Adphorus: Iklan Facebook sareng Platform CRM Sosial

adphorus

Adphorus mangrupikeun platform Optimasi Iklan Facebook anu tiasa dianggo dina luhur Facebook Marketing API sareng CRM Sosial, ngamungkinkeun anjeun ngagedékeun pangasilan dina investasi dumasar kana data nasabah anu aya.

Adphorus Fitur:

  • Dasbor anu tiasa ditindaklakeun - Anggo dasbor pikeun ngalacak kampanye sareng KPI anjeun.
  • Pamasaran Marketing - pelacak konvérsi, optimalisasi dumasar kana CPA, sareng uji coba sababaraha kelompok target, kréatip, kombinasi panempatan pikeun ngajalankeun hasil réspon langsung.
  • Dukungan Iklan Facebook Pinuh ngadukung sadaya modél iklan Facebook sareng pilihan nargétkeun. Anjeun tiasa milih panempatan anjeun (newsfeed, mobile newsfeed) kalayan gampang sareng nganggo naon waé jinis nawar (CPC, CPA, oCPM) dina tingkat iklan.
  • Basajan UI pikeun ningali data anjeun, modél iklan sareng kombinasi iklan.
  • Dukungan Mobile - sadaya data penting sareng anjeun sepanjang waktos, sareng laksanakeun tindakan kritis sapertos lirén kampanye, ngarobih anggaran dina ponsel anjeun ku UI saderhana na. Sayogi dina iPhone. Versi Android sareng iPad diluncurkeun dina 2013 Q4.
  • Kontekstual - ngarobih prasetél sareng UI, nyaring sareng nyorot inpormasi anu paling penting anu diperyogikeun.

Adphorus aya dina prosés kualifikasi salaku pamekar pamasaran pikaresep (PMD) sareng ngantosan nampi lencana Ads na. Adphorus perenahna di Turki sareng fokus kana peluncuran di daérah EMEA.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.