Jenis, Sumberdaya, sareng Solusi pikeun Deteksi Panipuan Ad

panipuan iklan

Dina kajian anu dilakukeun ku Asosiasi pangiklan Nasional (ANA) sareng ops bodas, Panilitian ngaramal pangiklan iklan biaya pengiklan $ 7.2 milyar taun ka tukang. Sareng dina survey iklan tampilan digital AS, Élmu Iklan integral ngaidentifikasi 8.3% tina sadaya kesan iklan salaku curang, dibandingkeun sareng 2.4% iklan anu dijual langsung ku penerbit. DoubleVerify ngalaporkeun yén langkung ti 50% iklan digital henteu pernah katingali.

Naon Jenis Panipuan Iklan?

  1. Imprési (CPM) Panipuan Iklan - fraudsters nyumputkeun iklan dina 1 × 1 piksel atanapi tumpukan iklan di luhur silih pikeun ngalikeun kesan anu ningali iklan dina situs.
  2. Milarian (BPK) Panipuan Iklan - fraudsters ngembangkeun halaman wéb palsu, sakapeung sacara otomatis, anu ngamangpaatkeun konci-per-klik kata konci tinggi dina eusi pikeun ngajalankeun iklan anu paling mahal ka situs na sorangan.
  3. Afiliasi (CPA) Panipuan Iklan (AKA Cookie Stuffing) - situs anu sering dibayar ku pangguna anu ngalakukeun tindakan, janten penipu sacara program sacara parsial ngadamel tindakan palsu pikeun nipu sistem iklan janten percanten aya kagiatan.
  4. Panipuan Kalungguhan (CPL) Panipuan (Panipuan Konversi AKA) - percanten atanapi henteu, fraudsters leres-leres tiasa mayar pangguna kirang artos kanggo ngeusian formulir tibatan mayar kanggo konvérsi ... hasilna palsu, ngarah untung.
  5. Suntikan Iklan sareng Panipuan AdWare - fraudsters ngagunakeun tulbar atanapi malware pikeun nyuntikkeun iklan kana pangalaman browsing pangguna saleresna, ngahasilkeun langkung seueur kesan iklan sareng tingkat klik-tingkatan anu langkung luhur.
  6. Domain Spoofing atanapi Panipuan Imprési Anu Diucurkeun - fraudsters sacara sistematis ngarobih URL situs kanggo ngajantenkeun pangiklan panginten situs palsu atanapi pembajakan atanapi porno saleresna mangrupikeun situs penerbit anu terpercaya.
  7. Panipuan CMS - fraudsters hack atanapi nempatkeun malware dina sistem manajemen eusi penerbit anu nyiptakeun halaman nyalira nganggo domain anu sah sah.
  8. Target deui Panipuan - bot meniru pangunjung anu sabenerna sareng nyiptakeun kesan sareng klik dina kampanye retargeting anu dijalankeun.
  9. Panipuan Lalu Lintas atanapi Panipuan Panipuan Panongton penerbit mésér patalimarga anu kacida bagéanna pikeun ngagedurkeun jumlah tayangan anu diperyogikeun pikeun minuhan kampanye iklan.

Upami anjeun hoyong maca ngeunaan jinis panipuan iklan ieu sacara rinci, parios tulisan John Wilpers, Naon salapan jinis panipuan iklan digital?

Solusi Panipuan Iklan:

Tilu perusahaan anu disebatkeun di luhur ogé mangrupikeun pamimpin dina ruang solusi Ad Fraud.

élmu iklan integral

  • Élmu Iklan integral - diakréditasi ku Déwan Peunteun Média, Solusi Élmu Ad integral nutupan wéb mobile, iklan di-aplikasi sélulér, desktop, tampilan sareng deteksi panipuan iklan video. Téknologi propriétari sareng optimasi aranjeunna nyayogikeun anjeun sarana pikeun ngirangan limbah kana rencana média anjeun ku cara ngahalangan iklan tina kantos dilayanan dina halaman wéb anu curang sareng ngeureunkeun tawaran dina kesan palsu sacara real-time.

dv puncak

  • DoubleVerify Pinnacle - ngaevaluasi kualitas unggal kesan anu ditepikeun sareng hasil bersih unggal ukuran kualitas. Platform ogé nyederhanakeun kaputusan optimalisasi ku nyayogikeun analisis anu jero sareng visualisasi real-time pikeun nyetir kualitas kesan anjeun.

ops bodas

  • WhiteOps FraudSensor sareng MediaGuard - FraudSensor nganalisa sadayana platform sareng nganilai 1,000+ sinyal peramban. Diakreditasi ku MRC pikeun deteksi lalu lintas (SIVT) canggih. MediaGuard MediaGuard mangrupikeun API leyuran anu ngaevaluasi unggal pamundut pikeun nawar atanapi kesan iklan dina milidetik sareng nyayogikeun pertahanan ngalarang pre-bid programmatis pikeun pamesaran licik.

Ngeunaan Déwan Peunteun Média

MRC mangrupikeun asosiasi industri nirlaba anu didirikeun taun 1963 diwangun ku perusahaan tipi, radio, cetak sareng Internet ngarah, ogé pangiklan, agénsi iklan sareng asosiasi perdagangan anu tujuanana pikeun mastikeun jasa pangukuran anu valid, dipercaya sareng épéktip.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.