Adobe Proto: Toél Prototyping dina Tablet anjeun

Adobe protokol

Adobe ngaluncurkeun suite tina aplikasi touch anu cocog sareng Android tablét. Saé pisan yén Photoshop, Debut, Gagasan sareng Kuler nuju jalan kana tablet sareng dioptimalkeun pikeun antarmuka panganteur, tapi kuring henteu yakin kuring leres-leres tiasa ngambah jalan ngalangkungan aranjeunna sareng leres-leres teuing produktip (utamina kusabab kuring nyedot di Photoshop).

Aplikasi anu hiji, digabungkeun sareng Adobe Kreatif Awan anu leres-leres menonjol ka kuring éta Adobe Proto. Kamampuh pikeun pendakan gajih perenah panganteur pangguna luar biasa. Kami nganggo Bagan Lucid ayeuna sareng resep kana kamampuan kolaborasi. Nanging, Proto mangrupikeun aplikasi anu luar biasa ... khususna kanggo $ 10.

Kuring ngarepkeun ningali Adobe Proto dugi ka iPad!

2 Komentar

  1. 1

    Pikasieuneun pamasaran & produk! Anjeun kedah nganggo layanan cloud $ 149 / bulan pikeun tiasa ngabagi file kana pc, anjeun moal tiasa nyimpen file dina tablet anjeun sareng nganggo sdcard atanapi usbdrive, atanapi ngirim email.  

    Aya seueur alternatif gratis sanés anu ngantepkeun anjeun ngalakukeun hal anu sami pikeun gratis sareng mindahkeun file gratis.

    Kuring nyarios sareng Adobe sababaraha waktos, bahkan stafna henteu terangeun, aranjeunna gaduh tim android, tapi aranjeunna henteu terang seueur, atanapi pra-penjualan, atanapi dukungan téknologi. Akhirna saatos 1 minggu kuring ngagaduhan email anu nyatakeun mustahil ngabagi file di luar layanan awan anu mahal.  

    Teras 90% jalma anu ngagunakeunana henteu tiasa kéngingkeun file na ka awan maya ogé. Adobe henteu ngabantosan aranjeunna, janten pangguna gaduh masalah téknologi anu teu acan kajawab, dina forum Adobe sareng dukungan.

    Aranjeunna kedah nawiskeun gratis pikeun 10GB atanapi anu sanés, aplikasi ieu mangrupikeun kagagalan ku alesan ieu, tong runtah artos anjeun.

    • 2

      @ google-dff452fb3bf20c4d2d9780305703bb9f: disqus - hatur nuhun pisan kanggo ngabagi inpo na! Éta leres-leres musibah. Kuring mimiti heran naha atanapi henteu Adobe ngalaman sakedik krisis idéntitas.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.