WordPress: Atur Iklan sareng Ad-menteri

Unggal-unggal kuring bakal nyobian sababaraha iklan dina situs kuring, kuring kedah teras-terasan ngadesain téma sareng ngédit kode inti na… hal anu kuring rada gugup. Kuring parantos nyobian sababaraha plugins iklan pikeun blog WordPress kuring, tapi henteu saurang ogé anu cukup kuat.

Minggu ayeuna kuring tungtungna mendakan naon anu kuring peryogikeun ku plugin manajemén iklan WordPress anu hebat, anu disebat Ad-menteri.
menteri iklan
Antarbeungeut pikeun Ad-menteri henteu teuing intuitif, tapi fiturna sampurna. Ieu léngkah pikeun ngonfigurasi Ad-menteri, parios situs pangarang pikeun detil tambahan:

  1. Pasang sareng aktipkeun plugin na.
  2. Lebetkeun kode anu diperyogikeun dina téma anjeun, pastikeun nempatkeun déskripsi anu hadé pikeun lokasina - utamina upami anjeun gaduh sababaraha daérah:
     'Top banner', 'description' => 'Ieu spanduk di luhur unggal halaman', 'before' => '> div id = "banner-top">', 'after' => '> / div> '); do_action ('ad-menteri', $ args); ?>
  3. Buka Anjeun ngurus tab tur pilih Menteri-menteri.
  4. Klik Posisi / Widget tab sareng anjeun ayeuna kedah ningali sadaya posisi anu parantos anjeun tambahkeun dina desain téma anjeun.
  5. ayeuna klik Nyiptakeun Eusi. Kaliwat kode anjeun, pilih posisi anu anjeun pikahoyong pikeun dipajang sareng anjeun pareum sareng ngajalankeun. Pastikeun pikeun judul eusi anu cukup pikeun ngabédakeun iklan anjeun.
  6. Anjeun ayeuna nuju ngajalankeun sareng ngaji!

Pluginna ogé ngagaduhan fungsionalitas tambahan sapertos rentang tanggal, jumlah klik, jst. Ieu plugin anu mantap pisan anu ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngatur pariwara sacara gampang dina WordPress blog!

One comment

  1. 1

    Kuring nembé ngamimitian usaha di bumi kuring sareng kuring ngalakukeun sababaraha panilitian kumaha cara Ngaiklankeun pangsaéna. Kuring mendakan blog ieu sareng resep pisan ideu tina program ieu dina ngabantosan usaha alit ngamimitian ku iklan anu langkung saé. Kuring kedah milarian inpormasi ieu langkung jauh. Kuring ogé milarian "bantosan" iklan anu sanés anu disebat Glyphius? Naha anjeun kantos ngupingna? Hatur nuhun pikeun ngabagi pikiran sareng masihan kuring tip anu langkung saé dina naon anu kedah diperhatoskeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.