Adzooma: Atur sareng Optimalkeun Iklan Google, Microsoft, sareng Facebook anjeun Dina Hiji Platform

Platform Iklan Adzooma pikeun Facebook, Google, sareng Microsoft

Adzooma mangrupikeun Rakan Google, Rakan Microsoft, sareng Rakan Marketing Facebook. Aranjeunna parantos ngawangun platform anu cerdas, gampang dianggo dimana anjeun tiasa ngatur Google Ads, Microsoft Ads, sareng Facebook Ads sadayana séntral. Adzooma nawiskeun duanana solusi akhir pikeun perusahaan ogé solusi agénsi pikeun ngatur klien sareng éta dipercaya ku langkung ti 12,000 pangguna.

Kalayan Adzooma, anjeun tiasa ningali kumaha kampanye anjeun ngajalankeun sakilas ku métrik konci sapertos Impressions, Click, Conversions and Cost. Saring sareng pinpoint kampanye anu peryogi perhatian anjeun sareng tindakan anu perobihan anu anjeun kedah lakukeun dina sababaraha detik.

Atur Kampanye Iklan anjeun dina Adzooma

Fitur Adzooma sareng Kauntungannana

Platform Adzooma nawiskeun anjeun waleran 'sadayana dina hiji tempat' waleran kana manajemén iklan bébas setrés. Éta dirarancang ti mimiti ku para ahli, pikeun gancang ngirangan padamelan PPC sadidinten anjeun.

  • Management - Slash waktos anu diperyogikeun pikeun hasil ngatur sababaraha akun Google, Facebook, sareng Microsoft. Adzooma malah ngamungkinkeun anjeun nyambung kana sababaraha akun iklan dina hiji saluran.

Sababaraha Akun - Facebook, Google Ads, Microsoft Ads

  • bongbolongan - Adzooma urang Mesin Kasempetan ngalaksanakeun pamariksaan sareng nyayogikeun saran pikeun ngirangan limbah sareng naekeun pangasilan anjeun dina méakkeun iklan.

powerful suggestions desktop 42711068f9b15bb8e9f28acb9c8cf8cb 2

  • optimasi - Anggo optimasi ahli dumasar kana 240+ métrik, sadayana dina sababaraha klik pikeun sacara konsisten ningkatkeun kinerja kampanye. Adzooma ngahijikeun pembelajaran mesin pikeun nganteurkeun pangalaman anu langkung saé.

Mesin Kasempetan Adzooma

  • hal nu ngajadikeun otomatis - Anggo automasi dumasar aturan pikeun ngahémat waktos sareng ngajantenkeun Adzooma janten asisten otomatis 24/7 anjeun. Otomatis reureuhkeun kampanye anjeun nalika aranjeunna ngahontal cap méakkeun anjeun atanapi ngirangan tawaran anjeun dina kecap konci anu goréng pikeun ngajaga anggaran anjeun. 
  • bewara - Kéngingkeun béwara nalika aturan otomatis dipicu.

Aturan Dumasar Aturan

  • ngalaporkeun - Kéngingkeun gambaran anu saderhana sareng saluyukeun anggaran anjeun sadayana tina hiji layar. Nyaring, milah, ngawangun témplat, sareng laporan ékspor dumasar kana naon anu anjeun kedah tingali.

custom reporting mobile 3377b9fcae8c876923a352a08bf69259

  • sokongan - Gabung sareng komunitas Facebook anu ngan ukur anggota, salian ti email, live chat, sareng dukungan telepon.
  • Pasar Agénsi - Adzooma ogé ngamungkinkeun agénsi ngiringan diréktori na pikeun usaha milarian sareng mendakan agénsi Periklanan.

Desktop gambar pelanggan 2

Adzooma nawarkeun méakkeun iklan taya, akun iklan taya, sareng pangguna anu teu terbatas pikeun platform na! Kengingkeun salah sahiji platform anu pinter, kuat, sareng gampang digunakeun anu ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang. Ngamimitian gratis ayeuna!

Adzooma pikeun Pemasar Adzooma pikeun Agénsi

Panyingkepan: Abdi an Adzooma apiliasi sareng kuring ngagunakeun tautan éta sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.