Adbutler: Layanan Iklan Terpadu WordPress

Ngalayanan Adbutler Ad

Upami anjeun ngagaduhan situs WordPress sareng hoyong ngatur iklan pikeun pangiklan anjeun, Adbutler bisa jadi pilihan anu pangsaéna dina pasaran. Integrasi WordPress ngalangkungan widget ngajantenkeun ngawangun sareng nyebarkeun zona iklan sapotong jajan, sareng sistem Adbutler tiasa disaluyukeun, fleksibel, tiasa diukur, bahkan nawiskeun daptar bodas.

Fitur Platform Adbutler Ngawengku:

  • Scalability - skala anu tiasa diandelkeun sareng dijamin nalika paménta tuwuh, tina ratusan dugi ka samilyar tayangan.
  • Panawaran Lulugu - Lélang Adbutler ngaktipkeun penerbit pikeun nyampur penjualan langsung sareng sababaraha mitra nawar lulugu pikeun maksimalkeun pangasilan.
  • Dukungan Iklan Média Beunghar - Ngawula ka sadaya kréativitas, kalebet HTML5, video, flash, gambar, email, telepon sélulér sareng telepon ad Asynronik.
  • Pelayanan Iklan Video (VAST) - Sederhana AdAdler ngagunakeun modul patuh VAST 2.0 bakal ngahémat waktos sareng nyeri haté anjeun.
  • Laporan Instan - Aksés instan ka dinamis, laporan realtime.

Ngalaporkeun Adbutler

Kuring nyandak Adbutler pikeun test drive sareng leres-leres kagum ku sistem anu saéna diwangun. Upami éta sanés pikeun salah sahiji fitur anu leungit, kuring bakal nerapkeunana sacara lengkep dina situs ... swalayan. Kuring miharep situs éta ngagaduhan halaman inventaris kabuka sareng kamampuan pikeun pangiklan pikeun ngalayanan nyalira. Salaku tambahan, integrasi sareng gerbang pembayaran pikeun ngumpulkeun pendapatan iklan ti pangiklan bakal langkung saé.

Upami anjeun ngatur situs sareng pangiklan anjeun nyalira, Adbutler mangrupikeun platform anu beunghar ku fitur.

Pilihan Ngalayanan AdAdlerler Ngawengku

Jadwal Advanced

  • Pacing - Adbutler nyaimbangkeun pangiriman kampanye anjeun kana waktos kanggo sebaran kesan.
  • Craps Frékuénsi - Batesan jumlah kali iklan bakal ditingalikeun ka pangguna khusus.
  • Pisahkeun Dinten - Iklan Target dumasar kana waktos dinten.

Targeting Pamirsa

  • Target Geografis - Iklan Target dumasar nagara, propinsi atanapi nagara, atanapi bahkan khususna kota.
  • Target Platform - Target sareng ngaladénan iklan gumantung kana pangguna alat anu didatangan ku pangguna.
  • Sasaran Kata konci - Targetkeun kampanye iklan ku kecap konci kalebet pertandingan wildcard.

Manajemén Gampang

  • Rekening Pamaké Sababaraha - Nyiptakeun saloba rekening pangguna sakumaha diperyogikeun pikeun ngatur sareng ngaladénan inventarisasi.
  • Saluran Iklan - Kelompok pariwara anu sami tina sababaraha sumber iklan kana hiji saluran iklan anu gampang dilayanan.
  • Bantosan anu ngabantosan - Tim dukungan Adbutler sayogi ngalangkungan telepon atanapi e-mail.

Kumaha Pasang sareng Konpigurasikeun Adbutler dina WordPress

Pasang plugin, lebetkeun konci, sareng situs WordPress anjeun sapinuhna kalebetkeun sareng Adbutler! Ieu sababaraha video anu ngalangkungan anjeun dina prosés:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.