Penerbit Nyanggakeun Adtech Maéhan Kauntunganana

Adtech - Panyiaran Technologies

Wéb mangrupikeun média anu paling dinamis sareng inventif anu kantos aya. Janten upami ngeunaan iklan digital, kréativitas kedah teu aya wates wangena. A panerbit kedah, sacara tiori, tiasa sacara radikal ngabédakeun kit média na ti panerbit sanés pikeun kéngingkeun penjualan langsung sareng nganteurkeun pangaruh sareng kinerja anu teu aya tandinganna pikeun mitra na. Tapi aranjeunna henteu - sabab aranjeunna parantos fokus kana naon anu disebatkeun ku tech ad anu kedah dilakukeun ku penerbit, sareng sanés hal-hal anu aranjeunna leres-leres tiasa laksanakeun.

Pertimbangkeun anu saderhana sakumaha iklan majalah herang klasik. Kumaha anjeun nyandak kakuatan iklan halaman pinuh, majalah herang sareng nyandak pangalaman anu sami pikeun nembongkeun iklan? Sigana moal seueur cara pikeun ngalakukeun éta dina kurungan Hijian iklan standar IAB, salaku conto. 

Téknologi iklan parantos merevolusi jual beuli iklan dina dasawarsa ka tukang. Platform programmatic parantos ngajantenkeun pamasaran digital dina skala langkung gampil tibatan kantos. Éta ngagaduhan naék, utamina pikeun agénsi sareng garis handap iklan iklan. Tapi dina prosésna, éta parantos ngirangan seueur kreativitas sareng pangaruh anu kampanye iklan sacara historis dipikaterang. Anjeun ngan ukur tiasa nyocogkeun pisan kakuatan mérek kana sagi opat sedeng atanapi papan pamuka.

Dina raraga nganteurkeun kampanye digital dina skala, ad tech gumantung kana dua bahan penting: standarisasi sareng komoditisasi. Duanana ngeureunkeun efektivitas sareng kreativitas iklan digital. Ku ngalaksanakeun standar anu ketat ngeunaan ukuran kréatip sareng elemen konci sanésna, ad tech mempermudah kampanye digital dina wéb terbuka. Ieu kedah ngenalkeun komodisasi inventarisasi tampilan. Tina panempoan mérek, sadaya inventarisasi kirang langkung sami, ningkatkeun suplai sareng nyetir penghasilan panerbit turun.

Halangan anu handap pikeun lebet kana rohangan penerbitan digital parantos ngabeledug inventaris digital, janten langkung hésé pikeun mérek ngabédakeun antar penerbit. Situs berita lokal, situs B2B, situs khusus, sareng bahkan blog na bersaing ngalawan perusahaan média anu langkung ageung pikeun dolar iklan. Méakkeun iklan sumebar pisan ipis, utamina saatos perawat tengah ngigel, éta nyababkeun hésé pikeun penerbit sareng penerbit alit salamet - sanaos aranjeunna tiasa langkung pas, langkung sasaran pikeun mérek anu dipasihkeun.

Nalika pawai kalayan konci-léngkah sareng tech ad, penerbit parantos nyerah kaunggulan utama anu dipiboga dina perjuangan pikeun pendapatan iklan: Otonomi lengkep dina halaman wéb sareng pakakas média. Kaseueuran penerbit henteu tiasa sacara jujur ​​nyarios yén aya naon-naon ngeunaan bisnisna, sajaba tina ukuran audién sareng fokus konténna, anu ngabédakeun éta.

Diferensiasi penting pisan pikeun kasuksésan kalapa bisnis; tanpa éta, kamungkinan salamet suram. Ieu nyéépkeun tilu hal anu penting pikeun dipertimbangkeun pikeun penerbit boh pangiklan.

  1. Bakal Salawasna Kedah Kabutuhan Serius pikeun Penjualan Langsung - Upami mérek hoyong ngiringan kampanye berdampak tinggi online, aranjeunna kedah damel langsung sareng penerbit. Panerbit individu ngagaduhan kakawasaan pikeun mempermudah kampanye anu ngan saukur henteu tiasa diperdagangkeun sapanjang wéb anu kabuka. Kulit situs, pushdowns, sareng eusi branded mangrupikeun sababaraha cara anu langkung jarang anu ayeuna dilakukeun, tapi kasadiaan pilihan pasti bakal ngalegaan dina taun-taun anu bakal datang.
  2. Penerbit Savvy Bakal Milarian Cara Pikeun Ngalegaan Penawaran Kreatif - Penerbit pinter moal ngantosan mérek pikeun pasang ideu pikeun kampanye anu berdampak tinggi. Aranjeunna bakalan aktip ngadamel otak ideu anyar, sareng aranjeunna bakal mendakan cara pikeun dianggo kana pak média sareng pitches aranjeunna. Biaya éksékusi kampanye ieu pasti bakal aya dina premi, tapi salian ti ROI anu langkung luhur, biaya kampanye sapertos kitu tungtungna bakal disetir. Dimana waé aya kasempetan pikeun ngirangan biaya di pasar, panyadia jasa anu ngaganggu akhirna bakal campur.
  3. Penerbit sareng Pemasar Bakal Milarian Cara Pikeun Nganteurkeun Kampanye Pangaruh Tinggi Dina Harga Anu Turun - Henteu unggal penerbit atanapi merk ngagaduhan anggaran pikeun nyiptakeun kampanye khusus. Nalika éta dilakukeun, tiasa aya desain anu teu disangka-sangka pikeun biaya desain sareng pamekaran. Dina waktosna, perusahaan kreatif pihak katilu bakal mendakan cara pikeun ngatasi masalah éta ku ngembangkeun opsi kreatif di luar rak anu tiasa dipedalkeun ku penerbit sareng pangiklan pikeun nganteurkeun jinis pangaruh sareng kinerja anu aranjeunna bakal sesah ngahontal sanésna.

Ngorbankeun Otonomi Pikeun Ruku Ka Adtech Mangrupikeun Kalah Proposisi

Tingkat klik tinggi, ROI, sareng pangaruh mérek sadayana kapangaruhan négatip ku standarisasi sareng komodisasi anu diperyogikeun pikeun damel iklan dina skala. Éta nyéépkeun kasempetan anyar pikeun pamedal sareng pemasar pikeun ngarebut deui kreativitas sareng kasuksésan anu kantos janten milik aranjeunna.

Pendukung tech ad pasti bakal ngajawab éta iklan programmatic mangrupikeun hal anu teu tiasa dilawan sareng hal anu saé pikeun panerbit sareng pangiklan kusabab éta nurunkeun biaya jual sareng masihan langkung seueur penerbit sapotong pie. Standar mangrupikeun sarat téknis pikeun ngalaksanakeun éta.

Éta cangcaya yén penerbit (anu masih kénéh tetep), bakal satuju pisan. Kasuksésan Adtech parantos nyebarkeun musibah. Tapi terserah ka pamedal anu sami pikeun milarian cara pikeun ngalawan deui ku mikirkeun deui pendekatanana pikeun penjualan iklan. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.