AdSense: Kumaha Ngaleungitkeun Area tina Iklan Otomatis

Google Adsense

Teu aya ragu aya anu nganjang kana situs kuring henteu sadar yén kuring ngasilkeun monetisasi situs kalayan Google Adsense. Abdi émut waktos mimiti ngadangu Adsense dijelaskeun, ceuk jalma éta Karaharjaan Webmaster. Kuring condong satuju, éta henteu nutupan biaya hosting kuring. Nanging, kuring ngahargaan offsetting biaya situs abdi sareng Adsense cukup sasaran dina pendekatanana sareng iklan anu aya kaitanana.

Kitu cenah, bari lami deui kuring ngarobih setélan Adsense ku ngaleungitkeun sadaya daérah anu aya dina situs abdi sareng, tibatan, ngamungkinkeun Adsense ngaoptimalkeun tempat nempatkeun iklan.

Kuring ngantep Adsense ngaoptimalkeun panempatan iklan pikeun sababaraha sasih sareng ningali sakedik uptick dina pendapatan bulanan kuring. Nanging, spanduk masif anu ditempatan Google di luhur galeri unggulan kuring ngeunaan artikel leres-leres keuheul:

Area Iklan Otomatis Google Adsense

Sabalikna naon anu anjeun pikirkeun, Iklan Otomatis teu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun daérah sareng jumlah iklan anu ditempatan Google dina situs anjeun. Upami anjeun lebet kana Google Adsense, pilih Iklan> Ihtisar:

Google Adsense - Ikhtisar Iklan

Dina panel katuhu, aya tombol éditan dina publikasi anjeun. Nalika anjeun mencét tombol éta, halaman bakal muka kalayan versi desktop sareng sélulér situs anjeun dimana anjeun tiasa ningali dimana Google nempatkeun iklan anjeun. Sareng, anu pangpayunna, anjeun leres-leres tiasa ngaleungitkeun wilayahna sadayana. Kuring ngalakukeun ieu sareng spanduk headline anu keuheul anu nyandak sakabeh situs abdi.

Ikhtisar Area Iklan Google Adsense Otomatis

Sanaos spanduk éta tiasa nyorong langkung seueur pendapatan klik, éta pikareueuseun pikeun pangalaman pangguna kuring sareng ngajantenkeun kuring siga kuring ngan ukur spammer anu nyobian nguntungkeun. Kuring ngaluarkeun daérah.

Kuring ogé nolak jumlah minimum iklan per halaman janten 4. Anjeun tiasa mendakan éta dina bagian Beban Iklan di beulah katuhu sareng sisi. 4 nyaéta minimum anu aranjeunna ngamungkinkeun anjeun pikeun milih.

Aya pilihan sanés anu tiasa anjeun aktipkeun sareng nganonaktifkeun dina situs anjeun, kalebet iklan dina halaman, eusi anu cocog, iklan jangkar, sareng iklan vignette anu mangrupikeun iklan layar pinuh anu muncul diantara beban halaman.

Salaku panerbit anu nyayogikeun seueur panilitian sareng inpormasi gratis, mugia anjeun henteu kapikiran yén kuring ngabiayaan situs abdi. Sanaos kitu, kuring leres-leres henteu hoyong ngairitasi jalmi sareng ngahambat aranjeunna pikeun mulang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.