AddShoppers: Platform Perdagangan Sosial

kupon tambihan

AddShoppers aplikasi ngabantosan anjeun ningkatkeun pendapatan sosial, nambihan tombol bagi sareng nyayogikeun anjeun analytics ngeunaan kumaha sosialna mangaruhan kana dagang. AddShoppers ngabantosan panyadia ecommerce ngungkit média sosial pikeun ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Tombol bagi hasil, hadiah sosial, sareng aplikasi bagi paméséran ngabantosan anjeun kéngingkeun saham sosial anu langkung teras tiasa ngajantenkeun penjualan sosial. AddShoppers analytics ngabantosan anjeun ngalacak pangunjung anjeun sareng ngartos saluran sosial mana anu dikonversi.

AddShoppers ningkatkeun Dursasana konsumén ku ngahijikeun promosi sosial sareng alat ngabagi sosial. Salian ti ningkatkeun papacangan, gabungan promosi kupon sosial sareng bagi sosial ngabantosan ngirangan pangecualian karanjang balanja sareng ningkatkeun tingkat konvérsi.

Aplikasi anu ngajantenkeun toko online anjeun sosial

  • Tombol Média Sosial Smart matak ngamudahkeun pikeun ningkatkeun patalimarga sareng penjualan anjeun tina rujukan sosial. Tombol bagi hasil na ngamungkinkeun ngabagi produk gampang pikeun konsumén anjeun ngarah tiasa ngabagi produk anu aranjeunna resep kana jaringan sosial paporit.
  • Pahala Sosial ngabantosan anjeun ningkatkeun pembagian produk sosial ku nyiptakeun program rujukan sosial ku cara insentif panggunaan tombol bagi. Aplikasi ieu ogé ngabantosan ningkatkeun tingkat konvérsi ku cara nurunkeun karanjang balanja dina kotak kupon.
  • Analytics sosial ngabantosan anjeun ngartos kinerja sosial toko anjeun ku ngalacak sadaya kagiatan ngabagi anu kajantenan ti toko anjeun. Anjeun tiasa ningali sabaraha kali unggal produk parantos dibagi, anu dibagi, sabaraha kali klik unggal pangsa, sareng seueur deui.
  • Nyukcruk ROI Sosial ngabantosan anjeun ngartos nilai tindakan sosial ka toko anjeun. Ngagunakeun aplikasi ieu, anjeun tiasa ngukur nilai Suka, Tweet, Pin, sareng tindakan sosial anu sanés.
  • AddShoppers Purchase Sharing ngabantuan palanggan anjeun bagikeun pamésan ka réréncanganana.
  • Tembok Papanggihan Aplikasi (Pro) matak ngamudahkeun pikeun nambihan témbok produk paling sosial anjeun dina situs anjeun. Ngidinan pembeli anjeun pikeun mendakan produk nalika aranjeunna tren sacara real-time dina wéb sosial.
  • Login Shopper Sosial (Pro) sasak celah antara login sosial jeung login eCommerce. Ngempur bentuk pendaptaran pembunuhan konvérsi ku ngamungkinkeun tanda mulus pikeun palanggan anjeun ku lapangan anu tos dieusian. Ngabeungharan susunan data palanggan anjeun ku faktor sosial.

AddShoppers nyetir langkung ti $ 1,000,000 per bulan dina penjualan sosial. Aranjeunna ngaktipkeun data Dursasana sosial anu euyeub, normalisasi ngalangkungan API sareng nyayogikeun wawasan anu jero pikeun influencer. Platform ROI loop tertutup aranjeunna ngamungkinkeun para pangacara ngabagi iraha, dimana, sareng kumaha aranjeunna hoyong sareng aranjeunna ngaktipkeun sababaraha tingkatan kupon sareng promosi pikeun ngadorong pembelaan konsumen.

AddShoppers ayeuna parantos ngasilkeun integrasi sareng Klout, Wishpot, RJ, Metrics, Rapleaf, Bronto, Google, Analytics, MailChimp, SilverPop, Vertical, Response, ExactTarget, Strong, Mail, Listrak, WordPress, Accenture, Omniture, Site, Catalyst, Xing, LinkedIn , tumblr, Kaboodle, Polyvore, StumbleUpon, Google+, Twitter, Pinterest, NetSuite, Zoho, Salesforce, hubspot, pardot, Marketo, eloqua, Act-On, Tagman, tealium, ensighten, google, tag, manager, openbravo, openerp, geutah , sambung-alamat, coremetrics, brighttag, CubeYou, Emma, ​​Marketing, Piwik, Wish, Wanelo, Webimax, Adobe, Storm, Tag, Manager, Lexity, Webtrends, Epicor, Sage, ERP, Oracle, JD, Edwards, Microsoft, Dynamics , GP, SAP, Bisnis, Hiji, IBS, Perusahaan, Intacct, Svpply, Responsys, sareng CheetahMail.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.