Google Adwords: Ngahémat sababaraha artos…

ppc artos

Sababaraha dinten ka pengker kuring reuwas nalika ningali iklan Adwords kuring dina halaman wéb kuring sorangan. Sigana mah cukup bodo pikeun kuring yén Google Adwords henteu sacara otomatis nyaring domain anu saleresna anu ditunjuk iklanna.

Janten - upami anjeun hoyong ngahémat sababaraha artos sareng henteu gaduh jalma anu ngiklan iklan anjeun pikeun sumping kana situs anjeun yén Sateuacanna Sateuacanna, émut pikeun nambihan situs anjeun kana saringan iklan kalapa anjeun dina Google Adsense.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Éta sora ganjil. Kuring henteu sadar yén Google AdWords henteu sacara otomatis nyaring domain saleresna anu ditunjuk iklanna.

    Hatur nuhun pikeun ngeposkeun ngeunaan ieu dina blog anjeun! Kuring kedah parios naha aranjeunna henteu ningalikeun iklan kuring sorangan dina situs pribadi kuring.

    - Avi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.