Kunaon Penjualan sareng Marketing Team peryogi Cloud ERP

Penjualan sareng Pamasaran Rencana Sumber Daya Perusahaan

Pamingpin pamasaran sareng penjualan mangrupikeun komponén anu teu kapisah dina nyetir pendapatan perusahaan. Departemen pamasaran ngagaduhan peran anu penting dina ngamajukeun bisnis, ngajentrekeun tawaran na, sareng netepkeun pembeda na. Pamasaran ogé ngahasilkeun minat kana produk sareng nyiptakeun lead atanapi prospek. Dina konsér, tim penjualan fokus kana ngarobih prospek ka konsumén anu mayar. Fungsina raket patalina sareng penting pikeun kasuksésan bisnis.

Dibikeun pangaruh penjualan sareng pamasaran di garis handap, penting pisan yén anu nyandak kaputusan ngamaksimalkeun waktos sareng bakat anu aranjeunna sayogi, sareng pikeun ngalakukeun éta aranjeunna kedah ngagaduhan wawasan kumaha timna ngalaksanakeun jajaran produk. Kamajuan téknologi matak ngamudahkeun pikeun kéngingkeun aksés langsung kana inpormasi ngeunaan staf sareng palanggan bisnis. Langkung khusus, téknologi ERP berbasis awan nyayogikeun manpaat ieu.

Naon Awan ERP?

Cloud ERP nyaéta Software salaku Service (SaaS) anu ngamungkinkeun pangguna ngaksés parangkat lunak Enterprise Resource Planning (ERP) ngalangkungan internét. Cloud ERP umumna ngagaduhan biaya payun langkung handap kusabab sumber daya komputasi diséwakeun ku sasih tibatan dipésér langsung sareng dirawat di tempat. Cloud ERP ogé masihan perusahaan aksés kana aplikasi kritis bisnisna iraha waé ti lokasi mana waé dina alat naon waé.

Kumaha Awan ERP mekar?

Minat sareng nyoko kana solusi manajemen bisnis awan sareng seluler parantos ngembang dina taun-taun ayeuna. Ningkatna kamajuan téknologi parantos ngangkat sarat pikeun alat anu nyambung sareng data real-time pikeun ngabantosan kaputusan bisnis penting. Pemanfaatan alat pinter sapertos telepon, tablet, sareng aset digital sanés parantos ngarobih tempat damel. 

Kusabab pandemi COVID-19, paménta pikeun awan sareng solusi seluler ngagaduhan exploded. Kabutuhan ngalaksanakeun bisnis ti mana waé sareng iraha waé parantos ningkatkeun paménta konéktipitas awan. Paménta ieu nyababkeun gancangna diadopsi sistem manajemén bisnis seluler anu ngalengkepan padamel sareng kamampuan pikeun damel ti luar kantor sareng tetep diénggalan dina data perusahaan sacara real-time. Gartner ramalan anu umum di dunya pendapatan awan bakal tumuh 6.3 persén di 2020. Salajengna, parangkat lunak salaku jasa (SaaS) tetep mangrupikeun bagéan pasar anu pangageungna sareng diperkirakeun tumuh ka $ 104.7 milyar dina 2020. 

Acumatica diaku kabutuhan solusi awan sareng seluler ti saprak didirikeun taun 2008, sareng teras-terasan ningkatkeun solusi na pikeun langkung hadé ngalayanan kabutuhan anu ngembang tina usaha pertumbuhan tengah pasar. Ngan Séptémber katukang ieu, salaku conto, Acumatica ngumumkeun pembebasan Acumatica 2020 R2, anu kadua tina pembaruan produk dua taun na. 

Pelepasan produk énggal diwangun ku sajumlah penting pembaruan, kalebet:

  • Integrasi sareng aplikasi eCommerce terkemuka Shopify
  • Akun Otomatis-diaktipkeun ku AI / ML Pembuatan dokumén anu tiasa mayar, anu saderhana kumaha pangguna nyiapkeun data anu tiasa divisualisasikeun dina dasbor, dianalisis dina tabel pangsi, sareng dianggo pikeun bewara langsung.
  • A pituin pinuh Larutan parangkat lunak POS anu nyayogikeun pangecér ku kasadiaan inventaris real-time, sababaraha lokasi, sareng manajemén gudang back-end kalayan scanning barkod. Ayeuna, pangguna tiasa ngatur pangalaman omni-kanal lengkep tanpa aya staf di tempat.
  • AI / ML-diaktipkeun manajemén expense canggih, anu ngalebetkeun eupan perbankan éléktronik pikeun kartu perusahaan sareng ngajadikeun otomatis nyiptakeun resi pikeun ngalirkeun prosés pikeun pangguna sélulér ogé tanaga akuntansi kantor deui. 

Manajemén expense utamina relevan ayeuna di jurusan keuangan perusahaan. Pandemi COVID-19 parantos nyababkeun perusahaan nempatkeun tekenan anyar ngeunaan manajemén biaya, sareng fokus kana milarian daérah pikeun hemat biaya. Kajadian anu teu pernah aya dina taun ieu parantos nguatkeun kabutuhan usaha pikeun nanem modalkeun pisibilitas anu langkung saé, kadali biaya anu langkung saé, sareng otomatisasi. Pimpinan bisnis peryogi sumber, ayeuna langkung ti heula, pikeun nyandak kaputusan bisnis anu langkung lengkep. Kamampuan diajar mesin Acumatica énggal bakal langkung pinter tina waktos, diajar tina koréksi manual data impor pikeun pamustunganana ngalancarkeun prosés kauangan umum sareng ngahémat artos bisnis.

Kumaha Cloud ERP Ngarojong Penjualan Sareng Marketing?

Cloud ERP tiasa nyayogikeun tim penjualan ku pandangan lengkep ngeunaan kasempetan, kontak, sareng sadaya kagiatan anu mangaruhan kaputusan penjualan. Salaku tambahan, kalungguhan tugas sareng alur kerja tiasa ngabantosan ngatur prosés penjualan pikeun ningkatkeun efisiensi. Alat-alat ERP ningkatkeun aliran inpormasi, ngirangan siklus penjualan, sareng ningkatkeun tarif anu caket. 

Pikeun tim pamasaran, cloud ERP tiasa ngadukung leyuran pamasaran terpadu, raket hubunganana sareng kauangan sareng manajemén kontén. Ngagaduhan solusi pamasaran terpadu tiasa ningkatkeun kolaborasi antara penjualan, pamasaran, sareng dukungan bari ogé mastikeun ROI maksimum pikeun unggal dolar pamasaran anu dibébaskeun. Ditambahkeun sareng sistem ERP, tim pamasaran ogé tiasa ngungkit sistem Manajemen Hubungan Palanggan (CRM) pikeun ngatur lead, ningkatkeun konversi, ngukur kinerja kampanye, komunikasi sareng kontak, sareng ningkatkeun produktivitas. Éta ogé tiasa nangkep lead tina bentuk wéb, daptar anu dibeli, iklan, surat langsung, kajadian, sareng sumber sanés.

Kusabab arsitéktur basis wébna, seuseueurna tawaran ERP awan sareng API pikeun integrasi gancang kana alat sareng program perangkat lunak anu kritis-kritis. Mangpaat pikeun tim penjualan sareng pamasaran seueur, kalebet palaksanaan langkung gancang sareng langkung mirah sareng langkung gancang ti waktos ka pasar pikeun strategi mobile. Ku ngalaksanakeun solusi cloud ERP, tim penjualan sareng pamasaran tiasa kéngingkeun kontrol anu langkung ageung kana prosésna sareng wawasan anu langkung saé pikeun operasina sacara real-time. Aranjeunna tiasa ngajaga produktivitas tinggi ku nawiskeun aksés online staf pikeun inpormasi paling anyar ti mana waé ngagunakeun alat naon waé iraha waé. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.