Iklan: Kumaha Konsumén Ngéléhkeun Perang Pikeun Perhatosanna

évolusi iklan

Dina epik ieu, must-see presentasi, Hubspot neuleuman sajarah ENTIRE sareng evolusi iklan pikeun ngungkabkeun kumaha garis waktos tonggong iklan anu komprehensif (acan dicerna) nyababkeun wabah teu paduli konsumen, ogé naon anu tiasa dilakukeun ku para pemasar ngeunaan éta pikeun ngahontal konsumén dina taun payun.

Entong asa-asa ku 472 slide - 29.39% jalma didedikasikan pikeun gambar sareng animasi anu hébat anu ngajantenkeun angin sepoi-sepoi. Unduh a salinan gratis tina presentasi ieu + garis iklan pariwara anu tiasa dicetak.

Ieu mangrupikeun 20 kanyataan anu pikaresepeun kalebet:

  1. Iklan parantos aya dugi ka 3000 SM!
  2. 63% konsumén kedah nguping klaim perusahaan 3-5 kali sateuacan aranjeunna leres-leres percanten.
  3. Anjeun langkung kamungkinan salamet tina kacilakaan pesawat tibatan klik iklan spanduk.
  4. Iklan koran anu munggaran dina taun 1650 nawiskeun hadiah pikeun 12 kuda anu dipaling.
  5. Agénsi iklan profesional anu munggaran diluncurkeun dina 1841 di Philly.
  6. Iklan mimiti janten disiplin akademik dina taun 1900 di Northwestern.
  7. Unilever & JWT mimiti damel di 1902, nyiptakeun hubungan anu pangpanjangna dina sajarah iklan.
  8. Merek rumus orok mangrupikeun anu pangpayunna nyungkeun blimp (taun 1902).
  9. Agénsi iklan anu mimiti ngaluncurkeun produk nyaéta JWT atas nami P&G taun 1911, pikeun produk Crisco na.
  10. Tempat iklan radio anu munggaran ditawarkeun dina 1922: $ 100 salami sapuluh menit!
  11. Dina taun 1929, Lucky Strike nyéépkeun $ 12.3M dina iklan, paling dina sajarah dugi ka titik éta pikeun ngamajukeun ngan hiji produk.
  12. Iklan TV anu munggaran kanggo Bulova Clocks & ngahontal 4000 TV.
  13. Di 1946, Amérika Serikat ngagaduhan 12 stasiun TV. Ku taun 2011? 1,700.
  14. Caller ID parantos aya di tempat pikeun ningali telemarketer ti saprak 1981.
  15. Dina taun 1993, sakumna internét ngagaduhan 5 juta pangguna - atanapi 0.45% tina basa pangguna Facebook ayeuna.
  16. Spam email anu munggaran dikirim ku firma hukum Canter & Siegel di 1994.
  17. Dina taun 1998, rata-rata konsumén ningali 3,000 pesen pamasaran per dinten.
  18. Dina 2009, FTC ngalaksanakeun serangkaian peraturan anu ngalarang kasaksian palanggan anu teu leres.
  19. Dina 2011, aya langkung ti 1 triliun halaman online. Éta 417 halaman pikeun unggal 1 jalma!
  20. Google Eric Schmidt nyebatkeun yén "Unggal 2 dinten, urang ngadamel seueur inpormasi sapertos anu ti mimiti peradaban dugi ka 2003.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.