Nyoko, Moméntum, Ékspansi

Depositphotos 48828735 m

Anu maca anu hadir di Blog Dunya Expo ngawartosan kuring yén dinten éta rugi tanpa kacuali hiji panyatur: Témbal Stratten. Témbal anu anyar diterbitkeun UnMarketing, buku anu kuring, ironisna, maca nalika nuju ka Las Vegas. Ieu mangrupikeun Blog World Expo munggaran kuring, janten kuring henteu tiasa nyarios kumaha hébatna - lian ti kuring parantos ngadamel sababaraha koneksi jaringan anu luar biasa sareng gaduh paguneman anu saé sareng Scott anu munggaran (sareng kadua kalina) kuring némbalan ka anjeunna.

uncover-360x480.jpgTémbal hirup dugi ka bukuna ... nalika nyarios, presentasi na sareng buku éta sorangan. Témbal nyebutna Unbook. Bab na pondok sareng gampang dicerna. Aya pendekatan paguneman pikeun buku. Sareng sakali anjeun maca catetan kaki anu munggaran, anjeun bakal nyakakak ... maca unggal catetan handap saatosna. Éta kedah dibaca.

Sanaos kuring henteu acan réngsé nganggo buku, kuring parantos ngahargaan kamampuan Scott pikeun henteu ngalengkepan padamelan anu dilakukeun pikeun para pemasar - utamina nalika ngamangpaatkeun média sosial. Kuring mendakan yén seueur spéker luhur, panulis sareng konsultan anu mampu ngalakukeun éta, témbal panginten janten salah sahiji anu pangsaéna. Aranjeunna tiasa fokus jauh tina sadaya noise sareng konsentrasi kana masalah anu saleresna.

Hiji topik dina buku éta nyaéta gambaran umum kumaha perusahaan nerapkeun média sosial ... tilu fase saderhana. Kuring badé nambihan 2 sén masing-masing - éta sanés kecap ti Témbal.

  1. ngukut anak - Nyandak hal anu kuat sakumaha média sosial tiasa duanana pikasieuneun ogé padamelan-padamelan. Ngukur hasilna tiasa nyeri pisan. Hasilna, seueur perusahaan parantos nyingkirkeun média sosial sadayana tibatan sadar pisan poténsina pikeun ngawangun lisan, wibawa, reputasi sareng bisnis salajengna ... naha langsung atanapi ngalangkungan rujukan.
  2. wawaran - Sakali anjeun carioskeun naon anu leres dianggo (ieu dimana mangrupakeun ide anu saé pikeun ngamangpaatkeun konsultan média sosial… Sareng tahan suku aranjeunna kana seuneu tina hasil), léngkah salajengna panginten anu paling nyéépkeun waktos. Média sosial sanés sprint ... éta marathon. Butuh waktos pikeun ebbs sareng aliran jejaring sosial sareng blogosfera pikeun nyatet anjeun sareng anjeun pikeun tumuh. Ditinggalkeun ogé biasa di dieu. Bentang anu kalapa kompetitif dina média sosial tiasa nyandak sababaraha bulan atanapi bahkan sataun atanapi dua taun pikeun nembus eusi anu saé. Entong kaleungitan tujuan anjeun sareng tetep dina jalur!
  3. hal nu dilebarkeun - ieu nalika janten senang. Anjeun parantos ngagugulung sababaraha domino nganggo strategi anjeun sareng ayeuna anjeun ngan saukur kedah némbak medium anyar, pemirsa anyar sareng ideu énggal pikeun dieksekusi. Anjeun parantos kéngingkeun hasil… bos anjeun bageur… organisasi parantos mésér kana média sosial sareng anjeun nguntungkeun manpaatna. Budaya organisasi anjeun bahkan ngarobih ti jero pikeun anjeun ningali transparansi ngagumbirakeun. Karyawan anjeun aya dina sorotan, nyumbang sareng bagja. Sareng basis kipas anjeun sareng nuturkeun ayeuna ngembang kalayan laju gancang.

Nyandak salinan tina UnMarketing pas anjeun tiasa. Éta sanés buku pamasaran rata-rata anjeun anu jelas. Témbal nyorong perusahaan nyandak résiko (pinter) tibatan kéngingkeun hasil anu pikareueuseun ku usaha pamasaran anu aman sareng has. Eureun Marketing. Mimiti Ngalibetkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.