7 Patarosan pikeun Taroskeun Agénsi Anjeun Sateuacan Anjeun Asup

7 Takeaway Key tina Wéb Taktik Pembuatan Eusi Kami

Kami resep damel sareng agénsi anu sanés. Kaahlian kami dina optimasi mesin pencari sareng strategi kontén parantos janten sumber pikeun sadaya mitra agénsi kami sareng kami teras-terasan numuhkeun bagéan bisnis urang. Kami damel sareng seueur pamekaran, desain sareng hubungan masarakat anu hadé sareng naon anu urang sami sareng sadayana nyaéta ngungudag hasil bisnis.

Tanpa hasil bisnis, agénsi anjeun ngan saukur henteu masalah. Situs anu dioptimalkeun anu henteu tiasa ngarobih sia-sia. Situs anu indah anu teu tiasa dipendakan henteu kapake. Panilitian, desain sareng nyerat anjeun mayar pisan pikeun anjeun moal tiasa ngémut deui teu aya gunana (saluareun publikasi awal).

Kami teras-terasan kaget ku jumlah klien anu sumping ka kami anu parantos nyéépkeun ampir sadaya anggaranana tapi henteu sadar hasilna. Harepan pikeun urang nyaéta nyandak dana naon waé anu nyésa sareng nyobian kéngingkeun hasilna. Kadang-kadang, urang ngan saukur teu tiasa ngajantenkeun éta jalan.

Kusabab kitu modél bisnis urang rada unik di industri. Kami ngeusi batubaran fee datar teras dianggo pikeun hasil. Kaseueuran palanggan kami nyéépkeun biaya padamel tunggal, tapi ngagaduhan tim kami sareng sadaya mitra kami damel pikeun mastikeun hasil usaha anu tiasa diukur.

Sateuacan anjeun nandatanganan kontrak salajengna sareng agénsi, kami nyarankeun anjeun pikeun naroskeun patarosan ieu:

  1. Naon palanggan sanés anu parantos aranjeunna damel di industri anjeun? Anjeun panginten panginten kuring naroskeun perkawis konflik anu tiasa timbul, tapi éta sanés ngan ukur alesan. Urang agen terus gaduh kasuksésan anu luar biasa sareng perusahaan anu aya hubunganana sareng téknologi pamasaran tapi kami parantos ragrag sareng sababaraha perusahaan produk B2C. Kusabab kitu, urang fokus kana hiji ruas sareng saha waé anu hoyong damel sareng kami di luar segmen éta parantos diinpormasi pikeun mastikeun yén urang tiasa ngahontal harepan.
  2. Saha anu gaduh file sumberna? Ieu sering mangrupikeun masalah anu paling ageung anu urang alami. Agénsi bakal ngararancang naon waé anu anjeun peryogikeun tapi aranjeunna ngajaga kapamilikan sareng kontrol sadaya file sumber. Naha anjeun hoyong ngamajukeun deui padamelan? Anjeun kedah naros ka agénsi. Naha anjeun badé angkat agénsi? Maka anjeun kedah mimitian deui. Pisan frustasi. Nyekel sandera konsumén anjeun sanés kumaha anjeun numuhkeun bisnis.
  3. Naon kajadian nalika éta henteu jalan? Unggal agénsi ngamajukeun padamelan hébat anu aranjeunna lakukeun tapi aranjeunna henteu sering nyarioskeun kagagalan. Kami ogé parantos ngagaduhan pangsa. Patarosanna kumaha kajadian salajengna. Upami anjeun damel kana punggawa, anjeun panginten kedah mayar sadayana deui sareng agénsi anu ayeuna atanapi anu énggal pikeun nyobaan nampi anu anjeun peryogikeun. Kami damel fee datar sahingga tekanan dina urang pikeun nganteurkeun. Sareng dina skénario anu paling parah, palanggan kami ogé terang kumaha kami ngeureunkeun hubungan urang sateuacan aranjeunna kantos asup (kami ngalakukeun perputaran strategi, ngalaporkeun, dokuméntasi, sareng aset).
  4. Naon kalebet, naon tambahan? Kuring ditiup ku sabaraha perusahaan ngaluncurkeun situs atanapi strategi hungkul pikeun terang yén proyék éta henteu dioptimalkeun pikeun milarian atanapi sélulér. Nalika ditantang, agénsi ngaréspon, "Anjeun henteu naroskeun éta." Hah? Anjeun serius? Upami agénsi anjeun milari klien anjeun, anjeun bakal keukeuh ngalakukeun sagala rupa pikeun maksimalkeun pungsi hasil bisnis.
  5. Kumaha urang ngatur kapamilikan? Henteu kunanaon upami anjeun gaduh agénsi mésér domain, hosting, téma, atanapi fotografi saham… tapi saha anu gaduhna? Teu aya anu langkung parah tibatan agénsi anu henteu résponsip sareng leumpang sareng domain anjeun (leres, éta masih kajantenan). Pastikeun anjeun gaduh perjanjian anu ditetepkeun yén milik anjeun sadayana. Kusabab kitu urang sering nampi kartu kiridit ti klien kami sareng mésér jasa dina nami aranjeunna. Ngagaduhan alamat email grup dimana anjeun tiasa nambihan / miceun agénsi anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngatur rekening éta dimana anjeun moal pernah kaleungitan.
  6. Alat naon anu aranjeunna mangpaatkeun? Sanaos kami sacara pribadi nyirian sababaraha platform pikeun klien kami, kami tetep kabuka sareng jujur ​​sareng aranjeunna dina alat anu kami anggo. Kauntungan pikeun janten agénsi nyaéta urang tiasa mésér lisénsi perusahaan dina parangkat lunak anu kami anggo pikeun sababaraha klien. Nyalira, palanggan kami moal tiasa mampuh aranjeunna tapi sacara sasarengan kami tiasa nyayogikeun aranjeunna aksés. Ieu henteu ngan ukur nyayogikeun para nasabah paham kana nilai anu nuju kami brining, éta ogé hayu aranjeunna ningali nyalira kualitas sareng reputasi alat anu kami anggo.
  7. Kumaha deui aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun? Leres - Kuring dugi ka ayeuna négatip janten hayu urang positip. Anjeun bakal kaget kadang-kadang dina rupa-rupa bakat sareng proyek dina sabuk agénsi. Éta lepat urang nyalira, tapi kadang-kadang kami terang yén palanggan kami anu aya nembé nyéwa sumber daya sanés kanggo padamelan anu tiasa urang laksanakeun pikeun aranjeunna. Teu aya anu langkung prustasi! Pastikeun anjeun komunikasi sareng agénsi anjeun ngeunaan padamelan anu hébat anu parantos aranjeunna béréskeun sareng sababaraha bidang fokus sanés anu aranjeunna gaduh keahlian. Kusabab anjeun parantos gaduh hubungan, nambihan jasa sareng proyék sanésna langkung gampang tibatan ngamimitian seger sareng sumber daya anu énggal.

Kami ngabagi infographic lucu bari balik dina kadang hubungan klien kasar yén agénsi lebet kana. Tapi panyalahgunaan éta tiasa kajantenan dina dua tungtung hubungan sareng penting yén anjeun henteu disiksa ku agénsi anjeun. Henteu ngan ukur strategi anjeun tiasa sangsara, tapi anjeun ogé tiasa kaleungitan anggaran.

Kuring anggap ieu sadayana tiasa dijumlahkeun dina hiji patarosan. Naha agénsi anjeun damel pikeun mastikeun hasil bisnis anjeun atanapi milik aranjeunna? Kami yakin lamun klien kami nguntungkeun, kitu ogé kami ... janten éta selalu janten prioritas kami.

One comment

  1. 1

    Janten dina jam 2 sonten sukur sareng henteu Abdi henteu nyéépkeun sadayana wengi email ka urang ka sadayana anu kuring hatur nuhun sanaos kuring ngalakukeun éta dina solat. Kuring masih ngabersihan email salaku geng 1-lalaki ngawangun lembaga nirlaba kalayan halaman wéb anu dipiharep diluncurkeun awal taun anyar ieu. Koméntar kuring di dieu ka Doug mangrupikeun hatur nuhun umum, postinganna ayeuna nunjukkeun integritas, kode étika sareng transparansi anu kuring mimiti katarik sababaraha taun nalika urang duaan aktip ngadukung "Leutik Indiana" sateuacan munculna Facebook. Dipaksa pangsiun dini sareng pulih tina serangan jantung ngarah kuring kana bab pamungkas kuring sareng Gusti, 10 pensiunan jiwa pensiunan urang Habaya, Jaminan Sosial sareng komputer anu langkung jarak tempuhna ti kuring. Kuring nerd paribasa tapi geuwat diajar eBay moal janten karir anyar tapi pangalaman hirup masihan kuring resep pikeun eCommerce, sapertos deui nuju Kamar Dagang sareng damel sareng pamilik bisnis tapi diwatesan ngan ukur milik nyalira sareng basis Indiana. Nalika proyek kuring janten gairah maka resep sareng hormat kuring Douglas Karr ngalangkungan postingan média sosialna ogé blog-blogna. Anjeunna henteu sadar kumaha kaahlian propésionalna henteu kuat ngagambar anjeunna sapertos Doug jalmi. Ironis yén kutu buku komputer lengkep mendakan hubungan anu mirip sareng Geeker anu parantos sareng terkenal, batur anu sering anjeun rasakeun parantos janten soanten salami sareng mentor bari sadar paguneman tatap muka ngan ukur dua kali dina sababaraha taun ieu. Leres, anjeunna aya dina daging sakumaha kumaha kuring mendakan anjeunna online kalayan blogna sareng persona média sosial jadi ningali anjeunna langkung sering henteu perlu pikeun yakin yén anjeunna memang anu nyata. Urang bagikeun seueur resep sareng henteu resep kadang-kadang henteu terang-terangan teu satuju; (émut kuring mangrupikeun pangakuan anu teu gaduh pamilik komputer anu kawéntar ku éta sanés barométer anu adil,) tapi sudut pandang agama, moral, sosial, budaya sareng politik urang sering pisan dijantenkeun sareng ngawangun kapercayaan pikeun nampi opini sareng panduan profesionalna. Thanksgiving sareng ningali deui transparansi ieu dina blog anu nyayogikeun kuring pikeun ngabagi sakedik nuhun pribadi ka anjeun sareng anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.