Addvocate: Identify, Amplify, Ukur, Optimalkeun, Pamaréntah

ilustrasi howitworks addvocate 04

Perusahaan henteu ngamangpaatkeun kakuatan kuat anu dipiboga sacara internal nalika ngeunaan média sosial. Kami nonton sepanjang waktos nalika perusahaan nganggo 1 atanapi 2 média sosial pikeun ngatur ayana média sosial perusahaan. Aranjeunna kerja keras, aranjeunna ngadistribusikaeun eusi anu saé, tapi aranjeunna dina gelembung nyalira nalika ngamajukeun konténna. Upami anjeun hoyong leres-leres bersaing, naha anjeun henteu ngamajukeun padamel anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngamajukeun ayana online?

Addvocate ngamungkinkeun perusahaan ngawaskeun sareng ningkatkeun ayana sosial mérekna ku mempermudah karyawan pikeun ngabagi kontén anu pikaresepeun sareng gampang pikeun para pemasar ngalacak partisipasi sareng jangkauanana.

Aplikasi na saé sareng saderhana. Karyawan anjeun nyambungkeun jaringan sosialna, nambihan plugin browser, sareng login. Dina sidebar kénca, anjeun nyerat naon anu anjeun badé bagi, tambahkeun catetan pribadi pikeun padamel anjeun, teras pencét promosikeun! Ayeuna masing-masing pagawé anjeun bakal ningali kontén pikeun dipromosikeun dina layar maranéhna:

addvocate-screenshot

Kumaha Addvocate jalan?

  • Nangtukeun - Karyawan milih kana sistem Addvocate sareng nyetél propil, nunjukkeun anjeun persis saha anu ngagambarkeun mérek anjeun dina sosial. Sadaya propil tiasa diayakeun ku kelompok, tiasa dipilarian ku nami, cecekelan Twitter, departemen atanapi bahkan katerampilan disetél pikeun kéngingkeun pandangan komprehensif-sareng khusus dina jaringan anjeun. Ieu matak ngamudahkeun pikeun ngalacak saha waé anu aktip, sabaraha jalma anu aranjeunna aktipitas, sareng kumaha tiap jalma pangkat dina organisasi anjeun.
  • ngajadikeun leuwih tarik - Nalika hiji padamel mendakan hal anu pikaresepeun online, aranjeunna ngan saukur klik ekstensi Addvocate dina toolbar perambanna pikeun nyarankeun tulisan ka batur sapagawean, nambihan pedaran singget ngeunaan kontén na kunaon éta relevan. Nalika pagawé ngotéktak aliranna, aranjeunna tiasa milih naon anu badé dibagi kana jaringanna, mairan tulisan, sareng neraskeun paguneman ku nunjukkeun eusi anu sanés.
  • pantes (Perusahaan Edisi Hungkul) - Sakali padamel nunjukkeun postingan, éta asup kana antrian moderasi, dimana moderator anjeun marios sareng nyatujuan pikeun mastikeun ngan ukur kontén anu dibagi. Moderator ogé tiasa ngajadwalkeun nalika postingan asup kana aliran, sareng nyarankeun eusi pikeun individu, kelompok, atanapi departemén khusus pikeun ngadorong pangsa anu épéktip.
  • ukuran - Addvocate urang analytics ngantepkeun anjeun ngalacak sadayana, kalebet URL pondok sareng kode kampanye, pikeun ngukur jangkauan sosial anjeun anu sajati. Anjeun tiasa mendakan persis naon anu dicarioskeun, kumaha réaksi jaringanna, sareng saha superstar média sosial perusahaan anjeun.
  • ngaoptimalkeun - Terus dilegakeun jangkauan anjeun ku ngagunakeun Addvocate's analytics pikeun ningkatkeun sareng nyaring olahtalatah anjeun. Ngadamel eusi anu disayogikeun kanggo ngamangpaatkeun topik populér, lacak dinten anu paling aktif dina saminggu, sareng corong eusi pikeun padamel anu paling berpengaruh.
  • Pamaréntah (Perusahaan Edisi Hungkul) - Dina sistem Addvocate, pangguna ngundang sareng kéngingkeun aksés kana rekening mérek. Sakali aranjeunna ninggalkeun organisasi, kredensial anu dikaluarkeun ieu langsung kadaluarsana, ngamungkinkeun protokol aksés janten prosés anu langkung saderhana.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.