AdCat: Sawangan, Atur, Édit sareng Optimalkeun Gambar Iklan Média Sosial Anjeun

adcat

Alat anu saé pikeun anjeun sadayana pemasar sosial di luar sana nyobian ngaoptimalkeun sareng ngonpigurasikeun iklan anjeun. Adcat ngawangun sistem anu saé saderhana pikeun nilik, ngédit, sareng ngaoptimalkeun iklan anjeun dina toko média sosial Facebook, Instagram, Twitter sareng Pinterest.

Ukur unggah gambar, edit, tempo di unggal format iklan, sareng unduh gambar iklan anjeun anu dioptimalkeun! (Entong nangtoskeun kuring pikeun gambar ucing, éta gambar standar)

Adcat

Mangpaat Adcat Kalebet

  • Henteu diperyogikeun katerampilan téknis - Henteu diperyogikeun desainer gambar éksternal sapertos Photoshop, aranjeunna ngagaduhan panyunting saderhana anu pas dina alat.
  • Teu aya deui lambaran curang - Entong deui milarian ukuran iklan pangénggalna pikeun unggal platform. AdCat ngamutahirkeun sareng nambihan spésifikasi gambar nalika aranjeunna diénggalan.
  • ngahemat waktos - Adcat sacara otomatis nyetél gambar anjeun pikeun nyocogkeun ukuran anu pangsaéna pikeun unggal platform iklan.
  • Pratinjau iklan taya - Tingali persis kumaha tampilan iklan anjeun Sateuacan anjeun nyebarkeunana.
  • download sareng bagikeun sawangan iklan anjeun kanggo eupan balik.
  • kustomisasi - Édit gambar anjeun sakumaha anu anjeun pikahoyong. Skala luhur / turun, mindahkeun, sareng bahkan nambihan logo perusahaan anjeun.
  • Facebook nyebarkeun - Ékspor gambar iklan anjeun langsung kana akun Facebook Ads anjeun anu terang yén éta bakal katingali persis kumaha anu anjeun pikahoyong.
  • Tetep diayakeun - Nyiptakeun kampanye sareng nyimpen kreatip gambar anjeun pikeun tetep teratur.

Sareng, tangtosna, anjeun pamustunganana bakal ngahémat artos. Ku tiasa ngadamel iklan anjeun dina kaping lima, anjeun bakal nampi biaya langganan dina waktos anu sakedik.

Unggah Gambar anjeun pikeun Nyobaan AdCat

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.