7 Patarosan pikeun Taroskeun Agénsi Anjeun Sateuacan Anjeun Asup

7 Takeaway Key tina Wéb Taktik Pembuatan Eusi Kami

Kami resep damel sareng agénsi anu sanés. Kaahlian kami dina optimasi mesin pencari sareng strategi kontén parantos janten sumber pikeun sadaya mitra agénsi kami sareng kami teras-terasan numuhkeun bagéan bisnis urang. Kami damel sareng seueur pamekaran, desain sareng hubungan masarakat anu hadé sareng naon anu urang sami sareng sadayana nyaéta ngungudag hasil bisnis.

Tanpa hasil bisnis, agénsi anjeun ngan saukur henteu masalah. Situs anu dioptimalkeun anu henteu tiasa ngarobih sia-sia. Situs anu indah anu teu tiasa dipendakan henteu kapake. Panilitian, desain sareng nyerat anjeun mayar pisan yén anjeun moal tiasa ngémut deui teu aya gunana (saluareun publikasi awal).

Kami teras-terasan kaget ku jumlah klien anu sumping ka kami anu parantos nyéépkeun ampir sadaya anggaranana tapi henteu sadar hasilna. Harepan pikeun urang nyaéta nyandak dana naon waé anu nyésa sareng nyobian kéngingkeun hasilna. Kadang-kadang, urang ngan saukur teu tiasa ngajantenkeun éta jalan.

Éta sababna modél bisnis urang rada unik di industri. Kami ngeusi batubaran fee datar teras dianggo kana hasil. Kaseueuran palanggan kami nyéépkeun biaya padamel tunggal, tapi ngagaduhan tim kami sareng sadaya mitra kami damel pikeun mastikeun hasil usaha anu tiasa diukur.

Sateuacan anjeun nandatanganan kontrak salajengna sareng agénsi, kami nyarankeun anjeun pikeun naroskeun patarosan ieu:

  1. Naon palanggan sanés anu parantos aranjeunna damel di industri anjeun? Anjeun panginten panginten kuring naroskeun perkawis konflik anu tiasa timbul, tapi éta sanés ngan ukur alesan. Urang agen terus gaduh kasuksésan anu luar biasa sareng perusahaan anu aya hubunganana sareng téknologi pamasaran tapi kami parantos ragrag sareng sababaraha perusahaan produk B2C. Kusabab kitu, kami fokus kana hiji ruas sareng saha waé anu hoyong damel sareng kami di luar segmen éta parantos diinpormasi pikeun mastikeun yén urang tiasa ngahontal harepan.
  2. Saha anu gaduh file sumberna? Ieu sering mangrupikeun masalah anu paling ageung anu urang alami. Agénsi bakal ngararancang naon waé anu anjeun peryogikeun tapi aranjeunna ngajaga kapamilikan sareng kontrol sadaya file sumber. Naha anjeun hoyong ngamajukeun deui padamelan? Anjeun kedah naros ka agénsi. Naha anjeun badé angkat agénsi? Maka anjeun kedah mimitian deui. Pisan frustasi. Nyekel sandera konsumén anjeun sanés kumaha anjeun numuhkeun bisnis.
  3. Naon kajadian nalika éta henteu jalan? Unggal agénsi ngamajukeun padamelan hébat anu aranjeunna lakukeun tapi aranjeunna henteu sering nyarioskeun kagagalan. Kami ogé parantos ngagaduhan pangsa. Patarosan na kumaha kajadian salajengna. Upami anjeun damel kana punggawa, anjeun panginten kedah mayar sadayana deui sareng agénsi anu ayeuna atanapi anu énggal pikeun nyobaan nampi anu anjeun peryogikeun. Kami damel fee datar sahingga tekanan dina urang pikeun nganteurkeun. Sareng dina skénario anu paling parah, palanggan kami ogé terang kumaha kami ngeureunkeun hubungan urang sateuacan aranjeunna kantos asup (kami ngalakukeun perputaran strategi, ngalaporkeun, dokuméntasi, sareng aset).
  4. Naon kalebet, naon tambahan? Kuring ditiup ku sabaraha perusahaan ngaluncurkeun situs atanapi strategi hungkul pikeun terang yén proyék éta henteu dioptimalkeun pikeun milarian atanapi sélulér. Nalika ditantang, agénsi ngaréspon, "Anjeun henteu naroskeun éta." Hah? Anjeun serius? Upami agénsi anjeun milari klien anjeun, anjeun bakal keukeuh ngalakukeun sagala rupa pikeun maksimalkeun pungsi hasil bisnis.
  5. Kumaha urang ngatur kapamilikan? Henteu kunanaon upami anjeun gaduh agénsi mésér domain, hosting, téma, atanapi fotografi saham… tapi saha anu gaduhna? Teu aya anu langkung parah tibatan agénsi anu henteu résponsip sareng leumpang sareng domain anjeun (leres, éta masih kajantenan). Pastikeun anjeun gaduh perjanjian anu ditetepkeun yén milik anjeun sadayana. Kusabab kitu urang sering nampi kartu kiridit ti klien kami sareng mésér jasa dina nami aranjeunna. Ngagaduhan alamat email grup dimana anjeun tiasa nambihan / miceun agénsi anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngatur rekening éta dimana anjeun moal pernah kaleungitan.
  6. Alat naon anu aranjeunna mangpaatkeun? Sanaos kami sacara pribadi daptar bodas sababaraha platform pikeun klien kami, kami tetep kabuka sareng jujur ​​sareng aranjeunna dina alat anu kami anggo. Kauntungannana janten agénsi nyaéta urang tiasa mésér lisénsi perusahaan dina parangkat lunak anu kami anggo pikeun sababaraha klien. Nyalira, palanggan kami moal bakal mampuh tapi sacara sasarengan urang tiasa masihan aksés. Ieu henteu ngan ukur nyayogikeun para nasabah paham kana nilai anu nuju kami brining, éta ogé hayu aranjeunna aranjeunna tingali nyalira kualitas sareng reputasi alat anu kami anggo.
  7. Kumaha deui aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun? Leres - Kuring dugi ka ayeuna négatip janten hayu urang positip. Anjeun bakal kaget kadang-kadang dina rupa-rupa bakat sareng proyek dina sabuk agénsi. Éta lepat urang nyalira, tapi kadang kami terang yén palanggan kami anu aya nembé nyéwa sumber daya sanés kanggo padamelan anu tiasa urang laksanakeun pikeun aranjeunna. Teu aya anu langkung prustasi! Pastikeun anjeun komunikasi sareng agénsi anjeun ngeunaan padamelan anu hébat anu aranjeunna parantos béréskeun sareng sababaraha bidang fokus sanés anu aranjeunna gaduh keahlian. Kusabab anjeun parantos gaduh hubungan, nambihan jasa sareng proyék sanésna langkung gampang tibatan ngamimitian seger sareng sumber anu énggal.

Kami ngabagi infographic lucu bari balik dina kadang hubungan klien kasar yén agénsi lebet kana. Tapi panyalahgunaan éta tiasa kajantenan dina dua tungtung hubungan sareng penting yén anjeun henteu disiksa ku agénsi anjeun. Henteu ngan ukur strategi anjeun tiasa sangsara, tapi anjeun ogé tiasa kaleungitan anggaran.

Kuring anggap ieu sadayana tiasa dijumlahkeun dina hiji patarosan. Naha agénsi anjeun damel pikeun mastikeun hasil bisnis anjeun atanapi milik aranjeunna? Kami yakin lamun klien kami nguntungkeun, kitu ogé kami… janten éta selalu janten prioritas kami.

One comment

  1. 1

    Janten éta 2am Thanksgiving sareng henteu, kuring henteu sapeuting sapeuting ngintunkeun email ka sadayana anu kuring syukuran sanaos kuring ngalakukeun éta dina doa. Kuring masih ngabersihkeun email salaku geng 1-lalaki ngawangun organisasi nirlaba sareng situs wéb anu mudah-mudahan diluncurkeun awal taun anyar ieu. Koméntar kuring di dieu pikeun Doug nyaéta hatur nuhun umum, tulisan na ayeuna ngagambarkeun integritas, kode etik sareng transparansi anu kuring mimiti katarik sababaraha taun nalika urang duaan aktip ngadukung "Leutik Indiana" sateuacan naékna Facebook. Kapaksa pangsiun dini sarta recovery ti serangan jantung dipingpin kuring kana bab ahir abdi sareng Allah, abdi 10 pound pensiunan soulmate Havanese peternak, Jaminan Sosial sarta komputer bearing leuwih mileage ti pickup kuring. Kami kutu buku paribasa tapi enggal diajar eBay moal janten karir anyar tapi pangalaman hirup masihan kuring resep kana eCommerce, sapertos deui nuju ka Kamar Dagang sareng damel sareng pamilik usaha tapi dugi ka ukur milik mandiri sareng basis Indiana. Salaku proyék kuring janten gairah, kitu ogé kuring resep sareng hormat Douglas Karr ngaliwatan postingan média sosial na ogé blog na. Anjeunna henteu sadar kumaha kaahlian profésionalna henteu kuat pisan pikeun anjeunna sapertos Doug jalmina. Ironis yén kutu buku komputer lengkep manggih kekerabatan sapertos kitu sareng Geeker anu dilakonan sareng diakui, batur anu sering anjeun karasa janten réréncangan sareng mentor seumur hirup bari nyadar yén omongan padeukeut lumangsung ngan dua kali dina taun-taun ieu. Leres, anjeunna aya dina daging sapertos kumaha kuring mendakan anjeunna online sareng blog na sareng persona média sosial janten ningali anjeunna langkung sering henteu kedah yakin yén anjeunna leres-leres deal. Urang bagikeun loba likes jeung henteu resep acan geus kadang kabuka disagreed; (inget I am a confessed tanpa pangaweruh boga komputer jadi éta lain barometer adil,) tapi urang agama, moral, sosial, budaya jeung sudut pandang pulitik paling sering raket Blok jeung ngawangun kapercayaan pikeun narima pamadegan profésional sarta hidayah. Ieu téh sukur jeung deui ningali transparansi ieu dina blog brings kuring babagi sliver of nuhun pribadi ka jeung keur anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.