AddEvent: Tambahkeun ka Jasa Almenak pikeun Halaman Wéb sareng Buletin

Tambahkeun ka Tautan Kalénder

Sawaktos-waktos, éta sering saderhana tugas anu nyababkeun panyawat wé nyeri sirah ageung. Salah sahiji anu saderhana Tambahkeun ka Kalénder tombol anjeun mendakan dina seueur situs anu dianggo ngalangkungan program kalénder konci online sareng ngalangkungan aplikasi desktop.

Dina kawijaksanaan anu teu aya watesna, platform almenak konci henteu pernah sapuk kana standar panyebaran detil acara; hasilna, unggal kalénder utama gaduh format na masing-masing. Apple sareng Microsoft diadopsi .ics file salaku pormat… file téks biasa anu aya detilna. Google, salaku jasa online, ngamangpaatkeun API -na pikeun ngolah inpormasi kajadian.

Naon Format ICS

Spésifikasi Kalénder Internét sareng Penjadwalan Inti Objektif inti mangrupikeun jinis média anu ngamungkinkeun pangguna pikeun nyimpen sareng silih tukeur almenak sareng ngajadwalkeun data sapertos acara, to-dos, entri jurnal, sareng inpormasi gratis / sibuk. File anu diformat numutkeun spésifikasi biasana gaduh panyambung .ics.

AddEvent nyaéta layanan alit anu saé anu kaluaran kode sareng file anu diperyogikeun pikeun nambihan atanapi ngalanggan Kalénder Apple, kalénder Google online, Outlook, Outlook.com, sareng online Yahoo! almenak. AddEvent nawiskeun duanana alat online ogé API pikeun ngaropea tautan Tambahkeun sareng Almenak sareng tombol anjeun kumaha anu anjeun pikahoyong.

Pilihan AddEvent sareng Alat Kalebet

  • Tambihkeun kana Tombol Almenak (pikeun halaman wéb) - cara anu gancang sareng gampang pikeun pangguna pikeun nambihan kajadian anjeun dina kalénderna. Gampang dipasang, bebas basa, zona waktos, sareng DST cocog. Gawe sampurna dina sadaya panyungsi modéren, tablet, sareng alat sélulér.
  • Kalénder Langganan (sababaraha acara) - gampang nambihan sababaraha acara kana kalénder pangguna anjeun ku ngalanggan kalénder anu anjeun jieun. Anjeun bahkan tiasa ngarobih kalénder, sareng parobihan éta bakal kagambar dina sadaya kalénder palanggan anjeun.
  • kajadian (pikeun buletin sareng bagi sosial) - ngaktipkeun pangguna pikeun nambihan acara anjeun kana kalénderna sanés dimana waé aranjeunna diajar perkawis éta - naha éta buletin, média sosial sapertos Facebook atanapi Twitter, atanapi alat kampanye sapertos MailChimp, Marketo, atanapi Salesforce. Alat acara AddEvent ngajantenkeun gancang sareng henteu aya rasa nyeri pikeun anjeun pikeun nyiptakeun acara kalayan halaman badarat nyalira anu teras anjeun tiasa bagikeun dina média sosial, atanapi dianggo salaku tautan dina buletin sareng alat kampanye.
  • Metode URL langsung (sareng API) - tautan anu tiasa disesuaikan anu tiasa dianggo pikeun nyiptakeun acara langsung, atanapi ngirim pangguna anjeun kana jasa kalénderna dimana aranjeunna tiasa nambihan acara anjeun, atanapi bahkan ngalampirkeun acara anjeun kana email anu anjeun kirimkeun ka pangguna anjeun .

Mangrupikeun platform alit anu mantap, saderhana, sareng mangpaat anu leres-leres ngabantosan pendaftar sareng réncang bisnis anjeun. Naha anjeun ngawangun platform sareng peryogi fungsionalitas tambihan-kalender atanapi upami anjeun ngan ukur bisnis anu nyebarkeun panginget acara kanggo sadayana, AddEvent mangrupikeun platform anu saé. Aranjeunna nawiskeun ogé:

  • KalenderX - kalénder anu tiasa dilebetkeun, kalénder langganan, sareng layanan pengumpulan data sadayana digulung janten hiji. Salaku kalénder anu tiasa dilebetkeun, éta ngajantenkeun acara anjeun ramah pikeun pamaké anjeun ku masihan kalénder anu asli pikeun ditingali dina halaman wéb anjeun. Salaku kalénder langganan, éta ngamungkinkeun para pangguna anjeun pikeun gampang nambihan acara anjeun kana kalénderna sareng tetep mutahir nalika aya parobihan kajadian (sami sareng alat Kalénder Langganan, sanaos langkung seueur pilihan sareng analytics anu langkung jero).

  • Analytics - Lacak éksposur, acara-nambihanpalanggan kalénder sareng seueur deui. Analytics nyayogikeun data anu berharga ngeunaan anjeun almenak sareng acara didamel ngalangkungan Dasbor atanapi Kalénder & Acara API.

Coba AddEvent Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.