Naha Iklan Advertising Gawé?

perkara reklameu

Naha iklan mérek jalan? Lab42 naroskeun waé sareng nempatkeun infographic ieu sareng hasilna.

Kami mutuskeun pikeun ningali kumaha konsumén ningali klaim pariwara, sareng pendapatna ngalukis gambar anu pikaresepeun. Ngan 3% bakal ngajelaskeun klaim dina iklan sakumaha akurat pisan, sareng ngan 21% bakal ngajelaskeun iklan sakumaha akurat. Kami terang persis bagian-bagian iklan anu aranjeunna henteu percanten– ampir sadayana nunjuk ka Photoshop salaku unsur tipu daya iklan. Pariksa éta infographic handap ti Lab42 pikeun wawasan ngeunaan persépsi iklan, persépsi mérek, sareng upami iklan mérek leres-leres jalan.

Percanten ka aranjeunna atanapi henteu, naha iklan iklan anu diragukeun tiasa dianggo atanapi henteu pamustunganana dijawab ku naha konsumen henteu mésér. Kuring tiasa ningali iklan anu nyatakeun yén kuring tiasa ngagandakeun kalungguhan sareng tetep mésér tanpa kedah ngarep-ngarep yén aranjeunna saleresna ganda. Sugan, nalika maca iklanna, kuring ngan ukur yakin yén stratégi na masuk akal sareng perlu diuji. Pondokna, persépsi kuring ngeunaan iklan panginten négatip, tapi kuring tetep tiasa mésér.

Tangtosna, kuring henteu ngamajukeun kabohongan pikeun ngajual iklan anjeun. Nanging, nunjukkeun sababaraha statistik anu hébat, penghargaan, hasil anu luar biasa ti klien tiasa cekap pikeun narik perhatian batur. Éta harepan anu anjeun atur sareng klien anjeun nyaéta konci na!

Persépsi Pariwara

One comment

  1. 1

    Abdi resep kana 'naon anu kedah dilakukeun iklan' ngadidik kuring, ngajantenkeun kuring sadar kana produk sareng hubungan sareng kuring…. nowhere eta nyebutkeun ngajual ka kuring!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.