Nagara Pemasaran Tangkas di 2016

laporan pamasaran lincah

Ampir 2 taun ka pengker, Jascha Kaykas-Wolff dibagi naon Marketing lincah nyaéta sareng naha perusahaan kedah ngalihkeun strategi pikeun ngamangpaatkeun metodologi. Sanajan anjeun henteu ngaunduh buku Jascha, pastikeun anjeun maca tulisan anu langkung jero pamasaran lincah. Janten sabaraha jauh urang sumping?

Workfront dileupaskeun aranjeunna Survey Pemasaran Tangkas hasil dilakukeun online ku MarketingProfs, sareng ieu sababaraha sorotan konci:

  • 41% pemasar anu ngagunakeun metode Agile pikeun ngatur padamelan
  • 43% pemasar henteu terang naon Agile atanapi kumaha jalanna
  • 40% pemasar nganggo kombinasi sababaraha metodologi (curug / tradisional, Agile, réaktif)
  • 57% pemasar ngalaporkeun prosés perencanaan padamelan na kirang, paling saé

Bahkan aya masalah sareng para pemasar anu ngalebetkeun pamasaran lincah strategi… sabab tiasa bingung ngeunaan naon pamasaran lincah leres éta. Ngan 14% pemasar nyatakeun yén aranjeunna ngahaja ngaorganisasikeun pagawéan dumasar kana umpan balik.

Aya kasempetan anu saé pikeun para pemikir anu maju pikeun nyandak parobihan positip pikeun organisasi na ngalangkungan metodologi tangkas. Tangkas museurkeun kana ningkatkeun kagancangan, produktivitas, adaptasi, sareng réspéktif tina karya kréatip. Kamampuan Workfront's Agile nyayogikeun alternatif pikeun prosés manajemén proyék tradisional ku nawiskeun struktur Agile anu tiasa gampang diadopsi ku pangguna dina waktosna nyalira, atanapi dicampur sareng metode curug tradisional. Joe Staples, Kapala Marketing Officer di Workfront

Kieu infographic sareng tinjauan hasil.

Unduh ebook

Nagara Pemasaran Tangkas di 2016

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.