak ku pangguna atanapi ku alat ku aplikasi mobile.
  • AutoML - Pembelajaran Mesin Otomatis: A penyebaran scalable of Learning Mesin dina Salesforce anu nampung sadaya palanggan sareng sadaya kasus panggunaan tanpa kedah ilmuwan data nerapkeun.
  • AWS - Layanan Web Amazon: Jasa wéb Amazon ngagaduhan langkung ti 175 jasa pikeun rupa-rupa téknologi, industri, sareng kasus panggunaan anu nawiskeun pendekatan bayar-sakumaha-anjeun-buka pikeun harga.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (B)

  • B2B - Usaha kana Usaha: B2B ngajelaskeun tugas pamasaran atanapi ngajual ka bisnis anu sanés. Seueur toko sareng jasa ritel ngaladénan usaha sanés sareng kaseueuran transaksi B2B kajantenan di tukangeun layar sateuacan produk dugi ka konsumén.
  • B2C - Usaha pikeun Konsumén: B2C mangrupikeun modél bisnis tradisional bisnis pamasaran langsung ka konsumén. Jasa pamasaran B2C kalebet perbankan online, lélang, sareng perjalanan, sanés ngan ukur ritel.
  • B2B2C - Usaha kana Usaha ka Konsumén: modél e-commerce anu ngagabungkeun B2B sareng B2C pikeun produk atanapi jasa jasa lengkep. Usaha ngembangkeun produk, solusi, atanapi jasa sareng nyayogikeunana ka pangguna-pangguna akhir anu sanés.
  • BI - bisnis AKAL: Alat atanapi platform pikeun analis pikeun ngaksés data, ngamanipulasi éta, teras ningalikeun. Laporan atanapi kaluaran dasbor ngamungkinkeun para pamimpin bisnis ngawaskeun KPI sareng data sanés pikeun nyandak kaputusan anu langkung saé.
  • BIMI - Indikator Brand pikeun Idéntifikasi Pesen: spésifikasi email anu ngamungkinkeun panggunaan logo anu dikawasa ku mérek dina ngadukung palanggan email. BIMI ngamangpaatkeun padamelan organisasi parantos nempatkeun panyalindungan DMARC, ku nyandak logo mérek kana koropak palanggan. Pikeun logo mérekna dipidangkeun, email kedah lulus cek auténtikasi DMARC, mastikeun yén domain organisasi teu acan ditiru.
  • BOGO - Mésér Hiji kénging Hiji: "Mésér hiji, kéngingkeun hiji gratis" atanapi "dua pikeun harga hiji" mangrupikeun bentuk umum tina promosi penjualan. 
  • BOPIS - Mésér Online Pick-Up In-Store: Metodologi dimana konsumén tiasa mésér online sareng ngajemput langsung di toko ritel lokal. Ieu ngagaduhan pertumbuhan anu signifikan sareng nyoko kusabab pandemi. Sababaraha pangecér malah gaduh stasiun panggerak anu mana padamelna ngamuat barang langsung dina mobil anjeun.
  • BR - mumbul Rate: Laju mumbul nujul kana tindakan anu dilakukeun ku pangguna nalika dina halaman wéb anjeun. Upami aranjeunna badarat dina halaman sareng angkat ka situs anu sanés, aranjeunna bakal mundur tina halaman anjeun. Éta ogé tiasa ngarujuk kana email anu ngarujuk kana email anu henteu ngahontal koropak. Éta mangrupikeun KPI kinerja kontén anjeun sareng tingkat mumbul anu luhur tiasa nandakeun kontén pamasaran anu henteu épéktip diantara masalah sanés.
  • BANT - Otoritas Anggaran Peryogi Timeline: Ieu mangrupikeun rumus anu dianggo pikeun nangtoskeun naha éta waktos anu pas pikeun ngajual ka prospek.
  • BDR - Perwakilan Pangembangan Bisnis: Peran penjualan khusus tingkat senior anu tanggel waler pikeun ngembangkeun hubungan bisnis, mitra, sareng kasempetan anyar.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (C)

  • CAC - Waragad akuisisi Palanggan - Salah sahiji akronim penjualan pikeun ngukur ROI. Sadaya biaya anu aya hubunganana sareng kéngingkeun pelanggan. Formula pikeun ngitung CAC nyaéta (nyéépkeun + gaji + komisi + bonus + overhead) / # konsumén énggal dina waktos waktos éta.
  • BISA-SPAM - Ngadalikeun Serangan pornografi Non-Dipénta sareng Marketing: Ieu hukum A.S. anu diluluskeun dina 2003 anu ngalarang bisnis ngirim email tanpa ijin. Anjeun kedah ngalebetkeun pilihan unsubscribe dina sadaya email sareng anjeun henteu kedah nambihan namina tanpa ijin anu dinyatakeun.
  • CASS - Sistem Panyokong Akurasi Coding: ngamungkinkeun Amérika Serikat Pos Service (USPS) ngaevaluasi akurasi parangkat lunak anu ngabenerkeun sareng cocog sareng alamat jalan. 
  • CCPA - Hukum Privasi Konsumén California: undang-undang nagara bagian anu ditujukeun pikeun ningkatkeun hak privasi sareng perlindungan konsumen pikeun warga California, Amérika Serikat.
  • CCR - Laju Churn Palanggan: Métrik anu dianggo pikeun ngukur ingetan sareng nilai pelanggan. Formula pikeun nangtoskeun CCR nyaéta: CR = (# konsumén dina awal jaman - # konsumén dina akhir periode pangukuran) / (# konsumén dina awal periode pangukuran)
  • CDP - Platform Data Palanggan: pusat, pengkuh, database pelanggan anu dihijikeun anu tiasa diaksés ku sistem anu sanés. Data ditarik tina sababaraha sumber, diberesihan, sareng digabungkeun pikeun ngadamel profil palanggan tunggal (ogé katelah pandangan 360-derajat). Data ieu teras tiasa dimangpaatkeun pikeun kaperluan otomatisasi pamasaran atanapi ku layanan palanggan sareng para profesional penjualan supados langkung ngartos sareng ngaréspon kabutuhan konsumén. Data éta ogé tiasa diintegrasikeun sareng sistem pamasaran pikeun segmen anu langkung saé sareng udagan konsumén dumasar kana paripolahna.
  • CLM - Manajemén siklus hirup kontrak: anu proaktif, manajemén metodis kontrak ti inisiasi ngalangkungan pangajén, patuh, sareng pembaruan. Ngalaksanakeun CLM tiasa nyababkeun paningkatan anu signifikan dina ngahémat biaya sareng épisiénsi. 
  • CLTV atanapi CLV - Nilai Hirup Palanggan: Proyéksi anu ngahubungkeun kauntungan net kana hubungan siklus hirup sadayana konsumén.
  • CLS - Campur Selamat Kumulatif: Ukuran Google pikeun pangguna sareng halaman ngalaman stabilitas visual di na Vitals Wéb Inti.
  • CMO - Kapala Marketing Officer: Posisi éksékutip anu tanggung jawab pikeun nyetir kasadaran, papacangan, sareng paménta pikeun penjualan (MQLs) dina hiji organisasi.
  • CMP - Platform Pamasaran Eusi: Platform pikeun ngabantosan pemasar kontén pikeun ngarencanakeun, kolaborasi, nyatujuan, sareng ngadistribusikaeun kontén pikeun situs, blog, média sosial, repositori eusi, sareng / atanapi iklan.
  • CMRR - Panghasilan Bulanan Dipulang: Akronim penjualan anu sanés tina sisi akuntansi. Ieu mangrupikeun rumus kanggo ngitung MMR dina taun fiskal anu bakal datang. Formula pikeun ngitung CMRR nyaéta (MMR Ayeuna + MMR komitmen payun di masa depan, dikurangan MMR konsumén sigana moal ngénggal dina taun fiskal.
  • CMS - System Management eusi: Ieu ngarujuk kana aplikasi anu ngahijikeun sareng ngagampangkeun nyiptakeun, ngédit, ngatur, sareng distribusi kontén. Umumna dipaké pikeun ngarujuk kana halaman wéb, conto CMS anu Hubspot sareng WordPress.
  • CMYK - Cyan, Magenta, Konéng, sareng Konci: modél warna anu dikurangan, dumasar kana modél warna CMY, anu dianggo dina nyetak warna. CMYK ngarujuk kana opat pelat tinta anu dianggo dina sababaraha percetakan warna: cyan, magenta, konéng, sareng konci.
  • CNN - CJaringan Neural onvolutional: jinis jaringan saraf jero anu sering dianggo pikeun tugas visi komputer.
  • COB - Tutup Usaha: Sapertos dina ... "Urang kedah minuhan kuota Mei ku COB." Sering dianggo silih gentos sareng EOD (Akhir Poé). Dina sajarahna, COB / EOD hartosna 5:00 sonten.
  • BPK - Biaya Per Pencét: Ieu mangrupikeun metode anu dianggo panerbit pikeun ngeusi batre pikeun rohangan iklan dina halaman wéb. Pangiklan ngan mayar iklan nalika diklik, sanés pikeun pajamanan. Éta tiasa dipidangkeun dina ratusan situs atanapi halaman, tapi upami henteu dipilampah, teu aya biaya.
  • CPG - Barang rangkep konsumén: Produk anu dijual gancang sareng dina biaya anu cukup murah. Conto diantarana barang-barang rumah tangga anu henteu awét sapertos katuangan rangkep, inuman, perlengkapan mandi, permén, kosmétik, ubar over-the-counter, barang-barang garing, sareng bahan habis pakai anu sanés.
  • CPI - Indikator Kinerja Pelanggan: Metrik museur kana persépsi palanggan sapertos waktos pikeun résolusi, kasadiaan sumberdaya, gampang digunakeun, kamungkinan nyarankeun, sareng nilai produk atanapi jasa. Métrik ieu langsung dihasilkeun pikeun ingetan palanggan, pertumbuhan akuisisi, sareng nilai tambah per palanggan.
  • CPL - Biaya Per Diterangkeun: CPL ngémutan sadayana biaya anu dikaluarkeun pikeun ngahasilkeun kalungguhan. Kalebet dolar iklan anu dibébaskeun, nyiptakeun jaminan, biaya hosting wéb, sareng sababaraha jinis biaya sanés, sapertos.
  • CPM - Waragad Per Réwu: CPM mangrupikeun metode anu sanés diterbitkeun ku penerbit pikeun muatan iklan. Cara ieu ngeusi per 1000 tayangan (M nyaéta angka Romawi pikeun 1000). Pangiklan ditagihkeun pikeun unggal-unggal iklanna ditingali, henteu sabaraha kali diklik.
  • CPQ - Konpigurasikeun Harga Quote: Konpigurasikeun, parangkat lunak harga harga mangrupikeun istilah anu dianggo dina industri bisnis-ka-bisnis (B2B) pikeun ngajelaskeun sistem parangkat lunak anu ngabantosan anu ngajual ngadugikeun produk anu rumit sareng tiasa dikonfigurasi. 
  • CRM - Management Hubungan customer: CRM mangrupikeun jinis perangkat lunak anu ngamungkinkeun perusahaan ngatur sareng nganalisis interaksi palanggan salami hubungan sareng siklus hirupna pikeun ningkatkeun hubungan éta. Parangkat lunak CRM tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngarobih lead, ngasuh penjualan sareng ngabantosan ngajaga konsumén.
  • CR - Laju konversi: Jumlah jalma anu nimpah, dibagi ku jumlah anu tiasa gaduh. Salaku conto, upami kampanye email anjeun ngahontal 100 prospek sareng 25 balesan, tingkat konversi anjeun 25%
  • Cro - Chief Patugas Penghasilan: Eksékutip anu ngawas operasi penjualan sareng pamasaran di jero hiji perusahaan.
  • Cro - Optimisasi Laju Konversi: Akronim ieu pondok pikeun ningali pandangan objektif dina strategi marketing kalebet halaman wéb, halaman badarat, média sosial, sareng CTAs pikeun ningkatkeun jumlah prospek anu dirobih janten konsumén.
  • CRR - Tingkat ingetan Palanggan: Persentase pelanggan anu anjeun jaga relatif ka nomer anu anjeun gaduh dina awal jaman (henteu ngitung konsumén anyar).
  • CSV - Nilai Koma-Dipisahkeun: Éta mangrupikeun format file anu sering dianggo pikeun ngekspor sareng ngimpor data dina sistem. Sakumaha namina nunjukkeun, file CSV nganggo koma pikeun misahkeun nilai dina data.
  • CTA - Nelepon ka Aksi: Tujuan pamasaran kontén nyaéta pikeun nginpokeun, ngadidik atanapi ngahibur pamiarsa, tapi pamustunganana tujuan pikeun eusi naon waé nyaéta pikeun pamiarsa nyandak tindakan pikeun eusi anu parantos aranjeunna baca. CTA tiasa janten tautan, kancing, gambar, atanapi tautan wéb anu ngadorong pamaca pikeun meta ku ngaunduh, nelepon, ngadaptar atanapi ngahadiran hiji acara.
  • CTOR - Laju Klik-Kanggo-Buka: Laju Klik-to-buka mangrupikeun jumlah klik tina jumlah email anu dibuka tibatan jumlah email anu dikirimkeun. Métrik ieu nyadiakeun eupan balik ngeunaan kumaha desain sareng olahtalatah resonated kalayan pemirsa anjeun, sabab klik ieu ngan ukur ti jalma anu sabenerna ningali email anjeun.
  • CTR - Pencét Ngaliwatan Laju: CTR mangrupikeun KPI anu aya hubunganana sareng CTA ... kumaha éta pikeun sup abjad sakedik! Halaman wéb atanapi tingkat klik-liwat email ngukur persentase pamiarsa anu ngalakukeun tindakan salajengna. Salaku conto, dina kasus halaman badarat, CTR mangrupikeun jumlah total jalma anu nganjang ka halaman dibagi ku jumlah anu nyandak tindakan sareng ngalih kana léngkah salajengna.
  • CTV - TV Nyambung: tipi anu ngagaduhan konéksi éternet atanapi tiasa nyambung kana internét sacara nirkabel, kalebet TV anu dianggo salaku tampilan anu nyambung ka alat sanés anu ngagaduhan aksés internét.
  • CWV - Vitals Wéb Inti: Sét Google ngeunaan dunya nyata, métrik dipuseurkeun ku pangguna anu ngitung aspek konci tina pangalaman pangguna. Maca deui.
  • CX - Garapan customer: ukuran sadaya titik kontak sareng interaksi anu dipibanda ku palanggan sareng bisnis anjeun. Ieu tiasa kalebet panggunaan produk atanapi jasa anjeun, kalibet sareng halaman wéb anjeun, sareng komunikasi sareng interaksi sareng tim penjualan anjeun.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (D)

  • DAM - Digital asset Manajemén: Platform sareng sistem panyimpenan pikeun file média anu beunghar kalebet gambar sareng pidéo. Platform ieu ngaktipkeun korporasi pikeun ngatur asetna nalika nyiptakeun, nyimpen, ngatur, ngadistribusikaeun, sareng - opsional - ngarobih eusi anu disatujuan ku mérek in lokasi terpusat.
  • DBOR - Databés Rékam: Sumber data kontak anjeun ngalangkungan sistem anu ngagaduhan inpormasi paling anyar. Sering dikenal salaku sumber bebeneran.
  • DCO - Optimisasi Kandungan Dinamis: téknologi iklan tampilan anu nyiptakeun iklan pribadi dumasar kana data ngeunaan panempo sacara real-time nalika iklanna ditayangkan. Personalisasi kréatip dinamis, diuji, sareng dioptimalkeun - hasilna ningkatna tingkat klik-liwat sareng konvérsi.
  • DL - Deep Learning: ngarujuk kana tugas diajar mesin anu ngagunakeun jaringan saraf anu ngandung sababaraha lapisan. Dina waktos anu sasarengan, nambahan jumlah lapisan peryogi langkung seueur kakuatan ngolah komputer sareng biasana waktos latihan anu langkung lami pikeun modél na.
  • DMP - Platform Manajemén Data: Platform anu ngagabungkeun data pihak kahiji ngeunaan pamirsa (akuntansi, layanan palanggan, CRM, jst.) Sareng / atanapi data pihak katilu (paripolah, demografi, géografis) data sahingga anjeun tiasa sasaran langkung épéktip.
  • DPI - Titik per inci: Resolusiana, sakumaha diukur ku sabaraha piksel anu direkayasa per inci kana layar atanapi dicitak dina bahan.
  • DRR - Tingkat ingetan Dolar: Persentase pendapatan anu anjeun simpen relatif ka pendapatan anu anjeun gaduh di awal jaman (henteu ngitung panghasilan anyar). Sarana ngitung ieu pikeun ngabagi konsumén anjeun ku kisaran pendapatan, teras ngitung CRR pikeun tiap rentang.
  • DSP - Paménta Sisi Platform: Platform pameseran iklan anu ngaksés sababaraha kaluaran iklan sareng ngamungkinkeun anjeun sasaran sareng nawar tayangan sacara real-time.
  • DXP - Platform Pangalaman Digital: parangkat lunak perusahaan pikeun transformasi digital fokus kana ngaoptimalkeun pangalaman palanggan. Platform ieu tiasa janten produk tunggal tapi sering mangrupikeun produk pikeun ngasupkeun operasi bisnis anu didigitalkeun sareng pangalaman pelanggan anu nyambung. Kalayan sentralisasi, aranjeunna ogé nyayogikeun analytics sareng wawasan anu museur kana pangalaman palanggan.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (E)

  • ELP - Platform Dangukeun Perusahaan: Platform anu ngawaskeun digital ngeunaan industri anjeun, mérek, pesaing, atanapi kecap konci sareng ngabantosan anjeun ngukur, nganalisis, sareng ngaréspon naon anu dicarioskeun.
  • ERP - Planning Resource perusahaan: manajemén terintegrasi prosés bisnis utama di antara organisasi perusahaan ageung.
  • ESM - Email Signature Marketing: citakan tina tanda tangan email anu bermerek anu konsistén ngalangkungan hiji organisasi, ilaharna ku panyeluk, tindakan anu tiasa dilacak pikeun ngawangun kasadaran sareng ngadorong konversi kampanye ngalangkungan 1: 1 email anu dikirim ti jero organisasi.
  • ESP - Panyadia Layanan Surélék: Platform anu ngamungkinkeun anjeun ngirim seueur komunikasi pamasaran atanapi email transactional, ngatur palanggan, sareng sasuai sareng peraturan email.
  • EOD - Ahir Poé: Sapertos dina ... "Urang kedah minuhan kuota Mei ku EOD." Sering dianggo silih gentos sareng COB (Tutup Usaha). Dina sajarahna, COB / EOD hartosna 5 sonten

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (F)

  • FAB - Fitur, Kauntungannana Kauntungan: Sejen tina akronim penjualan anu aspirasi, anu ieu ngingetan anggota tim penjualan pikeun fokus kana kauntungan anu bakal didapat pelanggan tina produk atanapi jasa na, tibatan anu aranjeunna jual.
  • FIP - Mimiti Input Tunda: Ukuran Google pikeun pangguna sareng halaman pangalaman pangalaman di na Vitals Wéb Inti.
  • FKP - Facial Keypoints: Titik anu biasa dikerjakeun irung, panon, sareng sungut, pikeun nyiptakeun tanda tangan anu unik pikeun masing-masing jalma.
  • FUD - Sieun, Henteu Pasti, Ragu: Metode penjualan anu dianggo pikeun ngajantenkeun konsumén angkat, atanapi henteu milih damel sareng pesaing ku masihan inpormasi anu micu ragu.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (G)

  • GA - Google Analytics: Ieu alat Google anu ngabantosan para pemasar langkung ngartos pemirsa, jangkauan, kagiatan sareng métrikna.
  • GAID - ID Iklan Google: unik, idéntifikasi acak anu disayogikeun ka pangiklan pikeun ngalacak alat Android. Pangguna tiasa ngareset GAID alatna atanapi nganonaktifkeun pikeun ngaluarkeun alatna tina ngalacak.
  • GAN - Net Adversarial Generatif: jaringan saraf anu tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun kontén anu énggal sareng unik.
  • GDD - Desain Tumuwuh-Didorong: Ieu ngararancang atanapi ngembangkeun halaman wéb dina paningkatan anu dihaja ngadamel pangaluyuan anu didorong ku data anu teras-terasan.
  • GDPR - Peraturan Protection Data umum: peraturan ngeunaan panangtayungan data sareng karusiahan di Uni Éropa sareng Daérah Ékonomi Éropa. Éta ogé alamat mindahkeun data pribadi di luar daérah EU sareng EEA.
  • GUI - Interface Panganggo Grafis: sistem komponén visual interaktif pikeun parangkat lunak komputer. 
  • GXM - Manajemén Pangalaman Kado: strategi pikeun ngirim kado sareng kartu kado sacara digital ka prospek sareng konsumén pikeun ngajalankeun kasadaran, akuisisi, kasatiaan, sareng ingetan.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (H)

  • H2H - Manusa-Ka-Asasi Manusa: 1: 1 usaha penjualan sareng pamasaran pribadi, biasana diskalakeun ngalangkungan otomatis, dimana wawakil perusahaan ngirimkeun kado atanapi pesen anu dipersonalisasi ka prospek pikeun ngamajukeun papacangan.
  • HTML - Bahasa Markup Hypertext: HTML mangrupikeun aturan aturan anu dianggo programer pikeun nyiptakeun halaman wéb. Éta ngajelaskeun kontén, struktur, téks, gambar, sareng objék anu dianggo dina halaman wéb. Ayeuna, kaseueuran parangkat lunak pangwangunan wéb ngajalankeun HTML di tukang.
  • HTTP - Protokol Transfer Hypertext: protokol aplikasi pikeun sistem inpormasi anu disebarkeun, kolaborasi, hypermedia.
  • HTTPS - Protokol Transfer Hypertext: penyuluhan Protokol Transfer Hypertext. Ieu dianggo pikeun komunikasi anu aman dina jaringan komputer sareng seueur dianggo dina Internét. Dina HTTPS, protokol komunikasi énkripsi nganggo Transport Layer Security atanapi, baheula, Secure Sockets Layer.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (I)

  • IAA - Iklan Dina-Aplikasi: Iklan tina pangiklan pihak katilu anu diterbitkeun dina aplikasi mobile ku cara jaringan iklan.
  • IAP - Meuli Dina-App: Hal anu dipésér ti jero aplikasi, ilaharna aplikasi mobile anu dijalankeun dina smartphone atanapi alat sélulér atanapi tablet séjén.
  • ICA - Analisis Eusi Terpadu: Analisis anu aya hubunganana sareng kontén anu nyayogikeun wawasan anu tiasa ditindaklakeun nganggo téknologi kecerdasan buatan (AI).
  • ICP - Propil Palanggan anu saé: Pembeli persona anu didamel nganggo data anu saleresna sareng kanyaho anu disimpulkeun. Éta pedaran ngeunaan prospek idéal pikeun ngudag tim penjualan anjeun. Ngawengku inpormasi demografi, inpormasi géografi, sareng ciri psikografi.
  • IDE - Pamekaran Lingkungan Integrated: nyaéta parangkat lunak pikeun ngawangun aplikasi anu ngagabungkeun pakakas pamekar umum kana antar muka pangguna grafis tunggal (GUI).
  • IDFA - Identifier pikeun pangiklan: mangrupikeun idéntifikasi alat acak anu ditugaskeun ku Apple kana alat pangguna. Pangiklan nganggo ieu pikeun ngalacak data sahingga tiasa nganteurkeun pariwara anu khusus. Kalayan ios 14, ieu bakal diaktipkeun ngalangkungan pamundut milih sanés sacara standar.
  • ILV - Laju Diterangkeun Inbound: Pangukuran laju numana nuju nambahan.
  • iPaaS - Platform Integrasi salaku Layanan: Alat-alat otomatisasi anu dianggo pikeun nyambungkeun aplikasi parangkat lunak anu dikaluarkeun dina lingkungan anu béda-béda, kalebet aplikasi cloud sareng aplikasi langsung.
  • IPTV - Télévisi Protokol Internét: streaming eusi tipi ngalangkungan jaringan Internet Protocol sanés ngalangkungan format satelit sareng kabel televisi tradisional.
  • ISP - Internet Service Provider: Panyadia aksés internét anu ogé tiasa nyayogikeun jasa email ka konsumén atanapi bisnis.
  • IVR - Tanggepan Sora Interaktif: Tanggepan sora interaktif mangrupikeun téknologi anu ngamungkinkeun manusa berinteraksi sareng sistem telepon anu dioperasikeun ku komputer. Téknologi baheula nganggo nada keyboard telepon… sistem anu langkung énggal nganggo réspon sora sareng pamrosésan basa alami.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (J)

  • JSON - Notasi Obyek JavaScript: JSON mangrupikeun pormat pikeun nyusun data anu dikirim bulak-balik ngalangkungan API. JSON mangrupikeun alternatif pikeun XML. REST API langkung umum diréspon ku JSON - format standar kabuka anu ngagunakeun téks anu tiasa dibaca ku manusa pikeun ngirimkeun objék data anu diwangun ku pasangan atribut-nilai.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (K)

  • KPI - Indikator Kinerja Key: nilai kaukur anu nunjukkeun kumaha épéktipitas perusahaan ngahontal targétna. KPI tingkat luhur museur kana kinerja umum bisnis, sedengkeun KPI tingkat handap fokus kana prosés di departemén sapertos penjualan, pamasaran, SDM, dukungan, sareng anu sanésna.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (L)

  • L2RM - Anjog ka Manajemén Penghasilan: Modél pikeun hubungan sareng konsumén. Éta ngempelkeun prosés sareng métrik sareng kalebet udagan pikeun akuisisi palanggan énggal, ngajual konsumén anu saé, sareng pendapatan anu tumuh.
  • LAARC - Dangukeun, Ngakui, Meunteun, Ngarespon, Pastikeun: Téhnik penjualan anu dianggo nalika nyanghareupan tanggapan négatip atanapi bantahan nalika jualan.
  • LAIR - Dangukeun, Pangakuan, Identipikasi, Balikkeun: Sejen tina téhnik transaksi akronim penjualan. Anu ieu dipaké pikeun nolak bantahan dina pitch penjualan. Mimiti, ngupingkeun kaprihatinanana, teras kamandang aranjeunna deui pikeun ngaku paham anjeun. Identipikasi alesan primér pikeun henteu mésér sareng ngabalikeun perhatian aranjeunna ku reframing bantahan aranjeunna dina cara positip.
  • LAT - Nyukcruk Ad Terbatas: Fitur aplikasi sélulér anu ngamungkinkeun pangguna milih kaluar tina ngagaduhan ID pikeun pangiklan (IDFA). Kalayan setting ieu diaktipkeun, IDFA pangguna katingali kosong, janten pangguna moal ningali iklan khusus anu ditargetkeun ku aranjeunna sabab, dugi ka jaringan tingali, alatna henteu ngagaduhan idéntitas.
  • LCP - Cat panggedéna: Ukuran Google ngeunaan pangalaman halaman pangguna sareng kinerja loading (kagancangan halaman) dina na Vitals Wéb Inti.
  • LSTM - Memori Jangka Pondok Panjang: varian jaringan saraf anu teras-terasan. Kakuatan LSTM nyaéta kamampuan aranjeunna pikeun émut inpormasi salami waktos anu lami sareng nerapkeunana kana padamelan ayeuna. 

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (M)

  • MAIDs - ID Periklanan Mobile or ID Iklan Seluler: spésipik khusus pangguna, tiasa dipasang deui, anonim anu aya hubunganana sareng alat smartphone pangguna sareng didukung ku sistem operasi selulerna. MAID ngabantosan pamekar sareng pemasar ngaidentipikasi saha anu nganggo aplikasi aranjeunna.
  • PETA - Platform Automation Marketing: Hiji téknologi anu ngabantosan pemasar pikeun ngarobih prospek kana konsumén ku cara ngaleungitkeun prosés anu luhur, sacara manual pangulangan ku solusi otomatis. Salesforce Marketing Cloud sareng Marketo mangrupikeun conto tina MAPs.
  • MDM - Manajemén Data Master: Mangrupikeun prosés anu nyiptakeun serangkaian data pikeun konsumén, produk, pamasok, sareng éntitas bisnis sanés tina sistem téknologi anu béda.
  • ML - M.achine Diajar: AI sareng ML sering dianggo silih gentos, aya sababaraha bédana antara dua frasa.
  • MMS - Layanan Olahpesen Multimedia: ngamungkinkeun pangguna SMS pikeun ngirim eusi multimédia, kalebet gambar, audio, kontak telepon, sareng file pidéo.
  • MNIST - Institut Nasional Standar sareng Téknologi Nasional: Basis data MNIST mangrupikeun salah sahiji set data patokan anu paling terkenal dina pembelajaran mesin. 
  • MoM - Bulan-Langkung-Bulan: Parobihan anu dikedalkeun patalina sareng sasih sateuacanna. MoM ilaharna langkung volatil tibatan pangukuran triwulanan atanapi sataun-langkung-taun sareng ngagambarkeun kajadian sapertos liburan, bencana alam, sareng masalah ekonomi.
  • MPP - Perlindungan Privasi Surat: Téknologi Apple anu ngaluarkeun indikator kabuka (paménta piksel) tina email pamasaran sahingga email konsumén kabuka henteu tiasa dilacak.
  • MQA - Rekening Mumpuni Marketing: nu ABM sarimbag sareng kalungguhan mumpuni pamasaran. Sakumaha hiji MQL ditandaan sakumaha siap diteruskeun kana penjualan, MQA mangrupikeun akun anu nunjukkeun tingkat Dursasana anu cukup luhur pikeun nunjukkeun kamungkinan kesiapan penjualan.
  • MQL - Anjog mumpuni Marketing: Saha waé anu parantos ngalaksanakeun usaha pamasaran perusahaan anjeun sareng nunjukkeun yén aranjeunna langkung minat kana tawaran anjeun sareng tiasa janten nasabah mangrupikeun MQL. Umumna dipendakan di luhur atanapi tengah corong, MQL tiasa dipiara ku pamasaran sareng penjualan pikeun ngajantenkeun konsumén.
  • MQM - Rapat Mumpuni Marketing: MQMs mangrupikeun indikator kinerja konci anu dihartikeun salaku CTA virtual (panggero pikeun aksi) dina sadaya program pamasaran digital anjeun sareng acara virtual. 
  • BAPA - dicampur kanyataanana: ngahijina dunya nyata sareng maya pikeun ngahasilkeun lingkungan sareng visualisasi énggal, dimana objék fisik sareng digital babarengan sareng interaksi sacara real-time.
  • MRM - Manajemén Sumberdaya Marketing: platform dimangpaatkeun pikeun ningkatkeun kamampuan perusahaan pikeun nyusun, ngukur, sareng ngaoptimalkeun sumber daya pamasaran na. Ieu kalebet sumber daya anu aya hubunganana sareng manusa sareng platform.
  • MRR - Penghasilan Bulanan Ulangan: jasa berbasis langganan ngukur pendapatan anu tiasa diprediksi diperkirakeun dina tiap bulan anu teras-terasan.
  • MFA - Multi-Factor auténtikasi: lapisan panyalindungan tambahan anu dianggo pikeun mastikeun kaamanan akun online saluareun ngan ukur nami pangguna sareng kecap akses. Pangguna ngalebetkeun kecap konci teras diperyogikeun pikeun ngalebetkeun tingkat auténtikasi tambahan, sakapeung ngaréspon kalayan kode anu dikirimkeun ku pesen téks, email, atanapi ngalangkungan aplikasi auténtikasi.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (N)

  • NER - Pangakuan Éntitas Anu Dingaranan: prosés anu penting dina modél NLP. Éntitas anu namina ngarujuk kana nami-nami anu leres dina téks - biasana jalma, tempat, atanapi organisasi.
  • NFC - Caket Komunikasi Lapangan: protokol komunikasi pikeun komunikasi antara dua alat éléktronik anu jarakna 4 cm atanapi kirang. NFC nawiskeun sambungan gancang-gancang sareng setelan saderhana anu tiasa dianggo pikeun boottrap sambungan nirkabel anu langkung sanggup.
  • NLP- NNgolah Bahasa atural: pangajaran basa manusa alami dina pembelajaran mesin, nyiptakeun sistem anu ngartos kana basa éta.
  • NLU - Pamahaman Basa Alami: Pamahaman basa alamiah nyaéta kumaha kecerdasan buatan tiasa ngainterprétasi sareng ngartos kana maksud basa anu diolah nganggo NLP.
  • NPS - Score Promoter Net: Métrik pikeun kapuasan konsumén sareng hiji organisasi. Score Promoter Net ngukur kamungkinan yén palanggan anjeun bakal nyarankeun produk atanapi jasa anjeun ka anu sanés. Diukur dina skala 0 - 10 kalayan nol sahenteuna tiasa nyarankeun.
  • NRR - Penghasilan Bersih Bersih: total pendapatan tina rekening énggal ka sistem penjualan anjeun sareng pendapatan tambahan bulanan kana rekening ayeuna, dikurangan panghasilan anu leungit tina akun anu ditutup atanapi dikirangan dina waktos anu sami, biasana diukur bulanan.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (O)

  • OCR - OPangakuan Karakter ptical: prosés ngaidéntifikasi karakter anu ditulis atanapi dicitak.
  • OOH - Kaluar-Bumi: Iklan OOH atanapi iklan luar, ogé dikenal salaku média luar bumi atanapi média luar, nyaéta iklan anu ngahontal konsumén nalika aranjeunna di luar bumi.
  • OTT - Over-The-Top: jasa média streaming anu ditawarkeun langsung ka pemirsa online. OTT ngaliwat kabel, siaran, sareng platform televisi satelit.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (P)

  • PDF - File Dokumén Portabel: PDF mangrupikeun format file cross-platform anu dikembangkeun ku Adobe. PDF mangrupikeun pormat file asli pikeun file anu diaksés sareng dirobih nganggo Adobe Acrobat. Dokumén tina aplikasi naon waé tiasa dirobih kana PDF.
  • PPC - Mayar Per Klik: Penerbit anu ngeusi batre pikeun tiap tindakan anu dilakukeun (pencét) dina iklanna. Tingali ogé BPK.
  • PFE - P.Embeddings raray robabilistic: metoda pikeun tugas pangakuan raray dina setélan anu teu dikendalan.
  • PII - Émbaran pribadi diwanoh: Istilah anu berbasis di AS pikeun ngumpulkeun atanapi mésér data anu, nyalira atanapi nalika digabungkeun sareng data sanés, tiasa dianggo pikeun ngaidéntifikasi batur.
  • PIM - Manajemén Émbaran Produk: ngatur inpormasi anu diperyogikeun pikeun pasar sareng ngajual produk ngalangkungan saluran distribusi. Sakumpulan data produk pusat tiasa dianggo pikeun ngabagi / nampi inpormasi sareng média sapertos halaman wéb, katalog cetak, sistem ERP, sistem PLM, sareng feed data éléktronik pikeun mitra dagang.
  • PLM - Manajemén siklus hirup Produk: prosés ngatur sadaya siklus hirup hiji produk ti mimiti didamel, ngalangkungan desain rékayasa sareng pabrik, pikeun jasa sareng miceun produk-produk pabrik.
  • PM - Ménéjer proyék: prakték ngagagas, ngarencanakeun, kolaborasi, ngaéksekusi, nyukcruk, sareng nutup padamelan hiji tim pikeun ngahontal tujuan sareng jadwal.
  • PMO - Kantor manajemén proyék: departemen dina organisasi anu nangtoskeun sareng ngajaga standar pikeun manajemén proyék.
  • PMP - Manajemén Proyék Profesional: mangrupikeun sebutan profesional anu dikenal sacara internasional anu ditawarkeun ku Institut Manajemén Proyek (PMI).
  • PQL - Produk mumpuni Dipimpin: mangrupikeun prospek anu ngalaman nilai bermakna sareng nyoko produk nganggo produk SaaS ngalangkungan uji coba gratis atanapi modél freemium.
  • PR
    • Réngking Halaman: Pangkat halaman ditangtukeun ku algoritma anu dianggo ku Google anu masihan unggal halaman beurat beurat dumasar kana sababaraha kriteria rahasia anu béda. Skala anu digunakeun nyaéta 0 - 10 sareng nomer ieu ditangtukeun ku sababaraha faktor kalebet tautan inbound, sareng réngking halaman pikeun situs anu dikaitkeun. Beuki luhur pangkat halaman anjeun, pikeun langkung relevan sareng penting situs anjeun dianggap ku Google.
    • Hubungan masyarakat: Tujuan PR nyaéta pikeun meunangkeun perhatian gratis pikeun bisnis anjeun. Éta sacara strategis nampilkeun bisnis anjeun dina cara anu pantes diberitakan sareng pikaresepeun sareng sanés taktik penjualan langsung.
  • PRM - Manajemén Hubungan Rakan: sistem metodologi, strategi, sareng platform anu ngabantuan padagang pikeun ngatur hubungan pasangan.
  • PSI - Page Speed ​​wawasan: Nu Google Page Speed ​​wawasan Skor dibasajankeun 0 dugi ka 100 poin. Skor anu langkung luhur langkung saé sareng skor 85 atanapi ka luhur nunjukkeun yén halaman bakal ngajalankeun prestasi saé.
  • PWA - Kutang Wéb App: jinis parangkat lunak aplikasi anu dikirimkeun via web browser, diwangun ngagunakeun téknologi wéb umum kalebet HTML, CSS, sareng JavaScript.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (Q)

  • QOE - Kualitas Garapan: Kualitas Pangalaman mangrupikeun ukuran tina pikaresepeun atanapi pikasediheun tina pangalaman palanggan kalayan jasa. Husus pikeun pidéo, QoE ditangtukeun ku kualitas dina video ngalirkeun kana alat pangguna, jeung kualitas playback nalika mintonkeun video dina alat pangguna.
  • QoS - Kualitas Layanan:
    • Palayanan Pelanggan - QoS mangrupikeun pangukuran tina layanan palanggan anu didukung ku pelanggan, jasa, atanapi tim akun anjeun pikeun palanggan anjeun, biasana dikumpulkeun ngalangkungan survey anu dijadwalkeun sacara rutin.
    • Jaringan - QoS mangrupikeun kamampuan pikeun masihan prioritas anu béda pikeun aplikasi, pangguna, atanapi aliran data anu sanés, atanapi ngajamin tingkat kinerja anu tangtu.

Penjualan & Marketing Akronim jeung Singkatan (Urang Sunda)

  • REGEX - Biasa Biasa: metode pamekaran pikeun milarian sareng ngaidentipikasi pola karakter dina téks pikeun cocog atanapi ngagentos téks. Sadaya basa pamrograman modéren ngadukung Ekspresi Biasa.
  • Sésa - Transfer Nagara Perwakilan: Gaya arsitéktur desain API pikeun sistem anu disebarkeun pikeun silih nyarios ngalangkungan HTTP. 
  • RFID - Idéntifikasi radio-frékuénsi: nganggo medan éléktromagnétik pikeun otomatis ngaidentipikasi sareng ngalacak tag anu napel kana objék. Sistem RFID diwangun ku transponder radio alit, panarima radio, sareng pamancar.
  • RFP - Nyuhunkeun Proposal: Nalika perusahaan milari representasi pamasaran aranjeunna bakal ngaluarkeun RFP. Perusahaan pamasaran teras nyiapkeun proposal dumasar kana pedoman anu diatur dina RFP sareng nampilkeunana ka calon klien.
  • RGB - Beureum hejo, biru: modél warna aditif dimana lampu beureum, héjo, sareng biru ditambihan sasarengan dina sababaraha cara pikeun baranahan rupa-rupa warna. Ngaran modél asalna tina inisial tina tilu warna primér aditif, beureum, héjo, sareng biru.
  • RMN - Jaringan Média Écéran: platform iklan anu diintegrasikeun kana halaman wéb pangecér, aplikasi, atanapi platform digital sanés, ngamungkinkeun mérek pikeun ngiklankeun ka pangunjung pangecér.
  • RNN - Urang Sundajaringan saraf sakaligus: jinis jaringan saraf anu gaduh loop. Struktur na dirancang pikeun ngamungkinkeun inpormasi anu diolah sateuacanna mangaruhan kumaha sistem nafsirkeun inpormasi anyar.
  • ROAS - Balik dina Méakkeun Ad: métrik pamasaran anu ngukur efektivitas kampanye iklan ku ngukur pendapatan anu dihasilkeun per unggal dolar anu dibalanjakeun.
  • ROI - Balik kana Investment: Sejen tina akronim penjualan anu aya hubunganana sareng akuntansi, ieu mangrupikeun métrik kinerja anu ngukur kamampuan sareng diitung nganggo rumus ROI = (pendapatan - biaya) / biaya. ROI tiasa ngabantosan anjeun pikeun nangtoskeun naha poténsi inpormasi layak dimayunkeun sareng biaya anu aya atanapi naha investasi atanapi usaha kedah diteruskeun atanapi diakhiri.
  • ROMI - Balik deui kana Investasi Pamasaran: Ieu mangrupikeun métrik kinerja anu ngukur kamampuan sareng diitung nganggo rumus ROMI = (pendapatan - biaya pamasaran) / biaya. ROMI tiasa ngabantosan anjeun pikeun nangtoskeun naha prakarsa pamasaran poténsial langkung tipayun sareng biaya anu teras atanapi upami usaha kedah dilanjutkeun atanapi diberhentikan.
  • RPA - Otomatisasi prosés Robotic: téknologi prosés otomatisasi bisnis dumasar kana robot parangkat lunak métaforis atanapi pagawé kecerdasan buatan / digital.
  • RSS - Sindikasi Sederhana Sederhana: RSS mangrupikeun spésifikasi markup XML pikeun sindikasi sareng ngabagi kontén. méré pemasar sareng penerbit cara pikeun sacara otomatis nganteurkeun sareng sindikasi eusina. Palanggan nampi pembaruan otomatis iraha eusi anyar diterbitkeun.
  • RTB - Panawaran Real-Time: mangrupikeun inventaris iklan anu dibeli sareng dijual dumasar kana per-kesan, ngalangkungan program lélang instan
  • RTMP - Protokol Olahtalatah Waktos Nyata: protokol berbasis TCP anu dikembangkeun ku Macromedia (Adobe) di 2002 pikeun ngalirkeun audio, video, sareng data ngalangkungan internét. 

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (S)

  • SaaS - Software salaku Service hiji: SaaS nyaéta parangkat lunak anu disayogikeun dina awan ku perusahaan pihak katilu. Firma pamasaran bakal sering nganggo SaaS pikeun ngamungkinkeun kolaborasi langkung gampang. Éta nyimpen inpormasi dina awan sareng conto diantarana Google Apps, Salesforce, sareng Dropbox.
  • SAL - Penjualan Ditarima Diterangkeun: Ieu mangrupikeun MQL anu sacara resmi parantos dialirkeun ka penjualan. Éta parantos ditinjau pikeun kualitas sareng pantes diudag. Nangtukeun kriteria naon anu cocog sareng MQL janten SAL tiasa ngabantosan wakil penjualan mutuskeun naha aranjeunna kedah nanem modal waktos sareng usaha kana tindak lanjut.
  • SDK - Pakakas Pamekar Parangkat Lunak: Pikeun ngabantosan pamekar ngamimitian, perusahaan sering nyebarkeun bungkus kanggo ngalebetkeun kelas atanapi fungsi-fungsi anu diperyogikeun kalayan gampang kana proyék-proyék anu ditulis ku pangembang.
  • SDR - Perwakilan Pangembangan Penjualan: Peran penjualan anu tanggung jawab ngembangkeun hubungan bisnis anyar sareng kasempetan.
  • SEM - Search Engine Marketing: Ilaharna nuduhkeun pamasaran search engine khusus pikeun iklan bayar-per-klik (PPC).
  • SEO - Search Engine optimasi: Tujuan SEO nyaéta pikeun ngabantosan halaman wéb atanapi sapotong eusi "mendakan" dina internét. Mesin pencari sapertos Google, Bing, sareng Yahoo nyeken eusi online pikeun aya patalina. Ngagunakeun kecap konci relevan sareng kecap konci buntut panjang tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun leres-leres ngaindéks situs sahingga nalika pangguna ngalaksanakeun pamilarian, éta langkung gampang dipendakan. Aya seueur faktor anu mangaruhan SEO sareng variabel algorithmic anu leres dijaga inpormasi proprietary.
  • SERP - Halaman Hasil Mesin: Halaman anu anjeun pasang nalika anjeun milari kecap konci atanapi istilah khusus dina mesin pencari. SERP daptar sadaya halaman réngking pikeun kecap konci atanapi istilah éta.
  • SFA - Otomatisasi Salesforce: Akronim penjualan pikeun parangkat lunak anu ngajadikeun otomatis kagiatan penjualan sapertos kontrol inventarisasi, penjualan, ngalacak interaksi palanggan, sareng nganalisis ramalan sareng proyéksi.
  • SKU - Unit Simpenan Simpenan: Identifier unik hiji barang pikeun dipésér. SKU sering disandikeun dina barkod sareng ngamungkinkeun vendor pikeun nyeken sareng otomatis ngalacak gerakan inventarisasi. SKU ilaharna diwangun ku kombinasi alfanumerik tina dalapan-atanapi-langkung karakter.
  • Sla - Pasatujuan Level Service - SLA mangrupikeun dokumén internal resmi anu ngahartikeun peran duanana pamasaran sareng penjualan dina generasi pamimpin sareng prosés penjualan. Éta negeskeun kuantitas sareng kualitas pamasaran lead kedah ngahasilkeun sareng kumaha tim penjualan bakal ngudag unggal kalungguhan.
  • SM - Media Sosial: Conto kaasup Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat, TikTok, sareng Youtube. Situs SM mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun pangguna ngeposkeun kontén kalebet pidéo sareng audio. Platform tiasa dianggo pikeun bisnis atanapi eusi pribadi sareng ngamungkinkeun patalimarga organik ogé tulisan anu disponsoran atanapi mayar.
  • Pinter - Husus, Bisa Diukur, Dicandak, Réalistis, Sareng Waktos: Akronim anu dianggo pikeun ngartikeun prosés netepkeun tujuan. Éta ngabantosan anjeun sacara jelas ngahartikeun sareng netepkeun tujuan ku ngagariskeun léngkah-léngkah anu diperlukeun pikeun ngahontal éta.
  • SMB - Usaha Leutik sareng Sedeng: Akronim anu ngajelaskeun usaha antara 5 sareng 200M dina pendapatan. Ogé ngarujuk ka konsumén kalayan 100 atanapi kirang karyawan (alit) dugi ka 100 - 999 pagawé (sedeng-ukuran)
  • UKM - Subject Matéri Ahli: otoritas dina daérah atanapi topik anu khusus anu mangrupikeun sumber pikeun ningkatkeun komunikasi palanggan anjeun. Pikeun pemasar, calon palanggan, klien konci, wawakil penjualan, sareng wawakil palanggan sering UKM anu masihan input kritis. 
  • SMM
    • Marketing Sosial Media: Ngagunakeun platform média sosial salaku cara pikeun ngamajukeun kontén anjeun, ngiklankeun prospek, ngiringan konsumén, sareng ngadangukeun kasempetan atanapi masalah ngeunaan reputasi anjeun.
    • SMM - Manajemén Media sosial: Prosés sareng sistem anu dianggo organisasi pikeun nyebarkeun stratégi pamasaran média sosialna.
  • SMS - Layanan Pesen Pondok: Éta salah sahiji standar pangkolotna pikeun ngirim pesen dumasar-téks via alat sélulér.
  • SABUN - Protokol aksés objék saderhana: SOAP mangrupikeun spésifikasi protokol olahtalatah pikeun tukeur inpormasi terstruktur dina nerapkeun jasa wéb dina jaringan komputer
  • MUTER - Kaayaan, Masalah, Implikasi, Kabutuhan: Téhnik penjualan anu mangrupikeun pendekatan "menyakiti sareng nyalametkeun". Anjeun mendakan titik nyeri prospek sareng "nganyenyeri" aranjeunna ku ngembangna akibat anu poténsial. Teras anjeun sumping ka "nyalametkeun" kalayan produk atanapi jasa anjeun
  • SQL
    • Penjualan Mumpuni Mumpuni: SQL mangrupikeun kalungguhan anu siap janten palanggan sareng cocog sareng kriteria anu tos ditangtoskeun pikeun kalungguhan anu berkualitas. SQL umumna disemak ku pamasaran sareng penjualan sateuacan ditunjuk salaku kalungguhan anu mumpuni pikeun penjualan.
    • Bahasa Permintaan terstruktur: basa anu digunakeun dina pamrograman sareng dirancang pikeun ngatur data anu dicekel dina sistem manajemen basis data hubungan, atanapi pikeun ngolah aliran dina sistem manajemen aliran data relasional.
  • SRP - Platform Hubungan Sosial: Platform anu ngamungkinkeun perusahaan ngawaskeun, ngaréspon, ngarencanakeun, nyiptakeun, sareng nyatujuan kontén dina situs média sosial.
  • SSL - Aman Sockets Layer: protokol cryptographic dirancang pikeun masihan kaamanan komunikasi dina jaringan komputer. 
  • SSP - Platform Sisi Suplai: Platform anu ngamungkinkeun panerbit pikeun nyayogikeun inventaris ka pasar iklan ngarah tiasa ngajual rohangan iklan dina situsna. SSP sering ngagabung sareng DSPs pikeun ngalegaan jangkauan sareng kasempetan pikeun ngajalankeun pendapatan iklan.
  • STP - Segmentasi, Sasaran, Posisi: Modél pamasaran STP museur kana épéktivitas komérsial, milih bagéan anu paling berharga pikeun bisnis, teras ngembangkeun campuran pamasaran sareng strategi posisi produk pikeun tiap ruas.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan sareng Singkatan (T)

  • TAM - Manajer Akun Téknis: ahli produk khusus anu damel kolaborasi sareng organisasi IT pikeun ngarencanakeun strategis pikeun nyebarkeun suksés sareng ngabantosan ngawujudkeun kinerja sareng pertumbuhan anu optimal.
  • TLD - Top-Level Domain: domain di tingkat paling luhur dina Sistem Nama Domain hirarki Internét saatos domain root. Salaku conto www.google.com:
    • www = subdomain
    • google = domain
    • com = domain tingkat luhur
  • TTFB - Waktos ka Mimiti Bait: indikasi tina ngaréspon hiji wéb atanapi sumber jaringan anu ngukur durasi ti pangguna atanapi klien ngadamel pamundut HTTP ka bait mimiti halaman anu ditampi ku browser klien atanapi kode anu dipénta (pikeun API).

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Akronim Pemasaran (U)

  • UCaaS - Komunikasi Terpadu salaku Jasa: dipaké pikeun ngahijikeun sababaraha pakakas komunikasi internal pikeun perusahaan ku ngamangpaatkeun sumber daya dumasar-awan.
  • UGC - Eusi Anu Dijieun Ku Pamaké: ogé katelah kontén anu dihasilkeun ku pangguna (UGC), nyaéta naon waé bentuk kontén, sapertos gambar, video, téks, ulasan, sareng audio, anu parantos diposting ku pangguna dina platform online.
  • UGC - Eusi anu Dihasilkeun ku Pamaké: ogé katelah kontén anu diciptakeun ku pangguna (UCC), nyaéta naon waé bentuk kontén, sapertos gambar, video, téks, ulasan, sareng audio, anu parantos diposting ku pangguna dina platform online.
  • UI - Interface pamaké: Rarancang anu saéstuna anu kaganggu ku pangguna.
  • URL - Locator Sumberdaya Seragam: Ogé kawanoh salaku alamat wéb, éta sumber wéb anu nangtukeun tempatna dina jaringan komputer sareng mékanisme pikeun nyandak éta.
  • USP - Unik dalil ngajual: Ogé kawanoh salaku a titik jual unik, éta stratégi pamasaran ngadamel dalil unik pikeun konsumén anu ngayakinkeun aranjeunna pikeun milih mérek anjeun atanapi ngalih kana mérek anjeun. 
  • UTM - Modul Ngalacak Urchin: lima varian parameter URL anu dianggo ku pemasar pikeun ngalacak épéktipitas kampanye online ngalangkungan sumber patalimarga. Éta diwanohkeun ku Urchin miheulaan Google Analytics sareng didukung ku Google Analytics.
  • UX - Garapan pamaké: Unggal interaksi anu dilakukeun ku palanggan sareng mérek anjeun salami prosés mésér. Pangalaman konsumén mangaruhan persépsi mésér pikeun mérek anjeun. Pangalaman anu positip ngarobah calon pembeli jadi konsumén sareng ngajaga konsumén ayeuna satia.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (V)

  • VAM - Analisis Video sareng Platform Manajemén - platform anu ngamangpaatkeun AI sareng mesin diajar pikeun ngabantosan pangguna pikeun gancang ngaidentipikasi momen konci dina kontén pidéo, ngamungkinkeun aranjeunna ngatur, milarian, interaksi sareng ngabagi kalayan gampang sareng éfisién.
  • VOD - Video Kana Paménta: nyaéta sistem distribusi média anu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngaksés hiburan pidéo tanpa alat hiburan pidéo tradisional sareng tanpa watesan jadwal siaran statis.
  • VPAT - Citakan Aksesibilitas Produk Sukarela: nyimpulkeun papanggihan Inok wéb aksés sareng nyatet kumaha produk atanapi jasa saluyu sareng Bagéan 508 Standar Aksesibilitas, pedoman WCAG, sareng standar internasional.
  • VR - maya kanyataanana: Simulasi anu dihasilkeun ku komputer tina lingkungan tilu diménsi anu tiasa dipatalikeun sareng ngagunakeun alat-alat éléktronik khusus, sapertos helm kalayan layar di jero atanapi sarung tangan anu dipasang sénsor.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Marketing Akronim sareng Singkatan (W)

  • WCAG - Pedoman Aksesibilitas Eusi Wéb - nyayogikeun standar anu dibagikeun tunggal pikeun aksés kontén wéb anu nyumponan kabutuhan individu, organisasi, sareng pamaréntah sacara internasional.
  • WWW - World Wide Web: umum dikenal salaku Wéb, mangrupikeun sistem inpormasi dimana dokumén sareng sumber wéb sanés diidéntifikasi ku Uniform Resource Locators, anu tiasa dikaitkeun ku hypertext, sareng tiasa diaksés ngalangkungan Internét.

Balik deui ka Luhur

Penjualan & Akronim Marketing sareng Singkatan (X)

  • XML - Basa Markup eXtensible: XML mangrupikeun basa markup anu dianggo pikeun nangkod data dina format anu tiasa dibaca ku manusa ogé tiasa dibaca ku mesin.

Balik deui ka Luhur