Acrylic Times Elegan Ngagabungkeun Koran sareng RSS

bubur akrilik

Réréncangan abdi Bill ngahurungkeun kuring MacHeist bari balik. MacHeist seueur pisan - aranjeunna ngempelkeun sakumpulan aplikasi pikeun Mac anu tiasa dipésér kalayan diskon anu lungkawing. Upami jalma cekap mésér sareng artos cekap dikaluarkeun pikeun amal, aranjeunna nyayogikeun unggal lisénsi pembeli pikeun unggal aplikasi dina sadayana paket.

Éta taktik pamasaran anu cerdik kumargi éta neken pamilon pikeun janten viral, promosikeun kebat éta, sareng milari jalmi sanés kanggo ngagaleuh!

MacHeist 3 nembé réngsé sareng ngagaduhan sababaraha aplikasi anu luar biasa di jerona. Kampanye ieu suksés sareng sadaya aplikasi dilisensikeun. Salah sahiji aplikasi na nyaéta Bubur Akrilik, aplikasi anu narik ati pikeun ngatur sareng maca RSS Feed anjeun. Sadayana ngeunaan aplikasi éta unik - éta henteu nganggo paradigma navigasi ogé henteu nganggo taktik navigasi has anu lami. Dina sababaraha detik anjeun tiasa milarian terang ... éta intuitif pisan.

Bubur Akrilik

 

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.