Kumaha Ngaiklan dina Pinterest

pedoman iklan pinterest

Henteu matak héran yén média visual nyetir tingkat konversi pangsaéna dina iklan online ... sareng Pinterest henteu terkecuali. Dijero diajar ti Shopify analisa 37 juta kunjungan, éta mendakan yén Pinterest mingpin tingkat konversi e-commerce AS.

Salaku konsumén pin sareng repin ku ratusan jutaan, seueur pemasar anu berjuang pikeun maksimalkeun pungsi poténsi Pinterest merekna. Parios pedoman pariwara Pinterest gunana ieu sareng mimitian pinn cara anjeun ka suksés.

Anggaran média sosial diproyeksikeun nyayogikeun 18% tina total anggaran iklan pangecér dina lima taun ka payun ... ngajantenkeun Pinterest sapertos inpéstasi anu saé! Pikeun ngamimitian, upami anjeun parantos gaduh akun Pinterest pribadi anjeun kedah ngarobah éta kana rekening bisnis. Dina waktos éta, akun anjeun bakal kéngingkeun aksés kana alat tambihan sareng anjeun tiasa daptar pikeun pin anu diwanohkeun. Bingah pariwara!

kumaha-ngiklankeun-on-pinterest

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.