Naha Adobe SiteCatalyst Kaleungitan Kukus?

Adobe

Kami ngagaduhan sababaraha klien dina Adobe SiteCatalyst… tapi kuring henteu yakin sabaraha seueur anu leres-leres bogoh ka platform sareng sabaraha rencana pikeun ngajaga éta. SiteCatalyst, sapertos anu sanés analytics platform, ngawatesan jumlah kunjungan anu aranjeunna bakal nyimpen data - ngarugikeun pisan pikeun saha waé anu batuk artos ageung pikeun sistem perusahaan. Sareng kumargi Adobe ngelekkeun aranjeunna, sigana henteu perusahaan anu sami.

Kuring panasaran ngeunaan ieu sareng ningali sababaraha tren pamilarian. Salaku prospek sareng pangguna nganggo platform, aranjeunna condong milarian deui. Dina hal ieu, maluruh Katalis Loka sareng Omniture katingalina condong ka handap. Teu diragukeun yén Google Analytics nyah sadaya padagang ieu - tapi Omniture benten bari. Staf propésionalna pantes dimodalan kumargi aranjeunna teraskeun ngabantosan klienna tumuh. Kuring henteu yakin éta kajantenan deui.

Konsultan agnostik ngajual sapertos kuring sigana henteu ngabantosan, ogé. Kuring henteu padamelan damel sareng SiteCatalyst, tapi klien kami henteu leres-leres ngalakukeun nanaon spektakuler sareng éta. ChaCha ngalakukeun sababaraha analisa anu saé pisan dumasar daérah halaman sahingga aranjeunna terang naon kontén anu narik sareng tetep pangunjungna ... tapi éta ogé tiasa dilakukeun sareng Google upami peryogi.

SiteCatalyst nyayogikeun sababaraha integrasi ponsel, sosial sareng pidéo anu solid ... tapi éta sanés leres-leres diferensiasi deui. Hiji fitur anu SiteCatalyst tiasa ditingali salaku changer game nyaéta alur kerja:

  • Antarbeungeut pangguna anu intuitif — Nyingkab wawasan pamasaran online konci gancang sareng gampang.
  • Kasediaan real-time — Ngaksés data tina iPad anjeun. Gulung, gesek, sareng zum kana periode waktos anu khusus. Tambihkeun métrik atanapi laporan email anu anyar kalayan touch sederhana.
  • Kaputusan otomatis-Nyiapkeun bewara otomatis tina pemicu acara nalika métrik konci ngaleuwihan atanapi ragrag di handap harepan.

Naon anu anjeun pikirkeun? Naha anjeun perusahaan anu tinggaleun Adobe SiteCatalyst? Naha Analytics hal anu anjeun nanem modal? Dina pamanggih kuring, éta kirang ngeunaan platform sareng langkung seueur ngeunaan perusahaan anu ngabantuan anjeun suksés. Saatos damel langsung sareng jalma di Webtrends, kuring terang kumaha aranjeunna paduli ngeunaan klienna. Gawe sareng klien SiteCatalyst, kuring henteu yakin yén kuring kantos nyarios sareng pangatur akun Adobe!

2 Komentar

  1. 1

    Kuring bakal jujur, Jigana Adobe kaleungitan loba taneuh alatan masalah Adobe Flash. Sanaos kuring terang yén situs wéb nuju ngajauhan ieu, masih seueur anu kedah nyusul. Anjeun gaduh seueur pangguna frustasi di dinya. Sanaos bungkusan desainna saé… anu dibawa ku kuring karasa mangaruhan kana kaayaan

  2. 2

    Éta mangrupikeun tren anu jelas. Di LVMetrics, kami damel sacara éksténsif sareng klien anu beuki sadar kana poténsi Google Analytics nalika dianggo sareng dianggo leres. Penalaran teu sanajan ngeunaan harga deui, éta muncul janten realisasi nu aya ngan jadi loba informasi nu bisa meaningfully dihakan tina alat Web Analytics jeung keur éta, Google Analytics jalan ngan rupa. Aplikasi Kuat bisa diwangun ngagunakeun API Google Analytics kaasup analytics tingkat datang - hal anu Omniture geus lila touting salaku titik jual unik. pilihan bener bisul handap pikeun ngabandingkeun antara fitur 'out of the box' SC, vs tracking GA kawates + saeutik konsultan, magic data na ETL. Panungtungan ngéléhkeun handsdown.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.