Adobe Sosial sareng Awan Pemasaran Adobe

Adobe Sosial

Nalika Adobe mésér Omniture, kuring prihatin yén aranjeunna ngan ukur bakal nyerah dina analytics payun sareng produk na bakal leungit diantawis alat penerbitanna. Nalika urang damel sareng langkung seueur nasabah sareng ningali Adobe Digital Marketing Suite leres-leres ngempelkeun, kuring mimiti ngaganti sen kuring. Test & Target mangrupikeun platform anu saé sareng integrasi anu lancar sareng kagunaan umum pikeun Analytics ngajantenkeun kedahna.

Salajengna nyaéta Adobe Social. Upami anjeun pangguna Adobe Analytics, Adobe Social mangrupikeun palaksanaan wajib.

Adobe Social mangrupikeun produk tunggal pikeun ngatur kagiatan pamasaran sosial tungtung nepi ka akhir - tina mésér iklan, dugi ka medarkeun ka penggemar sareng pengikut, nyetir Dursasana sareng ngukur hasil bisnis. Éta ngagambarkeun henteu ngan ukur hiji solusi pikeun inti kagiatan pamasaran sosial bisnis, tapi produk anu ngagaduhan kaunggulan integrasi sareng Awan Pemasaran Adobe pikeun ngukur pangukuran multi-kanal sareng optimalisasi. Ti Blog Adobe.

Adobe Sosial

Adobe daptar sababaraha manpaat Adobe Sosial:

  • Nunjukkeun ROI média sosial - Pindahkeun saluareun Suka sareng saham ku ngahubungkeun kagiatan sosial kana métrik bisnis sareng ngaidentipikasi interaksi sosial anu mangaruhan paripolah beuli sareng nilai mérek.
  • Optimalkeun pamasaran anjeun ku panémbong tungtung-ka-tungtung konsumén - Anggo wawasan sosial pikeun langkung ngartos kagiatan palanggan sareng tren. Personalisasi pangalaman pamasaran pikeun ngahontal jalma anu bener
    kalayan eusi anu leres.
  • Ningkatkeun efisiensi prosés manajemén sosial - Ngungkit sistem aliran kerja tingkat perusahaan pikeun ngiringan pamirsa sacara global sareng ngaréspon paguneman palanggan sacara lokal bari nyaimbangkeun kontrol sareng ngatur pamaréntahan di panjuru organisasi.

Adobe Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.