AeroLeads: Identipikasi Alamat Surélék Prospék nganggo Chrome Plugin ieu

aerolead

Paduli sabaraha ageung jaringan anjeun, sigana anjeun henteu kantos ngagaduhan kontak anu pas. Utamana nalika anjeun damel sareng organisasi ageung pisan. Basis data kontak sering kalaluar - utamina kumargi bisnis gaduh elehan karyawan anu signifikan.

Kamampuh milarian inpormasi kontak sacara real-time tina sumber anu padet penting pikeun usaha prospék outbound anjeun. Aerolead nyaéta layanan kalayan Chrome Plugin anu ngiringan anu ngamungkinkeun tim penjualan anjeun ngalakukeun éta.

AeroLeads ngamungkinkeun para ahli penjualan ka luar pikeun milarian kontak ku perusahaan atanapi ngalangkungan plugin Chrome -na - candak inpormasi kontakna anu aya dina basis data sareng hubunganana sareng profil sosial anu anjeun tingali.

Ngamangpaatkeun Aeroleads Chrome Extension saderhana:

  1. masang extension Chrome, aktipkeun, sareng milarian dina AeroLeads, Google, LinkedIn, Crunchbase, AngelList, jsb.
  2. Pilih Prospék anu relevan sareng mindahkeun kana AeroLeads kana daptar prospek.
  3. AeroLeads bakal nyandak sadaya detil ngeunaan bisnis atanapi jalma anu kalebet Email, Nami, Nomer Telepon, sareng propil sosial.

aeroleads-chrome-plugin

Anjeun bahkan tiasa ngirim daptar ka CRM luar upami anjeun hoyong ngawangun daptar prospek di ditu. Inpo kontak disayogikeun sakitar $ 0.50 per catetan. Anjeun tiasa nguji plugin na nganggo 10 sks gratis.

Aeroleads Diterangkeun Integrasi

Aeroleads parantos ngahasilkeun integrasi pikeun ngadorong inpormasi kontak langsung kana akun anjeun atanapi kana alat anu sanés, kalebet Mailchimp, Salesforce, Insightly, Pipedrive, Zapier, Zoho, Hubspot, sareng FreshSales.

Mimitian Percobaan Gratis Anjeun

Panyingkepan: Kami parantos daptar AeroLeads sareng nganggo tautan afiliasi kami dina tombol di luhur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.