Pangirut: Ngungkit Jaringan anjeun Pikeun Nutup Langkung Langkung Transparan sareng Platform Intél Hubungan ieu sareng Analytics

Platform Intél Intél sareng Analytics

Manajemén hubungan palanggan rata-rata (CRM) solusi mangrupikeun platform anu statis ... basis data sambungan, kagiatanana, sareng; meureun, sababaraha integrasi sareng sistem sanés anu nyayogikeun wawasan tambahan atanapi kasempetan pamasaran. Sakaligus, unggal konéksi dina database anjeun ngagaduhan sambungan anu kuat, pangaruh ka konsumén sanésna sareng pengambil keputusan bisnis. Penyuluhan jaringan anjeun ieu henteu acan diterapkeun.

Naon Intél Hubungan?

Téknologi kecerdasan hubungan nganalisis data komunikasi tim anjeun sareng sacara otomatis nyiptakeun grafik hubungan anu diperyogikeun pikeun ngahontal prioritas bisnis. Grafik hubungan nampilkeun pandangan anu holistik saha anu terang tim anjeun sareng kumaha aranjeunna terang aranjeunna, kukituna nunjukkeun jalan anu pangsaéna pikeun perkenalan atanapi rujukan.

Kunaon Pemasaran Berbasis Akun sareng Intél Hubungan mangrupikeun Serikat Anu Sampurna

pangirut

Affinity ibarat campuran LinkedIn sareng Salesforce, ngan ukur ku Kecerdasan Buatan pikeun ngartos kakuatan hubungan (henteu sapertos LI) sareng alat otomatis pikeun ngaleungitkeun rasa sakit tina manajemen CRM. Struktur téknologi perusahaan anu dipaténkeun sareng nganalisis langkung samilyar data data ngalangkungan email, almenak, sareng sumber pihak katilu pikeun nawiskeun pangguna pakakas anu diperyogikeun pikeun otomatis ngatur hubungan anu paling berharga, ngutamakeun konéksi penting, sareng mendakan kasempetan anu teu acan dipetakeun.

  • pangirut otomatis néwak unggal interaksi tim anjeun ngagaduhan kontak atanapi organisasi. Éta ogé ngeuyeuban profil naon waé kalayan detil hubungan konci anu tiasa dilebetkeun kana sumber data ti pihak katilu sapertos Crunchbase, Clearbit, sareng set data proprietari anjeun nyalira.
  • pangirut sacara rétraktif nyiptakeun Rolodex virtual tina sadaya perusahaan sareng jalma anu tim anjeun parantos berinteraksi sareng ngapdet sacara langsung.
  • Affinity Alliance ngamungkinkeun anjeun sambung sareng anu sanés di luar tim anjeun pikeun ngartos saha dina jaringan anjeun anu tiasa nyayogikeun perkenalan anu paling berharga.

Analisis pangirut

Affinity Analytics mangrupikeun alat ngalaporkeun real-time unik anu nyayogikeun wawasan industri ngeunaan hubungan luar tim sareng kumaha hubunganana mangaruhan aliran deal perusahaan, pipa, kagiatan jaringan, sareng indikator kinerja konci sanés. Ayeuna sayogi ngalangkungan integrasi sareng intél bisnis sareng platform analitik ti Google Cloud, Nampak, Affinity Analytics mangrupikeun bagian terpadu tina édisi Premium sareng Perusahaan tina platform Affinity atanapi salaku pamutahiran pikeun palanggan Profesional. 

Affinity Analytics diwangun dina data inti dina platform kecerdasan hubungan Affinity pikeun masihan wawasan anu langkung jero kana data CRM hiji tim. Sanaos kaseueuran platform CRM ngan ukur nyayogikeun dasar, kamampuan ngalaporkeun dasar, Affinity Analytics nyayogikeun dasbor lengkep sareng granular, laporan real-time pikeun ngabantosan perusahaan ngalaksanakeun analisis anu jero kana tren sareng supir kinerja anu mangaruhan prosés bisnis kritis.

Langkung ti 20 laporan visualisasi sayogi dina daptar naon waé dina platform intél hubungan Hubungan. Sadaya laporan tiasa dibor langkung jero dumasarkeun kana ruas khusus sapertos industri nangtung, jinis perusahaan, ukuran perusahaan, sareng faktor sanés. Pangguna tiasa sacara gampil ngekspor atanapi ngirim surélék laporan naon waé pikeun ngabagi ka pamangku kapentingan konci.

Poéna Analytics Affinity

Kumpulan data anu diulas lengkep masihan perusahaan pisibilitas real-time kana kinerja timna sareng ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngorbankeun data pikeun nyebatkeun waleran kana patarosan ngeunaan dimana sareng kumaha pikeun nanem modal usaha sareng fokus timna. Sedengkeun usaha tiasa ngawangun sajumlah laporan anu tiasa disesuaikan sareng Affinity Analytics, dua tina laporan anu parantos dikemas kalebet: 

  • Analisis corong: Ngaktipkeun perusahaan pikeun ngalacak kinerja pipa na ku nganalisis unggal tahapan prosés kasepakatan, kalebet tingkat konvérsi pikeun tiap tahap, waktos rata-rata nguruskeun tetep dina unggal tahapan, kagiatan terakhir sateuacan nguruskeun dimeunangkeun atanapi leungit, dimana poéna anu pangsaéna keur sumber ti, sareng seueur deui. 
  • Laporan Kegiatan Tim: Nyayogikeun analisa email hiji tim, telepon, rapat sareng kagiatan sanésna, dirobih ku industri, daérah, sareng seueur deui, pikeun masihan wawasan anu penting kana kinerja tim sareng kasuksésan atanapi kakurangan interaksi aranjeunna sareng prospek atanapi kontak. 

Affinity Analytics Dashboard V2

Platform Pangirut ngabantosan pangguna ngatur hubungan antar 30 juta jalma sareng 7 juta organisasi. Kalayan Affinity Analytics, pangguna ayeuna gaduh wawasan tambahan kana hubunganana sareng kontak luar sareng kumaha kagiatan éta tiasa dioptimalkeun pikeun ningkatkeun aliran transaksi sareng manajemén pipa. 

Maca langkung seueur perkawis afinitas Maca Deui Ngeunaan Affinity Analytics

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.