Tés Meuntas Alat Gampang sareng Adobe Bayangan

screenshot Adobe kalangkang

Upami anjeun kantos nyobian situs di peramban seluler sareng tablet, éta tiasa matak pikabetaheun sareng nyéépkeun waktos. Sababaraha perusahaan parantos ngagaduhan alat pikeun niru rendering dina alat, tapi henteu pernah sami sareng tés dina alat nyalira. Abdi nuju maca Majalah Desainer Wéb dinten ieu sareng mendakan yén Adobe diluncurkeun kalangkang, alat pikeun ngabantosan désainer masangkeun sareng damel sareng alatna sacara langsung.

Dina pandangan heula, kuring henteu pati resep kana mékanisme sinkronisasi ... saha anu paduli upami kuring tiasa ngeklik situs sareng ngarobih sadaya alat anu dipasangkeun kana halaman éta. Fitur anu saé pisan; Nanging, nyaéta kamampuan pikeun leres-leres ningali sareng ngamanipulasi sumber unggal produk langsung tina desktop anjeun. Ieu bakal ngamungkinkeun para desainer naon waé pikeun gampang ngarobih sareng nyampurnakeun desainana.

Pikeun désainer anu ngahijikeun desain responsif, ieu hususna kapaké! Desain responsif ngaluyukeun kana ukuran alat anjeun tibatan ngan saukur nunjuk browser kana téma atanapi styleheet anu sanés. Aranjeunna janten populér di industri. Kanggo inpormasi lengkep, anjeun tiasa maca tulisan di Majalah Smashing dina Desain Wéb Responsif.

download Adobe Shadow pikeun Mac atanapi Windows. Éta ogé meryogikeun extension Google Chrome sareng aplikasi anu pakait pikeun masing-masing alat anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.