WordPress: Atur Iklan sareng Ad-menteri

Unggal-unggal kuring bakal nyobian sababaraha iklan dina situs kuring, kuring kedah teras-terasan ngadesain téma sareng ngédit kode inti na… hal anu kuring rada gugup. Kuring parantos nyobian sababaraha plugins iklan pikeun blog WordPress kuring, tapi henteu saurang ogé anu cukup kuat.

Minggu ayeuna kuring tungtungna mendakan naon anu kuring peryogikeun ku plugin manajemén iklan WordPress anu hebat, anu disebat Ad-menteri.
menteri iklan
Antarbeungeut pikeun Ad-menteri henteu teuing intuitif, tapi fiturna sampurna. Ieu léngkah pikeun ngonfigurasi Ad-menteri, parios situs pangarang pikeun detil tambahan:

  1. Pasang sareng aktipkeun plugin na.
  2. Lebetkeun kode anu diperyogikeun dina téma anjeun, pastikeun nempatkeun déskripsi anu hadé pikeun lokasina - utamina upami anjeun gaduh sababaraha daérah:
     'Top banner', 'description' => 'Ieu spanduk di luhur unggal halaman', 'before' => '> div id = "banner-top">', 'after' => '> / div> '); do_action ('ad-menteri', $ args); ?>
  3. Buka Anjeun ngurus tab tur pilih Menteri-menteri.
  4. Klik Posisi / Widget tab sareng anjeun ayeuna kedah ningali sadaya posisi anu parantos anjeun tambahkeun dina desain téma anjeun.
  5. ayeuna klik Nyiptakeun Eusi. Kaliwat kode anjeun, pilih posisi anu anjeun pikahoyong pikeun dipajang sareng anjeun pareum sareng ngajalankeun. Pastikeun pikeun judul eusi anu cukup pikeun ngabédakeun iklan anjeun.
  6. Anjeun ayeuna nuju ngajalankeun sareng ngaji!

Pluginna ogé ngagaduhan fungsionalitas tambahan sapertos rentang tanggal, jumlah klik, jst. Ieu plugin anu mantap pisan anu ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngatur pariwara sacara gampang dina WordPress blog!

One comment

  1. 1

    Kuring nembé ngamimitian bisnis bumi kuring sorangan sareng kuring ngalakukeun sababaraha panilitian ngeunaan cara ngiklankeun anu pangsaéna. Kuring datang ka blog ieu sareng resep pisan kana ide program ieu pikeun ngabantosan usaha leutik ngamimitian ku pariwara anu langkung saé. Abdi kedah milarian inpormasi ieu langkung jauh. Kuring ogé pilari kana iklan sejen "bantuan" disebut Glyphius? Dupi anjeun ngadéngé éta? Hatur nuhun pikeun ngabagi pikiran naon waé sareng masihan kuring tip anu saé pikeun naon anu kedah ditingali!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.