Lima Tip Top pikeun Agénsi Anu Milari Ngawangun Aliran Pendapatan Anyar dina Krisis

Tip Krisis Agénsi

Kalayan tim pamasaran kedah pencét jeda sareng ngarobih deui stratégi na pikeun 2020, wajar mun aya paré tina kaayaan rusuh sareng lieur di industri.

Tantangan inti tetep sami. Kumaha anjeun hubungan sareng jalma pikeun ngajaga kasatiaan sareng kéngingkeun palanggan énggal? Naon anu parantos robih, nyaéta cara sareng cara pikeun ngahontal éta.

Ieu nyiptakeun kasempetan pikeun perusahaan anu lincah pikeun ngamangpaatkeun. Ieu mangrupikeun lima tip kanggo anu milari pangsiun dina lampu tina pandemi coronavirus.

tip 1: Atur Pola Mikir Staf

Éta sadayana saé sareng ngagaduhan cita-cita anu luhur di luhur organisasi, tapi ieu kedah diturunkeun sapanjang tenaga kerja pikeun ngadorong sadaya staf pikeun ngabagi visi énggal perusahaan. Éta mangrupikeun waktos anu bruising pikeun pagawé, janten mastikeun aranjeunna ngartos naha perusahaan adaptasi prosés na penting pisan. Ieu bakal nguatkeun staf pikeun milarian kasempetan sapanjang basa klien, nyiptakeun pendapatan énggal pikeun agénsi.

Tip 2: Ngabereskeun Masalah Kreatif

Ieu hiji hal anu bakal diluncurkeun ku sadaya tanaga agénsi. Kampanye kreatif anu saé sadayana ngeunaan ngarengsekeun masalah - sareng usaha jarang nyanghareupan tantangan anu langkung ageung tibatan ayeuna. Kamampuh ningali hal ku cara anu béda sareng nampilkeun ideu anyar mangrupikeun salah sahiji misi utama pikeun agénsi kréatip, sareng henteu kantos langkung penting éta.

Tip 3: Maké deui Eusi

Anggaran, dina seueur kasus, sigana bakal dipanjangkeun sahenteuna pikeun sésana taun kauangan. Dina sababaraha kasus, investasi anu lumayan pikeun hal-hal sapertos konperénsi sareng paméran panginten tiasa diséépkeun, anu sanésna, éta kedah gancang didistribusikeun pikeun ngajaga momentum. Mindahkeun ieu kana lingkungan digital memang ngagaduhan mangpaatna, nyaéta panggunaan deui eusi. Hosting sési digital sapertos acara online atanapi webinar bakal nyayogikeun aliran eusi anu tiasa dianggo sering-sering. Ku nyoco eusi ngalangkungan sababaraha saluran, ieu bakal ngabina kampanye multi-kanal anu leres.

Tip 4: Ngadamel Mundane, Pikaresepeun

Kajadian digital mangrupikeun conto anu hadé tina taktik anu, nalika diluncurkeun, tiasa ngarusak reputasi brand. Anggapanana panginten mangrupikeun hiji-hijina pilihan pikeun ngatur webinar anu hambar, luar-kotak, contona, pikeun payuneun konsumén. Hasilna, sagala jinis personalisasi atanapi kreativitas dikurbankeun. Sedengkeun kontak sacara tatap muka kawates, éta henteu hartosna yén pangalaman anu dipersonalisasi henteu tiasa ditepikeun. Ngasuh pola pikir kréatip bakal nunjukkeun ka klien yén anjeun sanggup méréskeun masalah-masalah utama, anu bakal ngajantenkeun hubungan sareng mastikeun umur panjang.

Tip 5: Candak di Hareupeun Klién

Moal aya perusahaan anu henteu acan kapangaruhan ku sababaraha cara ku pandemi virus corona. Nyarios ka klien sareng ngartos kumaha Covid-19 parantos mangaruhan stratégi pamasaran aranjeunna pasti bakal muka kabeungharan kasempetan pikeun nada dina kasempetan tambahan anu aranjeunna bahkan henteu kantos nganggap.

Kami parantos ningali heula kamotékaran klién pikeun nganut cara mikir anyar pikeun méréskeun masalah anu disanghareupan ayeuna. Ku nganut hiji pendekatan anu lincah, kreatif pikeun manajemén agénsi, aya kasempetan anu cukup pikeun semén hubungan klien sareng menangkeun bisnis énggal.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.