Google Adsense pikeun Kadaharan

Némbongan yén Google neraskeun nyaring éta Google Adsense pikeun Fést. Mudah-mudahan, éta bakal naék sareng badé dileupaskeun sateuacana. Nempatkeun eusi iklan dina RSS feed rada benten sareng halaman wéb. Kalayan halaman wéb, Google sacara dinamis tiasa ngahasilkeun iklan nganggo JavaScript. Nanging, ku RSS, teu kéngingkeun JavaScript. Google ngembangkeun sakitar ieu ku ngamangpaatkeun gambar anu dijalankeun sareng peta gambar.

Google Adsense pikeun Kadaharan

Nalika eupan muka sareng nyungkeun pamundut gambar, Google sacara dinamis ngajantenkeun gambar dina laleur. Ieu kedah dilakukeun ku cara kieu supados tiasa ngendalikeun anggaran Pangiklan. Kalayan kecap séjén, upami kuring ngagaduhan anggaran $ 100 - nalika kuring nganggo anggaran éta nepi, sakumpulan iklan sanésna kedah ditampi pikeun jalma anu salajengna anu muka eupan.

Adsense pikeun Feed - Detil

Barang anu panasaran nyaéta pilihan Blogger atanapi Movable Type. Naha aya kendala kana platform anu khusus? Naha aya kendala? Sigana téknologi ieu tiasa dugi ka situs anu diaktipkeun RSS. Sedengkeun pikeun Google, henteu seueur teuing inpormasi sayogi dina situsna.

Abdi ngarep pisan pikeun ngadaptar Adsense kanggo Feeds nalika sayogi. Upami anjeun ngagaduhan inpormasi tambihan - punten pasihan sababaraha tanggapan dina koméntar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.