Saluyukeun: Pangukuran Pamasaran Aplikasi Mobile sareng Platform Pencegahan Panipuan

Saluyukeun Platform Mobile App Marketing

Saluyukeun nembé diterbitkeun na Tolok ukur App Seluler laporkeun, kalayan sababaraha hasil anu narik ati. Patokan dumasar kana 11,000 aplikasi mobile, 10.7 milyar pamasangan aplikasi seluler, 1.29 triliun aplikasi seluler pakait sareng kajadian kampanye. Naha anjeun terang, contona, éta:

  • nu sumber disababkeun kana kampanye aplikasi sélulér anjeun tiasa gaduh pangaruh dramatis dina ingetan aplikasi mobile sadayana, kasatiaan, sareng nilai hirupna konsumén? Kusabab pangguna milarian hajat, Google ngarahkeun pak dina sumber kampanye unduhan aplikasi mobile
  • Ingetan App beda-beda sacara signifikan antara nagara sareng budaya. Cina, salaku conto, ningali tingkat ingetan aplikasi mobile panghandapna di nagara mana waé, kalayan ngan 7% pangguna tetep nganggo aplikasi ku dinten ka tujuh
  • Bagéan aplikasi boga pangaruh ageung kana pamasangan aplikasi curang mobile. Kaulinan aya 26 kamungkinan pikeun narik pamasangan anu curang tibatan aplikasi bisnis

Unduh Laporan Tolok ukur Seluler

ngatur mangrupikeun platform pangukuran sélulér anu ngahijikeun sadayana kagiatan pamasaran anjeun kana hiji platform, masihan anjeun wawasan anu anjeun peryogikeun pikeun skala bisnis aplikasi mobile anjeun. Ieu tinjauan:

Saluyukeun Pangukuran Mobile sareng Fitur Pencegahan Panipuan Kalebet:

  • Atribusi Aplikasi Seluler - lacak sadaya saluran pamasaran anjeun sareng agrégat data konversi anjeun pikeun analisis anu jero, naha ngalangkungan klik atanapi kesan. Ngartos kinerja média anjeun ngalangkungan sababaraha saluran iklan: lacak sareng atributkeun pangguna anjeun kana sumber asalna - sacara real-time.
  • Mobile Di-App Analytics - alat anu anjeun peryogikeun pikeun analisis aplikasi tungtung-ka-tungtung. Pendakan naon anu dilakukeun ku pangguna dina aplikasi anjeun sanés ngan ukur dina tingkat makro, tapi sacara rinci mikroskopis: sacara tuntas ngaidentipikasi, ngabedah sareng ngungkit tren data, ti unduhan awal pangguna dugi ka mésér anu munggaran sareng sajabina.
  • Pembina Pamirsa - retarget, kalibet, sareng mendakan pangguna énggal. Pembina Audién ngurus bagian paling hese tina retargeting sareng Dursasana ku ngajantenkeun gampang pikeun anjeun ngawangun segmen pemirsa.
  • Suite Pencegahan Panipuan - ngajagi anggaran anjeun sareng ngeureunkeun panipuan iklan sélulér sacara langsung. Saluyukeun masihan anjeun data atribusi pamasaran bersih pikeun analisis anu akurat. Pencét target anjeun tanpa mayar pamasangan palsu.

Tingali Demo Saluyukeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.