Pedaran Padamelan pikeun VP Pamasaran

Geulis. Numutkeun kana Témbal Adams, panyipta Dilbert:

Polishing Turd a - Pamasaran

2 Komentar

  1. 1

    Éta geulis lucu. Sigana mah pigurana teu acan rengse diwarnaan. Nu, jigana mah, eta teh salah sahiji komik nu digambarna nu teu hasil atawa dipotong kusabab eusina. Abdi resep yén anjeunna ngeposkeun sababaraha anu henteu disatujuan (biasana anu paling lucu).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.