adCenter pikeun Adsense… ieu moal tiasa kunanaon

NgagétKuring gaduh hal anu saé anu hadé dina Kalkulator Payraise. Situs na kunjungan low, tapi pangiklan tinggi CTR sareng Google Adsense. Henteu nanaon anu kuring bakal pensiunan tapi situs na gaduh margin kauntungan langkung tina 200% ngadukung. (Éta sering ngajantenkeun kuring panasaran naha kuring ngan saukur kedah ngerjakeun sarébu alat gratis internét deui sareng Adsense ... anu tiasa janten penghasilan rapi!)

Kamari, kuring ngadaptarkeun perjanjian dina Microsoft adCenter sareng kalayan iklan $ 200 gratis haratis. Kuring maca ngeunaan FAQs sareng Syarat Pamakéan sareng éta henteu dieja, ku cara naon waé, éta haram ngagunakeun pariwara éta pikeun ngajalankeun lalu lintas ka halaman wéb anu sanés, dimana Google Adsense dipasang.

Janten éta anu kuring lakukeun. Kuring ngadaptarkeun, nyetél anggaran $ 200 sareng ngawartosan éta pikeun ngajalankeun dugi ka béak. Éta $ 200 bakal kéngingkeun Payraise Calculator didaptarkeun dina hasil teangan anu dibayar dina posisi # 1 pikeun 4 kecap konci anu kuring pilih. Jalma-jalma éta bakal disetir ka Payraise Calculator dimana aranjeunna bakal patepung sareng tautan Adsense tambahan. Ngagunakeun CTR rata-rata kuring, kuring bakal kéngingkeun antara $ 10 sareng $ 20.

Aya anu mayar éta! Kuring henteu percanten yén kuring ngalakukeun naon waé anu bakal dianggap teu pantes pikeun pangiklanna, tapi kuring ngaraos rada kotor. Kuring parantos ningali téknik ieu anu dianggo ku agrégator sakedik. Aranjeunna bait tautan anu aranjeunna mayar sakedik kanggo nyandak anjeun kana situs anu mana Pengiklan anu sah ngagaduhan CTR anu langkung luhur. Janten matématika tiasa dianggo upami aranjeunna tiasa ngadukung CTR anu cekap dina iklanna. Aggregator biasana aya dina éta ngan ukur artos nyalira. Situs biasana henteu ngagaduhan eusi kualitas. Kontrasna, Payraise Calculator mangrupikeun situs anu valid anu gaduh eusi sareng alat pikeun pangguna pikeun dianggo.

Naha lepat? Atanapi sami sareng upami kuring ngan saukur kéngingkeun usaha tina $ 200 éta?

Catetan: Kuring ngalakukeun ieu salaku percobaan pikeun ngabandingkeun tingkat réspon sareng pikeun nguji sistemna. Upami ieu, leres, henteu leres - punten wartosan kuring.

2 Komentar

  1. 1

    IMHO, kumargi, "Payraise Calculator mangrupikeun situs anu sah anu ngagaduhan eusi sareng alat pikeun pangguna pikeun dianggo ...", sadaya anu anjeun lakukeun nyaéta arbitrase anu didukung sacara moral. Kacuali aya aturan anu khusus ngalawan éta, lakukeun deui. Barina ogé, anjeun nuju nyarios Pangaruh sareng Otomatisasi.

    tulus,
    Vince

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.