Pupusna Badan Rékaman

hileud kana kukupu

Bentang anu morphing pikeun agénsi.

Dina minggu kamari, kuring parantos ngiringan kirang ti 5 telepon penjualan dimana prospekna parantos ngagaduhan panyadia jasa, milih panyadia, atanapi parantos ngagaduhan agénsi. Kami diupahan ku hiji perusahaan pikeun ningkatkeun peringkat mesin pencari na. Saatos marios situsna dina waktos sakitar hiji menit, kuring ngantepkeun aranjeunna terang yén éta bakal janten upaya monumental dibéré CMS kuno maranéhna. Aranjeunna ngahubungi agénsi anu ngawangun situsna kanggo aranjeunna sareng agénsi éta langsung masihan aranjeunna tanda petik sanés pikeun ningkatkeun ka CMS énggal. Naha agénsi éta henteu ngantepkeun aranjeunna terang tiheula?

Perusahaan sanés gaduh kami ngalakukeun karajinan alatan dina platform blogging. Masalahna nyaéta patarosan anu aranjeunna gaduh teu saluyu sareng kaunggulan platform. Naha aranjeunna henteu sadar kana poin jual platform? Éta nyaéta panggero buru-buru dimana tim henteu acan cukup ngaidentipikasi kabutuhan prospek atanapi sumberdaya aranjeunna.

Kami ngalakukeun rajin pikeun perusahaan sanés pikeun marios aplikasi SaaS anu aranjeunna badé mésér. Perusahaan nyéwa kami kusabab pangalaman kami di rohangan SaaS sareng kaweruh ngeunaan seueur aplikasi dina pasaran. Aranjeunna ngagaduhan produk internal sareng tim téknologi nyalira - tapi tetep dipikahoyong seger neuteup.

Kami sanés agénsi khas anjeun… atanapi panginten kuring. Dina Laporan Média Online pangénggalna ti eConsultancy, aranjeunna parantos ngaidentipikasi hiji trend di agénsi sareng kumaha pemaénna ngamangpaatkeun éta. Hasilna cukup ngareuwaskeun… sareng dalit!

  • Moal aya deui Agénsi Rékam Interaktif - Nalika firma agénsi ngahijikeun sumberdaya na sareng ngarobih silo, moal aya kabutuhan pamasar pikeun milih unit digital salaku "agénsi rékaman" na. (Ieu di sagigireun kanyataan yén anggapan "AOR" parantos kaleungitan hartos salaku pemasar milih nyebarkeun anggaran iklanna diantara sababaraha rupa toko.) Nalika témbok antara tradisional sareng interaktif turun, unit digital bakal kapaksa milih antara ngalaksanakeun dirina sorangan dina kerangka agénsi anu langkung ageung atanapi nangtang ka agénsi tradisional pikeun kontrol anu langkung ageung dina akun média individu.
  • Rentang persaingan diantara toko pamasaran digital bakal ngalegaan - Perang antara média tradisional sareng mésér média online bakal ngeunteung sapanjang dunya pamasaran anu langkung lega. Kalayan kecap séjén, sabab klien nungtut pendekatan anu saéstuna "holistik" pikeun pamasaran, perang pikeun mingpin kampanye bakal dilaksanakeun sanés ngan ukur ku lalaki sareng awéwé, tapi ku firma PR sareng imah digital anu kreatif sareng spesialis média sosial ogé.
  • Munculna teh Agénsi anu nyambung - Nalika perang-perang ieu diputer, struktur perusahaan induk anu langkung ageung bakal ngusahakeun ngungkit sababaraha jinisna sacara babarengan sapertos teu kantos sateuacan. Tangtosna, alesan perusahaan ngayakeun seueur fungsi pamasaran, ti mimiti kreatif, dugi ka ngarencanakeun sareng ngagaleuh, dugi ka PR dugi ka konsultasi pamasaran sareng inpéstasi nyaéta nuwuhkeun pangaruh Gestalt anu langkung ageung, dimana sadayana langkung ageung tibatan jumlah bagian na. Henteu perlu disebatkeun, sanaos ampir 30 taun damel ka modél éta, sababaraha perusahaan induk tiasa leres-leres ngaku parantos ngahontal tujuan khusus ieu, sanaos jalan anu pasti parantos dilakukeun.
  • Kaluar sareng kamus baheula, dina nganggo anu énggal - Baheula, istilah sapertos "GRPs," "kesan" sareng "klik," parantos dijalankeun salaku standar pangukuran pemirsa dina hal ngabantosan pengeluaran sareng nangtoskeun kasuksésan kampanye. Pentingna istilah ieu bakal kirang penting. Aranjeunna gampang diganti ku pamanggih "nilai hirup," "sentimen / karesep" sareng "pangaruh." Malah panggunaan "pemirsa" siap pikeun sampah di sajarah, sabab nunjukkeun sakelompok jalma pasip. Dina jaman Internét "condong ka hareup" kana média hiji sareng munculna média sosial, istilah anu langkung akurat pikeun ngartikeun konsumen anu dipikahoyong ku pamasar nyaéta "pamilon."

Daptar anu dikutip tina Laporan Média Online ti eConsultancy.

Ieu tempat DK New MediaTumuhna parantos ... dina Agénsi anu nyambung rohangan. Kami parantos janten perantara antara grup pamasaran sareng panyayogi jasa sareng produkna, pesaingna, konsuménna, prospekna, anu ngajualna, firma PR sareng agénsi na. Mangrupikeun waktos anu pikabungaheun pikeun urang sareng resep ningali validasi modél bisnis urang dina laporan ieu.

Upami anjeun agénsi - waktuna pikeun ngarobih gigi, kumaha héséna. Anjeun kedah damel sareng padagang anu sanés anu ngagaduhan specialty anu béda ... sanaos aya tumpang tindih dina pangiriman. Coopetition parantos lebet. Upami anjeun perusahaan - waktosna pikeun ngémutan deui Agénsi of Rékam sareng ngamangpaatkeun keragaman profesional di luar sana anu tiasa ngabantosan anjeun nalukkeun tantangan média anyar.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nyaan resep kana tulisan ieu Douglas. Urang ningali nanaon tapi hal anu alus unggal urang ngahontal ka agénsi anu sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.