Jaringan AKTIF sareng Viralstyle: Manajemén Peserta sareng Merchandising

awan kagiatan

Jaringan AKTIF taunan ngolah ampir 100 juta pendaptaran sareng langkung ti $ 3B dina pangmayaran pikeun langkung ti 47,000 panitia sareng 200,000 kagiatan sareng acara.

ACTIVE Network® mangrupikeun pasar global anu utami pikeun kagiatan sareng acara, ngahubungkeun pamilon sareng panitia kagiatan, bari nawiskeun kacerdasan bisnis anu teu aya tandinganna ngalangkungan solusi data sareng wawasan data anu dipimpin ku industri anu ngabantosan panitia ngadorong partisipasi sareng pendapatan anu ningkat.

Asép Sunandar Sunarya-rupa solusi na aya sababaraha platform sareng jasa:

  • AKTIF Karya - platform awan anu tiasa diukur. Aman, stabil, sareng fleksibel, Karya AKTIF nyayogikeun jasa sareng prasarana pikeun ngadukung organisasi tina ukuran naon waé.
  • Awan Kegiatan - nyayogikeun wawasan kana data intelijen acara aranjeunna. Solusi anu dicirian khusus anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nganteurkeun komunikasi anu tiasa ditindaklakeun ka konsumén anjeun bari nyukcruk hubunganana, ngamungkinkeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan dimana, iraha sareng kumaha aranjeunna hoyong nguping ti anjeun.
  • Dursasana Aktip - Solusi anu dicirian khusus anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nganteurkeun komunikasi anu tiasa dipilampah pikeun palanggan anjeun nalika ngalacak hubunganana, ngamungkinkeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan dimana, iraha sareng kumaha aranjeunna hoyong ngupingkeun ti anjeun.
  • mobile jaringan aktipAplikasi Mobile - Serangkaian solusi kagiatan sélulér anu dirancang pikeun ngalibetkeun pangguna-tungtung anu ilubiung dina acara.
  • Sistem Timing Balap - Larutan waktos RFID pikeun balapan sadaya ukuran (TUHF)

Solusi Jaringan AKTIF Kalebet

  • Parangkat Lunak Manajemén Balap - Pendaptaran lomba online sareng solusi pamasaran pikeun ngabantosan langkung seueur pamilon, ngatur acara kalayan gampang, sareng ngawangun mérek anu kuat.
  • Parangkat lunak Manajemén Rékréasi - ACTIVE Net ngabantosan departemén taman sareng rékréasi, YMCAs, pusat rec kampus sareng hub kagiatan masarakat pikeun ningkatkeun partisipasi ku ngatur pendaptaran, reservasi, jadwal, fasilitas, tempat pamariksaan, kaanggotaan sareng seueur deui.
  • Parangkat lunak Manajemén Luar - Karya ACTIVE nganteurkeun patuh sareng panangtayungan pikeun tempat kemah, marino, situs bersejarah, fasilitas sadidinten sareng lisénsi musiman sapertos moro, mancing sareng parahu.
  • Software Manajemén Camp - Camp Manager ngajaga kemah lancar, kaasup klinik olahraga, kelas seni, program pendidikan, sareng sagala rupa kemah, siang atanapi sapeuting. Ngawangun bentuk pendaptaran online gancang, tambahkeun pamrosésan pembayaran anu aman, tagihan otomatis kulawarga sareng monitor kalayan pakakas ngalaporkeun dasbor.
  • Parangkat lunak Manajemén Olahraga - Ngajalankeun liga tina hiji sistem online - kalebet liga, asosiasi, klub sareng badan pamaréntahan nasional nonoman sareng olahraga déwasa. Parangkat lunak olah raga ACTIVE sacara gampang ngajadikeun otomatis sareng ngatur pendaptaran pamuter, pamayaran, daptar, rekrutmen sukarelawan, penjadwalan kaulinan, ngalaporkeun, sareng komunikasi email.
  • aktip-ResortParangkat lunak manajemén Resort sareng Wisata - Téknologi online sareng lokasi anu terpadu pikeun gunung ski sareng resort, musium, akuarium, sareng taman hiburan. Ngajalankeun operasi langkung saé ku point-of-sale, manajemén ngahasilkeun, kaanggotaan, sareng alat tuangeun sareng inuman.
  • Camp sareng Kelas Manajer nyaéta pikeun pendidik sareng pangurus anu peryogi pendaptaran kelas online sareng pamayaran, komunikasi sareng ngalaporkeun data, sareng dukungan manajemén kelas. Ngamangpaatkeun pambayaran online sareng solusi manajemén ACTIVE pikeun sakola.

Pamaduan Viralstyle Merchandise

Jaringan ACTIVE parantos ngahijikeun prosés pendaptaran online na Viralstyle, pikeun ngabantosan acara ngajalankeun pendapatan dagangan. AKTIF ngalacak kagiatan penjualan merchandising sareng nganteurkeun wawasan data pikeun ngabantosan panitia nangtoskeun paningkatan pendapatanna salaku hasil tina penjualan barang dagangan, anu bakal ngabantosan panitia nyandak kaputusan pikeun acara kahareupna.

Panata acara anu nganggo fitur merchandising tiasa milih tina langkung ti 20 pilihan pakean sareng aksesoris. Integrasi ngamungkinkeun para pelanggan pikeun unggah desain khusus, logo, téks, sareng Pilihan warna pikeun ngaktipkeun pamilon pikeun mésér barang anu dipersonalisasi.

Salaku bagian tina komitmen ACTIVE pikeun nganteurkeun solusi manajemén siklus hirup acara anu komprehensif, kami parantos ngenalkeun fitur merchandising ieu supados panitia tiasa fokus langkung seueur waktos pikeun nyayogikeun pamilonna pikeun pangalaman acara anu langkung unggul sareng kirang waktos dina dagangan sareng logistik minuhan inventaris. Sam Renouf, umum manajer olahraga di Network ACTIVE

Panyingkepan: Manajemén Peserta, Karya AKTIF mangrupikeun mérek dagang kadaptar ti Jaringan AKTIF.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.