MOLOCO Cloud: Data-Driven, AI-Powered Mobile Ad Solusi kanggo Aplikasi Mobile

MOLOCO Cloud mangrupikeun platform mésér otomatis pikeun inventarisasi iklan di bursa programmatic terkenal di dunya sareng jaringan iklan dina aplikasi. Ayeuna sayogi salaku platform dumasar-awan pikeun sadaya pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didukung ku téknologi mesin pembelajaran proprietary anu nguatkeun para pamasar mobile pikeun ngungkit data pihak-katilu sareng sinyal kontékstual ti peuntas ékosistem programmatis pikeun otomatis ngaoptimalkeun kampanye iklan dumasar kana rupa-rupa métrik kinerja. Fitur MOLOCO Awan Kalebet Bursa - ngahontal mobile

Daptar Eusi Anu Kedah Dipiboga Satiap B2B Kabutuhan Usaha Pikeun Ngakanan Perjalanan Anu Mésér

Éta pédah kuring yén B2B Marketers bakal sering nyebarkeun seueur kampanye sareng ngahasilkeun aliran eusi atanapi apdet média sosial tanpa dasar anu paling dasar, perpustakaan eusi anu diproduksi saé anu dipilarian ku unggal prospek nalika nalungtik pasangan, produk, panyadia salajengna. , atanapi jasa. Dasar eusi anjeun kedah langsung tuang perjalanan pembeli anjeun. Upami anjeun henteu… sareng pesaing anjeun ... anjeun bakal sono kasempetan anjeun pikeun ngadegkeun bisnis

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kalayan inpormasi sareng téknologi dina ujung jari urang, perjalanan mésér parantos robih pisan. Anu mésér ayeuna ngalakukeun panilitianna jauh sateuacan kantos nyarios ka wawakil penjualan, anu hartosna pamasaran ngagaduhan peran anu langkung ageung tibatan anu sateuacanna. Diajar langkung seueur ngeunaan pentingna "smarketing" kanggo bisnis anjeun sareng naha anjeun kedah ngajantenkeun tim penjualan sareng pamasaran anjeun. Naon ari 'Smarketing'? Smarketing ngahijikeun pasukan penjualan sareng tim pamasaran anjeun. Éta museur kana ngarobih tujuan sareng misi

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

TikTok Pikeun Usaha: Ngahontal Konsumén Anu Cocog Dina Jaringan Pidéo Pondok Ieu

TikTok mangrupikeun tujuan anu pangpayunna pikeun video mobile bentuk pondok, nyayogikeun eusi anu pikaresepeun, spontan, sareng asli. Aya sakedik mamang ngeunaan tumuhna: Statistik TikTok TikTok ngagaduhan 689 juta pangguna aktif bulanan di dunya. Aplikasi TikTok parantos diunduh langkung ti 2 milyar kali dina App Store sareng Google Play. TikTok rengking salaku aplikasi anu paling diunduh paling luhur di Apple App Store Apple kanggo Q1 2019, kalayan langkung ti 33 juta unduhan. 62 persén

Kunaon Mata Urang Kedah Ngasongkeun Skéma Palét Warna Komplementér… Sareng Dimana Anjeun Tiasa Ngadamelna

Naha anjeun terang yén leres-leres aya élmu biologis dibalikkeun kumaha dua atanapi langkung warna saling ngalengkepan? Abdi sanés ahli dokter mata atanapi optometrist, tapi kuring bakal nyobian narjamahkeun élmu di dieu pikeun jalma saderhana sapertos kuring. Hayu urang mimitian ku warna sacara umum. Kelir Naha Frékuénsi Apél beureum ... leres? Nya, henteu leres. Frékuénsi kumaha cahaya anu kagambar sareng réfraksi tina permukaan apél ngajantenkeun tiasa dideteksi, dirobih ku

Tinjauan Perangkat Lunak, Naséhat, Babandingan, Sareng Situs Papanggihan (66 Sumber)

Rada sababaraha jalma heran kumaha kuring tiasa mendakan seueur rupa-rupa platform téknologi penjualan sareng pamasaran sareng pakakas di luar sana anu aranjeunna henteu acan kantos nguping, atanapi anu bahkan mungkin béta. Kumisan ti gera Kuring parantos nyetél, aya sababaraha sumber anu hébat pikeun milarian pakakas. Kuring nembé ngabagi daptar kuring sareng Mateus Gonzales sareng anjeunna ngabagi sababaraha karesep na sareng kuring ngamimitian

DanAds: Téknologi Periklanan Palayanan Diri Pikeun Penerbit

Iklan programmatis (otomatisasi jual beuli iklan online) parantos janten pokok pikeun para pamodér modéren mangtaun-taun sareng gampang ningali naha. Kamampuh pikeun mésér média pikeun nganggo parangkat lunak mésér iklan parantos ngaréformasi rohangan iklan digital, ngaleungitkeun kabutuhan prosés manual tradisional sapertos paménta usulan, tender, tanda petik, sareng, utamina, negosiasi manusa. Iklan programmatis tradisional, atanapi pariwara programmatis jasa anu dikokolakeun sakumaha anu kadang disebatna,